Gebeliğe Hazırlık lütfen bakarmısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vajinal olunca düşük tehlikesi de oluyormuş doğru mu acaba
Hayır öyle bir şey yok benim ilk haftalar hep vajinal baktı doktorum ben çok meraklı olduğum için. Vajinalde görünen 1 hafta sonra karından görünüyo nerdeyse. Hiç kanama alanımda olmadı laklenmem de olmadı çok şükür.

Ağrım var ama çok şiddetli değil sağolun inşallah dediğiniz gibidir
Adet ağrısı gibi ağrı mı? Benim ilk zamanlar adet ağrısı gibi oluyodu. Sonra nefesimi kesen ağrılar bile oldu. Şimdi de biraz fazla iş yapayım hemen lekelenmem olur. Korkma sen şiddetli karın ağrısı ve kanaman olmadığı sürece hiç korkma içini ferah tut. Doktorum normal demişti bana. Ablamda da oldu kanama 6 aya kadar ara ara devamlı kanaması olmuştu. İçini ferah tut bence stres yapma bebeğe zarar verirsin daha çok yeni. Rabbim sana bağışlasın inşallah.

Ya içim rahatladı bir nebze de olsa görümcenizin kanama rengi nasıldı hatırlıyormusunuz
Hatırlamıyorum. Gecen ay lekelenmem geçince acile koştum görümcem yeni doğum yaptı korkma ben iki üç ay kanama gördüm dedi bisey olmaz dedi. Sadece kese ve cinsiyet için gitti doktora zaten beta takibi felan yaptırmadı. İçini ferah tut. Her zaman hayırlısını iste kuzumbende bu ay bekliyorum yani Rabbım ne zaman nasip ederse inşallah.

Daha bişey gelmedi Allah’a şükür yatıyorum dinleniyorum elimden geldiği kadar ağrılarım da geçti

Allah gönlüne göre versin canım benimde devam etmedi zaten gelirse giderim artık

Salı günü gideceğim büyük ihtimal normal gözükecek Sanırsam ne güzel kendine dikkat ediyorsun o zaman sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…