- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Sonra negatif oluo 2.test sagolGebelik yoksa pozitif sonuç anormaldir tivi
Ay niye aglıyorsun farzetki ikiz olduBebegime baka baka agliyorum
benim durumum biraz farkli ..Ay niye aglıyorsun farzetki ikiz oldu
Bak ben kac senedir bekliyorum lütfen rızkıyla gelir o hayırlısını dile hiç korkma Allah büyüktür.
Sagol seninde gönlüne göre versin inşallahbenim durumum biraz farkli ..rabbim sana da nasip etsin
Prezervatif ile nasıl hamile kalmış olabilirsiniz? Bence hamile değilsiniz o zaman.p ... İle
O bebeği istemiyorsunuz ama isteyen ve olmasi icin çabalayan tüp bebek merkezlerine para saçan, tuttumu tutmadi mi diye gunlerce merakla bekleyip dualar eden o kadar çok kişi var ki.. Biri de benim...
Burun kıvırmayin Allah 'a şükredin.Bir bildiği vardır....
Ayrıca istemeyen biri de düzgün yöntemlerle önlemini alir.
Son durum nedir bizimle de paylaşın lütfenbenim durumum biraz farkli ..rabbim sana da nasip etsin
Mrb canim konunu takip ettim de aklıma su geldi acaba doğumdan hemen sonra bhcg vücuttan hemen atiliyomu ilk gebeligin etkisimi eğer degilsede vede hamileysen gozun aydın sakin üzülme bu sana rabbimin hediyesi Benim da 6 yıldan sonra kizim oldu 9 aylikken tekrar hamile oldugumu öğrendim doğduğunda araları 1bucuk yaş olacak seninkide allah izin ederse 1 yaşında olacakNerdesiniz
meswle o degıl ılk bebegımın. Beynınde skntı varMrb canim konunu takip ettim de aklıma su geldi acaba doğumdan hemen sonra bhcg vücuttan hemen atiliyomu ilk gebeligin etkisimi eğer degilsede vede hamileysen gozun aydın sakin üzülme bu sana rabbimin hediyesi Benim da 6 yıldan sonra kizim oldu 9 aylikken tekrar hamile oldugumu öğrendim doğduğunda araları 1bucuk yaş olacak seninkide allah izin ederse 1 yaşında olacak
Canim sana tavsiyem duani hayır yönünde et bebegim düşebilir kalbi atmayabilir vs yani olumsuz şeyler olursa vicdan azabı cekersin burdan beni sakin yanlış anlama olumsuz düşünmek için değil ama olursa böyle şeyler diye söyledim
Canim orayida anladım ama onu da yaratan rabbim değilmi ilerde dusunmucekmiydin ilk bebeginde sıkıntı var diyemeswle o degıl ılk bebegımın. Beynınde skntı var
bu kadar iyi insanlar kaldi mi ... ALLAH SİZDEN RAZİ OLSUNAllahim kac saatdir yazmak istiyorum, oglumu bi uyutamadim.
Sakin üzülme, bak sen korunmussun emziren annesin. Demekki Allahin bi bildigi var. Kizinin özürlü olma riski var diyorsun. yani kesin degil belki bu bi imtihan? Söylemesi kolay ama Allah güc verir, daha tek bebekde bazen balkondan atlasammi diyorum ama söyle 5 saniye bilincle nefes alinca hersey daha farkli oluyo. belki bebegin gelisi sayesinde kizin daha saglikli olcaky nolursuj parcalama kendini. esinle otur sakince herseyi düsün. esin destek olur mu ailen destek olur mu. finans konusunda kaldira bilirmisiniz. aglama lütfen, ikisi bi arada büyür. su an cok yorgunsun bitiksin ama bir cagresi bulunur elbet. bence bu sana yukardan büyük bir mesaj. icin hüzün degil mutluluka dolsun. unutma anneyiz biz. hic yapamam dedigim seyleri becermeye basladim. keske yaninda olsam elimden geleni yapa bilsem
dusunmeyebilirdim eger hasta olursa dusuezdim cunku ona ihanet gbi geliyor baska bebegi sevmekCanim orayida anladım ama onu da yaratan rabbim değilmi ilerde dusunmucekmiydin ilk bebeginde sıkıntı var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?