Lütfen bakın

Konu sahibi konusunu “bir derdim var”a açtığı için banlanmamıştır umarım.

Eğer öyleyse yönetim istifa :dondurma:
O yüzden banlandı, istifa yok taşımaya devam.
Bu dert küçümsendiğinden değil, her konu bir derttir kendi içinde ama sitede her derde özel bir bölüm var, bu konu Doğum yapan annelerin bulunduğu Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı bölümüne uygun bir dert, benzer durum yaşayan annelerin bildiği ya da başına gelen bir sağlık sorunu.

Ve bdvye açılan her konu taşınır, konusu taşınan üyeye de konu dışı uyarısı verilir, üyeler defalarca konu dışı uyarısı aldıysa sistem banlar, ilk defa uyarı aldıysa banlamaz, konusu taşındı diye banlanan ve banlanmayan üyelerin arasındaki farklılık budur.

Sorulara cevap verdiysem çekilebilirim, iyi günler.

Bebeğini merak ettim nasıl.oldu parmağı ne olmuş acaba

Mune Mune kusura bakma ama bu konuda biraz olsun anlayış beklerdim. Ben burda sürtünme yoluyla ilişkiye girdim yazmadım! Onlar nedense banlanmıyor yüzlerce msj alıyorlar ama böyle bir paylaşım için ban yiyorum. Sende biliyorsun ki diğer yerlerde konu açtığımız zaman cvp verrn olmuyor ve boş yere bekliyoruz.
Acil bir drumdu keşke banlamak yerine sadece konum taşınsaydı. Gereksiz yere ban yiyip duruyoruz. Sitenizi düzenleyin mAdem bdv ye konu açılsın istemiyorsunuz.

Bebeğini merak ettim nasıl.oldu parmağı ne olmuş acaba

İltihabı paylatıldı antibiyotikli krem verildi. Düzelmeye başladı ama neden olduğu belli değiş şişliği inmiş ama tırnak batması değil.

İltihabı paylatıldı antibiyotikli krem verildi. Düzelmeye başladı ama neden olduğu belli değiş şişliği inmiş ama tırnak batması değil.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun yavrunu

Jameyacim gecmis olsun
Iltihap neden olmus?
Teşekkür ederim milana. Belli değil herşeyden olabilir dedi. Ama tırnak batması değil ben çoraptan şüpheleniyorum,ben hastaneden çıktıktan sonra dolabını düzenlemişler ve yeni yıkanmamış çorap koymuşlar çekmecesine. Muhtemelen yıkanmayan çoraplardan giydirdim.

Teşekkür ederim milana. Belli değil herşeyden olabilir dedi. Ama tırnak batması değil ben çoraptan şüpheleniyorum,ben hastaneden çıktıktan sonra dolabını düzenlemişler ve yeni yıkanmamış çorap koymuşlar çekmecesine. Muhtemelen yıkanmayan çoraplardan giydirdim.
Herseyini yika ve utule kuzunun
Cok minik daha kiyamam
Tekrar gecmis olsun

Back
X