- 22 Kasım 2017
- 2.907
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
bu kadar iyi insanlar kaldi mi ... ALLAH SİZDEN RAZİ OLSUN
soktayim umarim yoktur diyorumsizi bizi birak simdide. kendine gele bildin mi biraz??? esinle konustun mu?
biraz agladim rahatladim ama her kizima bakinca icim aciyorsizi bizi birak simdide. kendine gele bildin mi biraz??? esinle konustun mu?
Mesajını okur okumaz ilk düşüncem Allah'ın sana bir işaret bir yol göstermesi oldu. Kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yok, herkes yaşadığını bilir. Doğum sonrası nasıl bir psikolojide olduğunu heleki bebeğindeki özür ihtimaliyle nasıl çaresiz hissettiğini anlayabiliyorum. Aldırmak aldırmamak vs bunlar sizin kararınız arkadaşım, herkese saygı duymak düşer. Sonuçta bakıp bakamamakta önemli. Ama şuna inan Allah sana bunu lütfettiyse mutlaka bir hayır vardır. Rabbim kimseye taşıyamıcağı yükü vermezmiş o bebeğin dünyaya gelmesinde de bizim şuan göremediğimiz bir hayır vardır elbet. O yüzden hiç kendini yıpratma, ona ihanet etmen söz konusu bile olamaz kii ikiside senin evladın sonuçta ayrımsız.. Hasta olmasını sen seçmedin, korunmaya rağmen hamile kalmayıda.. Kader denen bir gerçek var bunu unutma ve lütfen kendini toparla, biz anneyiz, güçlü durmazsak aile ayakta kalmaz malesef.Nerdesiniz
Bir bebeğini bu kadar severken digerini sevmemek olsmszki hayatim doğduğunda onuda çok seveceksindusunmeyebilirdim eger hasta olursa dusuezdim cunku ona ihanet gbi geliyor baska bebegi sevmek
iyiki bu guzel yorumlar var .. Cook cokk zor bir hamilelik gecirdim 5 aylikkrn sakat defiler bbgime sehir sehir gezdim.. Bu arada esimin de bnmde piskoloji bozuldu .. Ayrilma karari alip anne evine gittik.. Bebegim 15 gun kuvozde yatti ben annemin evinde agla agla dur aceba beyin kanamasi geciriyor mu aceba kafasindaki su buyudumu... Cok yandim 1.800 dogdu erken dogum oldu.. Simdi baristik bbkte biraz kilo aldi derken bu olay..aff rabbim hissizlestim aceba dis gblk vsolablir miMesajını okur okumaz ilk düşüncem Allah'ın sana bir işaret bir yol göstermesi oldu. Kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yok, herkes yaşadığını bilir. Doğum sonrası nasıl bir psikolojide olduğunu heleki bebeğindeki özür ihtimaliyle nasıl çaresiz hissettiğini anlayabiliyorum. Aldırmak aldırmamak vs bunlar sizin kararınız arkadaşım, herkese saygı duymak düşer. Sonuçta bakıp bakamamakta önemli. Ama şuna inan Allah sana bunu lütfettiyse mutlaka bir hayır vardır. Rabbim kimseye taşıyamıcağı yükü vermezmiş o bebeğin dünyaya gelmesinde de bizim şuan göremediğimiz bir hayır vardır elbet. O yüzden hiç kendini yıpratma, ona ihanet etmen söz konusu bile olamaz kii ikiside senin evladın sonuçta ayrımsız.. Hasta olmasını sen seçmedin, korunmaya rağmen hamile kalmayıda.. Kader denen bir gerçek var bunu unutma ve lütfen kendini toparla, biz anneyiz, güçlü durmazsak aile ayakta kalmaz malesef.
