LÜTFEN BAKIN Eş seçimi ve kendimle savaşım

Görmüşsünüz ama.
Sonuç olarak gidiş yolunuz yanlış. Eğitim karma olmalı, kızların erkek kankaları olmalı, böyle fanusun içinde yaşamanın bir manası yok.
Katılmıyorum. Benim görüşüm size uygun olmayabilir ve bana bunu dayatamazsınız. Benim çevrem bu şekilde evlendi. Karaktersiz biri ile karşılaştım diye kendi çizgimden vazgeçmek zorunda değilim. Kız erkek kanka diye bir şey de yoktur. Bunlar da kankaydı.

Bir şey yapmamıza gerek yok .
Burayı günlük zannediyorlar. Yaz zehrini akıt, sil ve hiçbir şey olmamış gibi devam et.
Siz ne yapıyorsunuz ben anlamadım? Derdimi sırtınız da mı taşıyıp verem mi oluyorsunuz? Sitenin amacı bu değil mi zaten?

Merhaba öncelikle verilmiş sadakan varmiş kurtulmuşsun. Sen en başinda anlattiğinda Betül dediğinde hikayenin sonunu anlamiştim. Argo bı tabir olucak ama Betül ona çok vermiştir canim. Senin zannettiğin gibi iyi biri de değil eski erkek arkadaşın.
Bu tarz muhafazakar insanların en büyük hatalarindan biri erkeklerine cilve yapmayı bilmiyorlar. Hep uzak yetiştikleri için böyle şeylerden iyi erkek seçemiyorlar. Sana tavsiyem yourobe ya Adil Yıldırım gibi ilişki tavsiyesi veren insanlar var onları dinlenen

Ben de anladım ama devam ettim. Hatam var ben bunu kabul ediyorum. Ben zorladım. Sadece yeni birine nasıl güveneceğim bilmiyorum. Herkes şüphe kalmayacak diyor. Şüphe bende hep var. Kontrol isteği hep var. Sevgi nasıl hissediliyor. Ben birçok şeye inancımı kaybettim.

Size çizginizde başarılar mutluluklar.
Çizginiz buysa, her XY kromozomluya nişan, söz baskısı yapmak gururunuza dokunmuyorsa, sizi sevmediği çok açık olan bir erkeği bir şekilde rahatsız edip durmaksa, geçen zamana rağmen hala tırnaklarınızı kemiriyorsanız çok uzağa gidemezsiniz zaten.

Allah razı olsun. İlk defa insan gibi yorum yapan biri. Ben hatalı olduğumu kabul ediyorum ama buradaki bazı insanlar çok acımasız yorum yapıyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Onlar kanka değil sevgiliydi. Hala aynı kafadasınız bu kafayla karşınıza çıkıcak erkek profili de belli.
Adam evlilik istemezken sizi sevmezken evlilik diye dayatan sizsiniz. Yüzük alırken bile nerdeyse ağlayacak moda girmiş adam BAŞKASINI SEVİYOR diye.

Bu şekilde aşağılayınca dünyanın en elit insanı olmuyorsun. Erkekleri tanımıyorum diye evlenemeyecek miyim? Baskı yaptım evet ve hatalıyım özellikle bunda evet. Ama her önüme gelene bunu yapmadım. Tırnaklarımı da kemiriyorum evet. Herkes sizinle aynı yüksek karakterde olmak zorunda değil.

Sevgiliydi değil mi? Onca yalan söylendi. Hepsi de gerçek gibi. Sadece ben değil ama ablası da onların sadece arkadaş olduğunu söylüyordu. Şok olmuş onlar da. Çünkü tek yakın arkadaşı bu kadın değildi.

kadın erkek ilişkilerinden bu kadar uzak 30 sene geçirince böyle oluyor işte. Ne ilişki yaşamayı biliyorsunuz, ne iletişim kurmayı ne ortak bir gelecek inşa etmeyi. Evlilik evlilik evlilik, başka bir şey yok konuda. Gözünüze evlilik perdesi inmiş.

Aşık falan olmamışsınız. Sadece evlenecek birini bulunca kendinizden geçmişsiniz.

Sevgiliydi değil mi? Onca yalan söylendi. Hepsi de gerçek gibi. Sadece ben değil ama ablası da onların sadece arkadaş olduğunu söylüyordu.
Kuralları okumadan konu açmayınız lütfen, kimse çok meraklı değil ama konu silmek yasak.
ay tamam
kibarlık namına bir şey yok sizde de.

