LÜTFEN BAKIN Eş seçimi ve kendimle savaşım

Birbirinizi sevmeye çalışıp sevmemişsiniz ortada bir ilişki bile yok maalesef.
Yok tabii. Sadece sanal görüşme ve birkaç defa yüz yüze görüşme. Ben kendime anlam veremiyorum. Mantığım kabul etmiyor ama kalbim acı hissediyor. Bu saçma döngüden nefret ediyorum. Benim için bulunmaz hint kumaşı da değildi hani.

Ne kadar uzatmışsınız boş yere hep aynı şeyler.
Görünüşe göre en başından itibaren eğitiminiz ve giyim tarzınız hoşuna gitmemiş görüşünce de ısınamamış.
Adam ısrarla istemiyor, siz ısrarla söz nişan olsun diyorsunuz. Kocaya yana yana dolaşılmaz öyle.
Sizinkisi aşk değil sevgi değil öylesine kafayı takmışsınız sadece.
Ve sizi ayıpladım evet. Boşanmış çocuklu kadın ne demek. Kim kime denk siz mi karar veriyorsunuz?

Ben fakir falan görmedim. Yanlış anlamışsınız. O her şeye çok dikkat eden biriydi onun karakterine göre söyledim onu. Yoksa bana ne. Belki de ben de öyle biri ile evleneceğim ne malum.

ne yapacaksın benim konumu? Biraz dertleşmek istedim sadece.
Yasakları ben koymuyorum, site kuralları bu. Yoksa ne yapayım senin konunu. Ayrıca bu cevabınıza istinaden konunuzu alıntıladım. Metni silseniz dahi alıntıda konunuz hep kalacak

Sorun değil ama bu yaptığın rahatsız edici.
Hanımefendi anlamak mı istemiyosunuz, Kadınlar Klübü site kuralları gereği konu silmek yasak. Üyelerin isteğine göre değil. Silsenizde geri gelir diye bilgilendiriyorum tutup konumu ne yapacaksın diyosunuz.
Doyamadım gılgamış destanınıza. O kadar akıcı bi aşk hikayesi ki dönüp dönüp okuyacam derdim o

Sitede konu silmek yasak, siz silince yönetim geri getiriyor konuyu. hem çoğu üye alıntıladı mesajınızı silseniz de görünür.
Tamam kalsın sorun değil bu kadar rahatsız edici davranmak zorunda değilsiniz. Dertleşmek için geldim mevzu konumun silinip silinmemesi değil.

Yıllarca sevgili olup aldatılanlar da var. Ben sadece karaktersiz birine denk geldim. Her erkek kadın ilişkisi bir değil. Katılmıyorum bu görüşünüze ama teşekkürler.
Aldatılmakla ilgili bir şeyden bahsetmedim. Çok sevgilin olmasına da gerek yok. Bir yaşa kadar kadin erkek ilişkisini normal düzlemde yaşamış olmaktan bahsettim. Mesela normalde bir insan ilk andan itibaren bu adamın sizi beğenmediğini, kafasında bir prototip olduğunu ve Betulden hoşlandığını anlardı. Boşuna vakit ve enerji kaybetmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…