• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın kızlar hamilemiyim 🥹

Benim de 4 gün gölgeliydi sadece ben görüyodum eşim yok bisey diyodu hep sonra bugün böyle oldu. Her ay adet günümden bir hafta önce göğüslerim cok acır, aşırı duygusal olurdum bir de karın ağrım olurdu ara ara.bu ay ne acıdı ne de duygusaldım, sadece adet tarihinden bir hafta önce yine karnım ağrıdı ara sıra sonra adet günümden bugüne kadar bi anda ağrılar kesildi.bi anda bel ağrısı başladı yani tek belirtim bu gibi.bir de cok halsizdim şimdilerde iyiyim
Anladım canım hemen hemen aynıyız diyebilirim inşallah ikimizde hamileyizdir🌸

Kızlar merhaba inşallah herkes güzel haberler alır yakın zamanda 🌸 benim 2,3 günlük gecikmem var tahmini,çok fazla akıntı ve farkli belirtiler de olunca, test yaptım bugün 10 dk bekledim baktim birşey yok üzülüp çöpe attım, 2 saat önce baktım resimde ki gibi totalde 3 saat falan geçmiştir,kuruma çizgisi diye düşünüp su tuttum gitmedi bakabilir misiniz eşim var diyor bilemedim daha önce böyle çıkıp kan verdim negatif olunca baya üzüldüm,test markası laboquick

Eklentiler

• 1000125549.webp
    1000125549.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000125548.webp
    1000125548.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba inşallah herkes güzel haberler alır yakın zamanda 🌸 benim 2,3 günlük gecikmem var tahmini,çok fazla akıntı ve farkli belirtiler de olunca, test yaptım bugün 10 dk bekledim baktim birşey yok üzülüp çöpe attım, 2 saat önce baktım resimde ki gibi totalde 3 saat falan geçmiştir,kuruma çizgisi diye düşünüp su tuttum gitmedi bakabilir misiniz eşim var diyor bilemedim daha önce böyle çıkıp kan verdim negatif olunca baya üzüldüm,test markası laboquick
Buraya atınca çözünürlük gidiyor ama bakınca gözle görülür bir çizgi var

Anladım canım hemen hemen aynıyız diyebilirim inşallah ikimizde hamileyizdir🌸
Canım bende 22 ve 23 kasımda predictor early erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı ikisindede dün kan verdim 16,3 çıktı değerim. Bugün bidaha erken gebelik yapayım dedim koyulaşmıştır diye days doctor varmış eczanede. Yaptım diğer ikisinden daha silik çıktı. Yarın tekrar kan vercem ama daha koyu bekliyodum markadan ötürü mü anlamadım ya da kimyasal oluyor. Sizde durum nedir ? Kan verdiniz mi

Canım bende 22 ve 23 kasımda predictor early erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı ikisindede dün kan verdim 16,3 çıktı değerim. Bugün bidaha erken gebelik yapayım dedim koyulaşmıştır diye days doctor varmış eczanede. Yaptım diğer ikisinden daha silik çıktı. Yarın tekrar kan vercem ama daha koyu bekliyodum markadan ötürü mü anlamadım ya da kimyasal oluyor. Sizde durum nedir ? Kan verdiniz mi
Marka farkı olabilir canım inşallah seninledir bebeğin 🤲🏻 benimki benimle değil artık 🥹 reglim başladı kan sonucumda 5 çıktı şimdiye de sıfırlanmış tır. İkinci bir kimyasal yaşamış oldum bir buçuk yıl içinde

Testi yenileyin güvenilir bir test ama çok beklemiş bişey diyemiyorum

Marka farkı olabilir canım inşallah seninledir bebeğin 🤲🏻 benimki benimle değil artık 🥹 reglim başladı kan sonucumda 5 çıktı şimdiye de sıfırlanmış tır. İkinci bir kimyasal yaşamış oldum bir buçuk yıl içinde
Bakalım canım hayırlısı artık yarın tekrar kan vericem

Back
X