Lütfen bakarmısınız

HAYATAKIRGINIM1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
156
143
53
32
Adetim iki gün gecince beta hgc 65
Adetim dört gün gecince beta 168
Adetim yedi gün gecinde beta 741 sizce nasıl
Şehir dışındayım cenazemiz vardı cenazeye geldiğimde öğrendim 4 saat yolculuk etmem gerekiyor bir sıkıntı olur mu acaba daha doktora gitmedim

artış güzel. yolculuk konusunda eltim doktora sorduğunda sey demisti ‘simdi senin bir sivilcen var ve bana soruyorsun ki hocam koşsam bu sivilce patlar mı?’ bu arada cidden yolculuk sonrasında düsük yaptı ama yolculukla ilgisi yokmus.

ben aşılama sonrası 3 saat uçak yolculuğu yapacaktım. doktoruma bir sorun olur mu dedim çok uzun ve sık uçuşlar tehlikeli olabilir ama böyle kısa uçuşlarda sorun olmaz gebelikte demisti. sizin tabii ki araba yolculuğu daha yorucu. esimin iş arkadasi hakkariden ankaraya gitmisti araçla esi 4 aylıktı. doktor sık sık mola vermelerini ve dinlenmelerini söyledi. onda bir sorun olmadı hatta doğurdu gecenlerde

ILk gebeligimi düsükle kaybeden biribolarak söylüyorum. Eger bebek saglikli degilse kolunu dahi kipirdatmasan yine vucudun onun sagliksiz oldugunu anliyo ve daha sagliklisina yer acmak kendini hazirlamak icin ondan vazgeciyo demisti doktorum bana. Brnde hamileligimi ögrenmeden önce yolculuga cikmistim kendimi sucladim o yüzden ama arastirinca gercekten boyle olduguna inandim. Yolculukta kendini rahat hissetmen icin asiri hiz yapmadan araci kullanan kisi daha az sarsarak giderse biraz daha icin rahat olur ama dedigim gibi saglikli olan bebegi vucudunda koruma altina aliyo bebrkte tutunmak icin cabaliyo. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Cok tedirginim

Amin inşallah hayırlı bir şekilde saglıklı bir şekilde doğmayı nasip eder evime gitmem lazım korkuyorum

Amin inşallah hayırlı bir şekilde saglıklı bir şekilde doğmayı nasip eder evime gitmem lazım korkuyorum
Kanaman lekelenmen yoksa yavaş yavaş gidebilirsin aslinda. Su an 22 haftalik hamileyim yasadigim yerde doktor sıkıntısı oldugu icin 7 haftalikken 3 saatlik yola cikmak zorunda kalmistim kanamam vardi düsük icin tedavi görüyodum ayni zamanda. Insallah sdnin bebeginede bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…