Lütfen bakın

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.968
298
kızlar şimdi bebeğimin parmağında birşey fsrk ettim tırnağında bi siyahlık var,parmağı şiş ve iltahap yoplanmış. Acile götürmek için eşimi bekliyorum. Böyle birşey yaşayan veya bilgis ahibi olan var mı ne olabilir neden olabilirz? Kızım 19 günlük henüz ayak tırnaklarına dokunmadım bile :KK43:
Çoraptan olmuş olabilir mı acaba?:KK43:

Eklentiler

• 4E493137-1AE6-4F82-B114-0A0267A93118.webp
    4E493137-1AE6-4F82-B114-0A0267A93118.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 791
Son düzenleme:
Resim koysan daha iyi olur canjm

Parmaklarına iyi bak, saç, kıl bir şey dolanmış mı diye Allah korusun. 1 yaşını geçene kadar tüm parmaklarını her gün kontrol ederdim oğlanın, çok hikaye anlatır eskiler öyle. Doktora götürün elbette ama elinize telefonu alıp flaşı açıp parmaklara bi bakın dolanan bi şey var mı önden.

Çok geçmiş olsun.

Bebeğim geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur. Ne uzun zaman olmuş buraları yoklamayalı eee adamı boşayınca dert tasa bitti benim tabii .
Sağlıklı olsun bebişin

Canım saç dolanınca böyle oluyır genelde ama bu başka bir şeye benziyor bayağı hırpalanmış tırnağı sürekli gittipiniz doktorunuzun telefonu yok mu sorsanız. Geçmişler olsun ibşallah önemsiz bişeydir

Allah Allah sanki tırnak batmış gibi ama daha bebek neden tırnak batması olsun ki? Acaba o parmağına farkında varmadığınız bir şey mi battı?
Muhakkak gidin doktora ama sakin olun. Önemli bir şey değildir inşallah.

Jameya Jameya beyaz ışıkta iyice baktınız mı? Sarı saç teli dolandıysa görünmez de, sanki ortadan başlıyor gibi şişlik, boğum yerlerine iyice bi bakın. Çorap da yapabilir içine doğru döner taze tırnak, çorabı çektirip giydirdiyseniz de olabilir.

Back
X