• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın kızlar hamilemiyim 🥹

cansin001

"Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
4.080
1.344
53
Mide bulantılarim ve baş ağrım yüzünden gebelik testi yaptım hatta 11dpo da negatifti.. umudum yoktu o belirtiler bianda daha çok bastırınca yeniledim 13pdo da laboquick gebelik testinde gölgeli hayalet çizgi çıktı.ertesi günde İnnovita erken gebelik testindede daha belirgin bir silik çıktı days comfort yaptım ondada çıktı. Ama laboquick koyulasmadi gün gün takip ettim. 3-4 gün oldu. Koyulaşma yok ama adette olmadım. Normalde adet günüm dündü.. olacakmış gibi sancılar git gel yapıyor kasigim agriyor mide bulantım oluyor biraz biraz. Ama gel gelelim bide erken gebelik testlerinden deneyim dedim bugünde koyulaşma görmeyince days Doctor marka erken gebelik testi bulabildik denedim hiç bişey çıkmadı ne bu şimdi? Daha önce bir kimyasal gebelik yaşadığım için kana hemen kosmayim dedim adet geçsin vereyim dedim ama bu testle takip yaramadı bu kezde bana🥹 başına böyle gelen var mı yeniden kimyasal mi yasicam n'olacak kızlar o kadar moralim bozukki kafam çok karıştı 🥹 laboquick sabah yine golgeliydi her zamanki gibi.Ancak yarın kan verebilirim

Kan vermeden net bir şet öğrenemezsin canım benim en iyisi kan ver değer kaçta onu gör

Eklentiler

• 1000122871.webp
    1000122871.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 190
  • 1000122841.webp
    1000122841.webp
    25 KB · Görüntüleme: 167
  • 1000123352.webp
    1000123352.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 156
  • 1000123368.webp
    1000123368.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 197
Kasetlerde göremedim ama diğerlerinde var, hayırlı olsun
Ya kasetlerde gölge olarak çıkıyor fotoğrafa yansımıyor. Days doctor da negatif çıktı ondan canım sıkıldı sevinemiyorum

1000104016.webp
laboquick testte kuruma çizgisi bu kadar net olur mu acaba , kaç gündür yapıyorum kuruduktan sonra hic boyle net çıkmamıştı.

Mide bulantılarim ve baş ağrım yüzünden gebelik testi yaptım hatta 11dpo da negatifti.. umudum yoktu o belirtiler bianda daha çok bastırınca yeniledim 13pdo da laboquick gebelik testinde gölgeli hayalet çizgi çıktı.ertesi günde İnnovita erken gebelik testindede daha belirgin bir silik çıktı days comfort yaptım ondada çıktı. Ama laboquick koyulasmadi gün gün takip ettim. 3-4 gün oldu. Koyulaşma yok ama adette olmadım. Normalde adet günüm dündü.. olacakmış gibi sancılar git gel yapıyor kasigim agriyor mide bulantım oluyor biraz biraz. Ama gel gelelim bide erken gebelik testlerinden deneyim dedim bugünde koyulaşma görmeyince days Doctor marka erken gebelik testi bulabildik denedim hiç bişey çıkmadı ne bu şimdi? Daha önce bir kimyasal gebelik yaşadığım için kana hemen kosmayim dedim adet geçsin vereyim dedim ama bu testle takip yaramadı bu kezde bana🥹 başına böyle gelen var mı yeniden kimyasal mi yasicam n'olacak kızlar o kadar moralim bozukki kafam çok karıştı 🥹 laboquick sabah yine golgeliydi her zamanki gibi.Ancak yarın kan verebilirim
Çok uzun zamandır seni de görüyorum sitede ve inşaAllah en kısa zamanda görür diyordum 😊 testlerinde çizgiyi gördüm Allah’ım sağlıkla tamamına erdirir ve kucağınıza da aldırır inşaAllah 🤲💕

Suan benim testlerim de böyle zorla gözüküyor. Daha ikinci günündeyim gecikmemin. O zaman çok normal bu durum benimkinde. Ama başka markada algilamadi
İnşallah benim de sizin de vardır😊 gecikmenin ilk günlerinde yaptığımda sadece ben görebiliyodum o da kuyuda iğne aramak gibiydi. Görmek aşırı zordu. Bakalım yarin çıkarsa cizgi siz de bekleyin derim

Back
X