Allah yardımcınız olsun inşallah. Ne kadar zor olduğunu kendi akrabalarımdan da eşimin tarafındakilerden de gördüğüm kadarıyla biliyorum. Halamın oğlu var şuan 19 yaşında, bazen hiç dayanma gücü kalmıyordu çaresizliktennoturup ağlıyordu ama Allahın emaneti dedi ve hiçbir zaman yalnız bırakmadı, eli ayağı oldu onun. Aynı şekilde kaynımın kızı da.. Onlar da korkarak, içlerindeki ateşle geçirdiler her günlerini halende öyle. Allah başlara vermesin zor bir durum ama herkesin imtihanı ayrı.. onlara bakıp ah vah ediyor herkes ama onlar bize bakıp neden üzülüyosunuz diyo? Allah sana bana vermeyecekte kime verecek o zaman diyo? O kqdar olgunlaşmışlar ki, yaşanması gereken neyse onu yaşıyoruz hepimiz.iyiki bu guzel yorumlar var .. Cook cokk zor bir hamilelik gecirdim 5 aylikkrn sakat defiler bbgime sehir sehir gezdim.. Bu arada esimin de bnmde piskoloji bozuldu .. Ayrilma karari alip anne evine gittik.. Bebegim 15 gun kuvozde yatti ben annemin evinde agla agla dur aceba beyin kanamasi geciriyor mu aceba kafasindaki su buyudumu... Cok yandim 1.800 dogdu erken dogum oldu.. Simdi baristik bbkte biraz kilo aldi derken bu olay..aff rabbim hissizlestim aceba dis gblk vsolablir mi
cok teskkur ederim sanirim kendimi.sadwce digee kizima adadim o yuzden.bu sunan bana agir geliyor .. Cunku o istenipmeyen hasta bebekti ama ben istedim.rabbimden dedim ilk.gozagrim.dedim.soguk ultrason goruntuleri .. Hersey kanda belli olur ins.inanin bende anlamiyorum nasil.oldu.bu gebelikAllah yardımcınız olsun inşallah. Ne kadar zor olduğunu kendi akrabalarımdan da eşimin tarafındakilerden de gördüğüm kadarıyla biliyorum. Halamın oğlu var şuan 19 yaşında, bazen hiç dayanma gücü kalmıyordu çaresizliktennoturup ağlıyordu ama Allahın emaneti dedi ve hiçbir zaman yalnız bırakmadı, eli ayağı oldu onun. Aynı şekilde kaynımın kızı da.. Onlar da korkarak, içlerindeki ateşle geçirdiler her günlerini halende öyle. Allah başlara vermesin zor bir durum ama herkesin imtihanı ayrı.. onlara bakıp ah vah ediyor herkes ama onlar bize bakıp neden üzülüyosunuz diyo? Allah sana bana vermeyecekte kime verecek o zaman diyo? O kqdar olgunlaşmışlar ki, yaşanması gereken neyse onu yaşıyoruz hepimiz.
İnanın hayat çok kolay, herşey Allahtan, yeter ki ona sığının. Herşeyde bir hayır mutlaka vardır buna emin olun. Olaylara sıkıntı gözüyle değil, size verilen hayrı görebilmek için bakmayı deneyin, hayat bundan ibaret. Böyle konuştuğum için belki yanlış anlaşılacağım, sana kolay diyecekler ama herkese kendi çektiği zordur. Korunmasızda hamile kalabilirdin, ama Allah izin vermese o çocuk olmazdı ben ona inanırım.
Bence önce sakinleş temiz temiz havayı çek içine.. kendinede eşinede yazık birbirinize sarılmanız gereken bir konuda iyice yıpranmayın. en güzeli kan testi yaptırmak. Hcg değeri ne zaman düşer bilmiyorum, pre..ile hamile kalmak bile şaşırtıcı dış gebelik vs şurda dursun.
Hayırlısı olsun hakkında canım. Bak o hasta kızını istemişsin Allahtan demişsin. Korunmaya rağmen gelmiş bu minikte, o da Allahtan. Yine de son karar sizin tabiki.cok teskkur ederim sanirim kendimi.sadwce digee kizima adadim o yuzden.bu sunan bana agir geliyor .. Cunku o istenipmeyen hasta bebekti ama ben istedim.rabbimden dedim ilk.gozagrim.dedim.soguk ultrason goruntuleri .. Hersey kanda belli olur ins.inanin bende anlamiyorum nasil.oldu.bu gebelik
cok tesekkur ederim. Bunu anlamak zor olmasa gerekkonu sahibine geçmiş olsun,cok acımasız yorumlar gördüm..3 aylık bebeğim diyor kadın,daha el kadar,üstelik koruınmus,ama olacağı varsa oluyor iste..Kararı kendisine kalmış,ama ben 3 yıldır gebelik için ugrasan biri olrak aldırırdm diyorm..Üzgünüm ama hayat okadr kolay değil,kızının riski varms ,kadın daha lohusa..Azcık mantıklı olalım,kadın akıl almaya gelms,yargılanmaya değil..Hakkınızda hayırlısı olsun
inanamiyorumnaptin nasil oldun.
ben karar vermeden önce kendine iyi hissetmeni istiyorumki sonrada pisman olma diye.
aglama artik lütfen, kizinda hissediodur cok mutsuz oldugunu
baska konu ac lutfen burayi mesgul etmeİyi günler arkadaşlar.Erkek arkadaşımla yumurtlama dönemimde ilişkim oldu.Ama içeri boşalma olmadı.Daha sonra vücudumda bulunan bi enfeksiyondan dolayı 3 ayrı antibiyotik kullandım 2 hafta boyunca.Normalde 14ünde olmam gereken adet kanamam 12sinde oldu.4 gün boyunca çok Az ve açık renkli parlak bir kanama yaşadım.Günlük 1 pedi bile doldurmadı.İlk defa böyle oldu.Adetim bitti ve göğüslerim hala şiş.Kasıklarımda ara ara sancı var.Acaba hamilemiyim?Üzerine mi gördüm?Benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar ne olun yazın.Bu arada 2 gün Aralıklarla idrar testi yaptım ikisi de negatifti.Çok stresliyim,hamile olabilir miyim yoksa ilaçlardan mı?
inanamiyorum
desteginiz icin cok tesekkur ederimdoktorla pztesi konus belki o ztn alinmasi lazim der ilk 6 ay hamile kalmak ii degil benim bildigim ama bana nedense yukarda msj gibi geliyo bu olay
hemde cokdesteginiz icin cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?