Ayne öyle baya dalıyodu dedim dur ya böyle mi oluyomuş bu işler . Sonra sonra biraz dokundu vs vs işteKocanıza söyleyin on sevişmeyi uzun tutsun. Bodoslama dalmasın. Dokunmayı öğrensin.
Evet korkuÖn sevisme olmadan siz kendinizi tamamen hazır hissetmeden olmaz o iş. Tamamen rahatlamaniz lazım. Bir de oraya konsantre olmayın anı yaşayın. Korkacak bir şey yok gayet doğal bir durum bu. Ah ah türlü şeyler anlatıp kızların psikolojisini bozanlar utansın.
Evet hala bekar baba evinde yaşıyor gibiyim düşünce olarak. Onada söylüyorum bunu bu sefer surat yapıyor çok istiyorum elimde değil duramıyorum deyip geziyo ortalıktaPsikolojik olarak kendinizi evli hissetmiyorsunuz bence henüz düğün olmadığı için. Onun tedirginliğinden dolayı odaklanamıyor olabilirsiniz.
Teknik anlatımınız için teşekkürlerYeterli islaklik oldugundan emin olun esiniz sert girmeye calismasin. P..si girise yerlestirdiginde siz ikinin orasi acilip daha rahat alacaktir yavas yavas ilerlesin. Duz degil asagiya egimli ilerlesin vajina ici egimli bir yer popoya dogru. Burada boyle konular konusuyoruz skinti yok:)
Dertdaşım inşallah sizde yaşanmaz aynı sıkıntı.Ya bende bi kaç ay sonra evlencem stresim yetmiyormuş gibi ilk gece korkusu var bendedebende çok abartılıyor diye kendimi motive ediyorum.../
İnşallahhhhhDertdaşım inşallah sizde yaşanmaz aynı sıkıntı.
Sizi, istemediğiniz bir şeye zorluyor yani! Nikâhlı karımsın, sen istemesen de yaparım, seni aldım kendime, ben istersem yapılacak bu iş tarzı mı zorluyor sizi? Eğer öyleyse düğün öncesi cinsel ilişki yerine boşanma dilekçesiyle karşılaşması gerek bence!Ben yeniyim burda bilmiyordum teşekkürler. Sanırım ben kasıyorum kendimi henüz düğün olmadı diye. Ama anlamıyor düğün olmasada sen benim karımsın diyo inat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?