Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tırnak batması olablrkızlar şimdi bebeğimin parmağında birşey fsrk ettim tırnağında bi siyahlık var,parmağı şiş ve iltahap yoplanmış. Acile götürmek için eşimi bekliyorum. Böyle birşey yaşayan veya bilgis ahibi olan var mı ne olabilir neden olabilirz? Kızım 19 günlük henüz ayak tırnaklarına dokunmadım bile
Çoraptan olmuş olabilir mı acaba?![]()
Ay kıyamam ya.Tırnak batmış gibi geldi bana benimde baş parmağıma tırnak batınca aynı bu şekilde olmuştu.Şişmiş kızarmış ve batan yer iltihap toplanmıştı inşallah ilaçlar işe yarar.Rabbim şifa versin.Tüm bebişleri melekleri korusunkızlar şimdi bebeğimin parmağında birşey fsrk ettim tırnağında bi siyahlık var,parmağı şiş ve iltahap yoplanmış. Acile götürmek için eşimi bekliyorum. Böyle birşey yaşayan veya bilgis ahibi olan var mı ne olabilir neden olabilirz? Kızım 19 günlük henüz ayak tırnaklarına dokunmadım bile
Çoraptan olmuş olabilir mı acaba?![]()
Konuyu yanlış yere açtığı için mi ki acaba?Konu sahibinin hesabı pasif görünüyor.Sebebini sorsam cevap alabilir miyim acaba?
Konuyu yanlış yere açtığı için mi ki acaba?
Merakta kaldık
Konu sahibinin hesabı pasif görünüyor.Sebebini sorsam cevap alabilir miyim acaba?
Konuyu yanlış yere açtığı için mi ki acaba?
Merakta kaldık
Niye bazi üyelerin konusu taşınıyor ve banlanmıyor ...
Bence acil bir durumdu ,bir derdi kadin dogru yere açtı insallah iyi olmuştur herşey
Bence bu sevgilisinden ayrılanların veya acaba hamile miyim diye soranlarin derdinden daha çok dert
Konu sahibi konusunu “bir derdim var”a açtığı için banlanmamıştır umarım.
Eğer öyleyse yönetim istifa![]()