Lütfen ban yemeden sadece yardım almak istiyorum:((

Evet korku malesef korkuyorum geriliyorum hep bu hurafeler işte haklısınız

sen kendini kasmısşın düğün olmadı diye biraz zorlama gibi olmuş bence o yüzden olmamış. önemli olan nikahmı düğünmü senin için. helalin olmuş artık kendini rahat bırak yada istemem diyosan eşin sana saygı duymayı öğrensin biraz sabırlı olsun

Psikolojik olarak kendinizi evli hissetmiyorsunuz bence henüz düğün olmadığı için. Onun tedirginliğinden dolayı odaklanamıyor olabilirsiniz.
Evet hala bekar baba evinde yaşıyor gibiyim düşünce olarak. Onada söylüyorum bunu bu sefer surat yapıyor çok istiyorum elimde değil duramıyorum deyip geziyo ortalıkta

Teknik anlatımınız için teşekkürler bunları ben bi dahakine deneyim :)

Ya bende bi kaç ay sonra evlencem stresim yetmiyormuş gibi ilk gece korkusu var bendede bende çok abartılıyor diye kendimi motive ediyorum.../

Nolucak dostum ya dünyanın en kolay işi
Boşalmasanda olur
Farzetki karnın tok ama tatlı yiyosun

Kapalı anlatmaya çalışıp son cümlede batırmak sizinkisi.
Zifaf filan gereksiz tanımlamalar. Eşimle ilişkiye giremiyorum derseniz herkes anlar.
Tecrübeli arkadaşlar bilgi paylaşımı yapacaktır sizin için.
Psikologlar ya da kadın doğum uzmanları size yardımcı olurlar.

Once dogru yaptiginizdan emin olun. Vajinismus konularinda bazi kisilere denk geldim ve resmen hayret ettim. Penisi hangi yöne iteceklerini yeni keşfettiklerini ve öyle iliskiye girebildiklerini yazmislardi. Bu kadar vucudundan bi haber tipler de evleniyor. Bazilari bilgisizlikten, bazilari vajinismus+bilgisizlikten işleri iyice karistiriyorlar.

Ben yeniyim burda bilmiyordum teşekkürler. Sanırım ben kasıyorum kendimi henüz düğün olmadı diye. Ama anlamıyor düğün olmasada sen benim karımsın diyo inat ediyor
Sizi, istemediğiniz bir şeye zorluyor yani! Nikâhlı karımsın, sen istemesen de yaparım, seni aldım kendime, ben istersem yapılacak bu iş tarzı mı zorluyor sizi? Eğer öyleyse düğün öncesi cinsel ilişki yerine boşanma dilekçesiyle karşılaşması gerek bence!

Siz kendinizi kasmışsınızdır. Aslında kaslarınızı rahat bıraktım sanmissinizdir; fakat kendinizi kapamış olabilirsiniz bence. Ben de sıkıntı yaşıyordum. Kızım olmasına rağmen. Doktora gittiğimde vajinal muayene yapamadı. Çok açık yazacağım. Içeri bir şey girecek diye değil içeriden bir şey çıkacakmış gibi davranın kaslarınızı öyle yönlendirin ters yönlendiriyorsunuz demişti. Denedim zamanla oldu. Öncesini uzun tutun kayganlaştırıcı kullanın ve psikoloji olarak hazır hissedin.

Internetden vajinismus yazip okuyun boylr bisey olablirmi?benim 3 ay surdu cok zordu simdi duzeldi cok sukur bebehimiz var

Erkegin kadini rahatlatmasi lazim. Arkadaslarin dedigi gibi on sevismeyi uzun tutsun. Yeterli islaklik olusmazsa aci hissedilir. Esinizin de ilk tecrubesi herhalde

aslında çok çok abartılı bişey değil ya kafanızda kuruntu yapmayın önce.. hazır değilsenizde kocanız beklesin bizahmet hödük değil yaa sizi hazırlaması lazım hertürlü.

Bence yaşadığınız şey gayet doğal. Cinsel bir sorununuz yok. Evlilikten sonra da devam ederse bunu diyebiliriz.

Bana siz hazır değilsiniz ve istemiyorsunuz henüz gibi geldi. Karşı taraf ısrar ediyor ve tecrübesiz. Direkt ilişkiye girmeye çalışmamalı. Ortam ayarlayıp ön sevişme, oral seks sonrası bırakabilirsiniz de. İlla birleşme olması gerekmez. Bu evlilik başlangıcında da olabilirdi. Sizi zorlamasın izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…