Sevgiliydi tabiki, evine girip çıkarken bakışma gülüşme dertleşme hatta sevişme neler neler yaşanmıştır. Tutup ailesine sevgilim demez tabiki. Sizin gibi biriyle olmasını istemiştir ailesi oda saklamıştır o yüzden

Siz ne yapıyorsunuz ben anlamadım? Derdimi sırtınız da mı taşıyıp verem mi oluyorsunuz? Sitenin amacı bu değil mi zaten?
Hiç zaman zaman ben ne kadar huysuz bir kadınım diye düşündünüz mü? Ne kadar acayip sözler bunlar. Hayır sırtımızda taşıyıp verem olmuyoruz, yarım saattir size laf anlatmaya çalışıyoruz. Zaman en kıymetli sermaye ve siz 30 dakikasını çaldınız.
Ciddi sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. Anlam karmaşası mı yaşıyorsunuz yoksa idrakle alakalı bir şey mi anlamadım.
Elitlik ne alaka, yüksek karakterin mevzuyla ilgisi ne?
İçten içe kompleks mi yapıyorsunuz bazı şeyleri anlamadım cidden.
Size evlenemezsiniz demedim bu şekilde evlenemezsiniz dedim. Her slm yazana atı nallayıp gidilmez öyle. Sizin karşıdakini beğenmeniz onun da sizi beğeneceği anlamına gelmez ve kadın tarafaı nişan da nişan demez, hele muhafazakar ailelerde bu çok ayıp sayılır.
Siz hayatta nerede durduğunuza karar verin ve eş seçimini ailenize bırakın. Muhtemelen daha doğru kararlar vereceklerdir.

Kuralları okumadan konu açmayınız lütfen, kimse çok meraklı değil ama konu silmek yasak.
3 kişi söyledi neden devam ediyorsunuz daha?
doğru söylüyorsunuz. İşte ben de bundan dert yanıyorum. Madem sevgiliydin madem aklında o vardı niye daha arayış içindeydin? Ailesini de çok önemseyen biri değil yani.

Lütfen siz artık yorum yapmayın. Tamam yeterince görüşünüzü aldım. Başka mevzulara bakın. Sizin değerlendirmenizi okumak istemiyorum. Çok rica edeceğim.

Daha konuda Betül adı geçtiğinde aha dedim, Betül adamın sevgilisi.
Adam zaten başından istememiş, bu belli değil mi? Boşanmaktan korktuğum için evlilikten çekiniyorum diye argüman mı olur? İşsiz kalmaktan korktuğumuz için okumuyor muyuz mesela? En başından bütün sinyaller net bir şekilde verilmiş size. Giyim tarzınız, örgün öğretimde okumamış olmanız hepsi bahane. Direkt olarak söyleyememiş ama bu evlilik bahsini kapatıp gidin diye kendince uğraşlar vermiş. Gözünüze sokmuş aslında.
Siz çok baskı kurmuşsunuz, nişanlılık dönemi biraz stresli geçebilir ama bu yüzük almaya giderken adam kahrolacak anlamına gelmiyor. Baya baya mutsuzmuş işte.
Kadın erkek ilişki dinamiklerine bu kadar uzak kalmanız, kadın-erkek arkadaşlığını bile öcü olarak görmenizden dolayı aslında yaşananlar kaçınılmaz.
Evlilik denen şey hem mantık hem gönülle yapılır, karşı tarafın gönlü yoksa baskıya lüzum yok

Sevgiliydi değil mi? Onca yalan söylendi. Hepsi de gerçek gibi. Sadece ben değil ama ablası da onların sadece arkadaş olduğunu söylüyordu.

ay tamam

kibarlık namına bir şey yok sizde de.
Evlat olsa sevilmez dedikleri model var ya, onun benzer bir modelsiniz siz de. Konu silmek yasak diyeni bile terslemişsiniz. Okul yaşantınız ve arkadaşlıklarınız olmadığı için iletişim becerileriniz gelişmemiş olarak yorumluyorum. Biraz insan içine karışın.

Yazımı da tam okumamışsınız. Zaten seçici biriyim dedim. Her önüme gelene atmam mümkün mü bu durumda? Bu kişi bazı kriterler karşılıyordu. Onun için katlandım bazı şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…