Gebeliğe Hazırlık lütfen bakarmısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım teşekkür ederim Bilgilerin için

İnşallah sabah kadar bekliycem bakalım gelmezse yine gidicem acile yarın

İcerde kanama alanı başladığında dışa atılımı ılk kahve rengı sonra açık renk su ıle karışık sonra kana dönüyor o yüzden erken müdahale olursa ılacla hemen durduruluyor sız yormuşsunuz kendınızı o yüzden olmuş büyük ıhtımalle

Konu sahibi 4+5 deymiş. Daha yerleşmesi mi kalmış bunun.
Evet kalmış.
Oluyor çünkü 1.trimesterde yerleşme kanaması.

Yine de doktora gitsin tabi de
Ayrıca aksi aksi konusmayin benimle, ben sizin arkadaşınız değilim

Evet kalmış.
Oluyor çünkü 1.trimesterde yerleşme kanaması.

Yine de doktora gitsin tabi de
Ayrıca aksi aksi konusmayin benimle, ben sizin arkadaşınız değilim
Yumurtlamadan 10-15 gün sonra yerleşme kanaması olur ya hani konu sahibi 5. haftanın içinde şuan.
Aksi aksi yazmadım, şahsınıza ait kelime de kullanmadım. Canınız sıkkındı da bana mı denk geldiniz acaba.
Ayrıca burda herkes sıkıntısını, derdini birbirleriyle paylaşıyor bir çoğuda destek olmaya çalışıyor o yüzden bence arkadaş sayılırız.

Korkma canım. Bende de oldu doktor ilk 3 ay normal endişelenecek bişey yok dedi. Ağrın ve kanaman çoğalmadıkça hiç korkma. Benim 3 ayı geçti hâla oluyor ara ara. Gönlünü ferah tut.

Korkma canım. Bende de oldu doktor ilk 3 ay normal endişelenecek bişey yok dedi. Ağrın ve kanaman çoğalmadıkça hiç korkma. Benim 3 ayı geçti hâla oluyor ara ara. Gönlünü ferah tut.
Ağrım var ama çok şiddetli değil sağolun inşallah dediğiniz gibidir

İlk öğrendiğimde 17 idi sonra 322 2 gün sonra 998 3 gün sonra 3500 olarak arttı
Çok güzelmiş işte, ne mutlu sana kimyasaldan suphelendim sen lekelenme deyince. Ama artışın mükemmel. Görümcem iki üç ay kanama gördü ama suan bebeği 8 aylık :) korkma kuzum

Ağrım var ama çok şiddetli değil sağolun inşallah dediğiniz gibidir

Hastaneye gitme şansınız yok mu şu an? Progesteran gereklidir belki de. Ben olsam hemen giderdim, ki zamanında tatil beldesinde başıma gelmişti şehir değiştirmiştim

Çok güzelmiş işte, ne mutlu sana kimyasaldan suphelendim sen lekelenme deyince. Ama artışın mükemmel. Görümcem iki üç ay kanama gördü ama suan bebeği 8 aylık :) korkma kuzum
Ya içim rahatladı bir nebze de olsa görümcenizin kanama rengi nasıldı hatırlıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…