- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.218
- 88
- 43
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Konu sahibi 4+5 deymiş. Daha yerleşmesi mi kalmış bunun.Bence yerleşme kanamasi
Yorgunluktan o zaman benimki de hiç olmadı daha önce ilk defa olduhicbir sorun yok demisti 3-4 saatlik bi yola gitmistim biraz da yorulmustum sanirim uzun yol yapmamami soylemisti
Anladım teşekkür ederim Bilgilerin içinKırmızı olmadıkça korkmamalısın bu haftalarda çok oluyor. Ama ben hemen giderdim sanırım bende hiç leklenme olmadı çünkü. Bazen içerde kanama alanı olabiliyor ona bağlı da olabiliyor. Sen bilirsin.
Rica ederim. Kese görünmüş müydü senin?Anladım teşekkür ederim Bilgilerin için
İnşallah sabah kadar bekliycem bakalım gelmezse yine gidicem acile yarınBende çok ağladım stres yapma demek kolay anlayabiliyorum seni sonra kendi doktoruma gidip ilaç başlayınca bide daha kanama falan olmayınca azcık içim rahatladıcidden dinlenmek önemli iğne ya da ilaç verir içer dinlenirsin artık bişey olmaz inşallah
Bugün tekrar kan testi yapıldı 3500 çıktı önümüzdeki salı çağırdı kese için bakmadı görünmez diye bRica ederim. Kese görünmüş müydü senin?
Aynen mutlaka git ihmal etme bi daha olmasa bile inşallah iyidir bebiş burdan bizede haber etİnşallah sabah kadar bekliycem bakalım gelmezse yine gidicem acile yarın
Evet kalmış.Konu sahibi 4+5 deymiş. Daha yerleşmesi mi kalmış bunun.
Yumurtlamadan 10-15 gün sonra yerleşme kanaması olur ya hani konu sahibi 5. haftanın içinde şuan.Evet kalmış.
Oluyor çünkü 1.trimesterde yerleşme kanaması.
Yine de doktora gitsin tabi de
Ayrıca aksi aksi konusmayin benimle, ben sizin arkadaşınız değilim
Vajinal bi bakılır canım artık kese de görünür hem kanama alanı var mı yok mu ona ds emin olurlar.Bugün tekrar kan testi yapıldı 3500 çıktı önümüzdeki salı çağırdı kese için bakmadı görünmez diye b
Canım betan nasıldı? Düzenli arttimiYarın sabaha kadar beklemelimiyim yoksa gideyim mi şimdi
İlk öğrendiğimde 17 idi sonra 322 2 gün sonra 998 3 gün sonra 3500 olarak arttıCanım betan nasıldı? Düzenli arttimi
Ağrım var ama çok şiddetli değil sağolun inşallah dediğiniz gibidirKorkma canım. Bende de oldu doktor ilk 3 ay normal endişelenecek bişey yok dedi. Ağrın ve kanaman çoğalmadıkça hiç korkma. Benim 3 ayı geçti hâla oluyor ara ara. Gönlünü ferah tut.
Vajinal olunca düşük tehlikesi de oluyormuş doğru mu acabaVajinal bi bakılır canım artık kese de görünür hem kanama alanı var mı yok mu ona ds emin olurlar.
Çok güzelmiş işte, ne mutlu sanaİlk öğrendiğimde 17 idi sonra 322 2 gün sonra 998 3 gün sonra 3500 olarak arttı
Benim düşügm kimyasal yüzündendi. Adet kanamasiyla beraber attı vücut. Doktorlar vajinal muanenin tehlikeli olmadığıni söylüyorlar.Vajinal olunca düşük tehlikesi de oluyormuş doğru mu acaba
Ağrım var ama çok şiddetli değil sağolun inşallah dediğiniz gibidir
Ya içim rahatladı bir nebze de olsaÇok güzelmiş işte, ne mutlu sanakimyasaldan suphelendim sen lekelenme deyince. Ama artışın mükemmel. Görümcem iki üç ay kanama gördü ama suan bebeği 8 aylık :) korkma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?