- 15 Ocak 2015
- 224
- 57
- 298
- 31
- Konu Sahibi Minikbirbal
bana Allah rizasi icin bi akil verin 29 yasnda ablam var ben 26 yasndayim benle o corluda annem baabam istnbulda ben 5 seneden beri oda3 seneden beri benm yapum geregi kolay kolay kusmem darilmam kirilsamda kötü olmayalim die soylemem kavgadan kuslukten kacinirim ama 3 senneden beri ablam olmucak seyden devasmli küsüyor ve babama yansitiyor babam da asla ablanla kusmiceksinz birbirinizi tutuncksinz der sen kucuksin der ama artik esimle aram bozuluyor esim herkezle anlasan biride asla saygisizligi olnaz aileme ablam esinin tavırlarını beyenmiyorum diyip kendi esinede soylemis benim esime karsi tavir almislar ve bundan esimin haberi yok kotu davranıyorlar sordum san bi terbiyesizlikmi yapti veya kotu sozmu soyledi hyr konuşmasın tavirlaribi beyenmiyorum diyip disliyolar benle konusup ona surat asiyolar bu cok zoruma gitti babama desem anlamicqk esime anlatsam bidaha ablamla kobusmaz bu sefer babam nie konuamuyo die bana kizicak ve kimseye kusmuyorum yapmitorum deevamli tavir goruyorum bu beni etkiliti ve benim 3 yasindaki kizimida etkiliyo bn mutsuz olunca kalbim patlicak kendi ailemden devamli zarar goruyorum evlilime zarar veriyolar ama sanki hep kendileri hakli hep ben sucluymuaum gibi davraniyolar ben blmla kussem babam kirmak uzmek istemiyorum ama ablamla kinusmaya devm etsem esim durumu anlick bu sefer onun kalbi kirilck BEN ABLANA ENISTENE NAPTUMDA BANA TAVIR ALDILAR DICEK cunku bana sordu ablanla arabizda bisemi gecti bana surt ariyolar kavgami ettinz die bende hyr onlarib morali bozuk dedim DIYEMEZDIM KI SENI ISTEMIYOLAR O YIZD3N BOYLE YAPIYO DIE SIZ OLSANIZ NAPARSİN İZ HER SORUYA ACIGIM LUTFEN BI YOL