Lutfen bakın

Prezervatifle almis daha napsin hem ria hem prezervatif hep oks mi kullansin yapmayin Allah askina sucuymus gibi

Merhaba arkadaslar kusura bakmayin telden giriyorum netim yoktu.. Hastaneye kadar gittik ama sogortadan kaynakli bir sorun yuzunden giris yapamadik sorunu hallettik ama pazartesi gelin dediler randevum.pazartesi.. Bu arada duramadim 2 test aldim ikisi de pozitif cok kotuyum ne olur beni anlayan birileri.ciksin

Aldirmakla aldirmamak arasinda kaldim .
Kimse beni kinamasin ne yasadigimi.ben biliyorum.. Bebegimin ozurlu olma ihtimali.var hamileleigimden beri ..ben ikisine bir nasil bakarim ya minik kizim Allah korusun hasta olursa ben nasil.nasil aman allahim kafayi yicem daha dikislerim agriyor. Sutum kesilirse kizim ne yapar.. Birde zehirlenme mevzusu var tqbi off anlqmqyan basina gelmeyen yazmasin lutfem iyi degilim.hic . Baskasi olsa sakin aldirma derdim ama dinen bile fetvasi.var suan aldirmamn .. Bunu dedim diyede saldiriya gecmeyin bana akil verin ne olur keske yanimda biriniz olsa da aglasam burda gurbette gbiyim bana yardim edecek.kimmmmmse yok esiminde esi cook yogun

Mrb canim konunu takip ettim de aklıma su geldi acaba doğumdan hemen sonra bhcg vücuttan hemen atiliyomu ilk gebeligin etkisimi eğer degilsede vede hamileysen gozun aydın sakin üzülme bu sana rabbimin hediyesi Benim da 6 yıldan sonra kizim oldu 9 aylikken tekrar hamile oldugumu öğrendim doğduğunda araları 1bucuk yaş olacak seninkide allah izin ederse 1 yaşında olacak
Canim sana tavsiyem duani hayır yönünde et bebegim düşebilir kalbi atmayabilir vs yani olumsuz şeyler olursa vicdan azabı cekersin burdan beni sakin yanlış anlama olumsuz düşünmek için değil ama olursa böyle şeyler diye söyledim

meswle o degıl ılk bebegımın. Beynınde skntı var

Allahim kac saatdir yazmak istiyorum, oglumu bi uyutamadim.

Sakin üzülme, bak sen korunmussun emziren annesin. Demekki Allahin bi bildigi var. Kizinin özürlü olma riski var diyorsun. yani kesin degil belki bu bi imtihan? Söylemesi kolay ama Allah güc verir, daha tek bebekde bazen balkondan atlasammi diyorum ama söyle 5 saniye bilincle nefes alinca hersey daha farkli oluyo. belki bebegin gelisi sayesinde kizin daha saglikli olcaky nolursuj parcalama kendini. esinle otur sakince herseyi düsün. esin destek olur mu ailen destek olur mu. finans konusunda kaldira bilirmisiniz. aglama lütfen, ikisi bi arada büyür. su an cok yorgunsun bitiksin ama bir cagresi bulunur elbet. bence bu sana yukardan büyük bir mesaj. icin hüzün degil mutluluka dolsun. unutma anneyiz biz. hic yapamam dedigim seyleri becermeye basladim. keske yaninda olsam elimden geleni yapa bilsem

bu kadar iyi insanlar kaldi mi ... ALLAH SİZDEN RAZİ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…