Ya dalga geçerler diye onlardan önce kendim yazayım dedim. Nikahımız yapıldı 1 ay olacak düğünede bir hafta varSon cümle olmamış kardeş.Ne kadar oldu evleneli?
Evet birliktelik oluyor. Biraz yapıyo aslında ama yzun sürmüyor açıkçasıZifaf ne demek, ilk cinsel ilişki mi? Ben açık sormak zorundayım valla kusura bakmayın başka türlü anlaşılmaz. Ön sevişme yapıyor musunuz yoksa kocanız direkt zorlamaya mı çalışıyor?
Hayır olamadı birleşme. Düğün haftaya ,düğün öncesi arzu diyeyim eşim nikah var diye duramadı daNe kadarlık evlisiniz? Eşiniz size karşı anlayışlı mı? Hiç birliktelik gerçekleşti mi?
Evet birliktelik oluyor. Biraz yapıyo aslında ama yzun sürmüyor açıkçası
Ben yeniyim burda bilmiyordum teşekkürler. Sanırım ben kasıyorum kendimi henüz düğün olmadı diye. Ama anlamıyor düğün olmasada sen benim karımsın diyo inat ediyorUzatın biraz ön sevişme süresini siz iyice rahatlayana kadar, oral seks deneyin (o size yapsın), kayganlaştırıcı kullanın. Birkaç denemeye rağmen yine olmazsa bir uzmana danışırsınız. Cinsellik bölümüne de konu açılabiliyor artık bu arada, oraya da konu açabiliyorsunuz bilmeyenler varsa duyurmuş olayım buradan.
Önce yasak düşüncesi ve zorlanmak seni germiş...istemiyorsan kocana anlat söyle böyle zorlarsan daha kötü olacak de...sonra sen rahatla farkli düşünceleri kafandan...o zaman istiyorsan tekrar deneYa dalga geçerler diye onlardan önce kendim yazayım dedim. Nikahımız yapıldı 1 ay olacak düğünede bir hafta vareşim kişisi durmadı istiyorum da istiyorum nikahlı karımsın diyodu evimizde hazır zaten e dedim hadi deneyelim. Off olmadı tabi bende zorlamak istemedim hepten korkarım bir daha yanaşamam diye öyle kaldı . Valla artık yalnız kalmak istemiyorum ya tekrar deneyecek diye.
Hayır olamadı birleşme. Düğün haftaya ,düğün öncesi arzu diyeyim eşim nikah var diye duramadı da
Psikolojik olarak kendinizi evli hissetmiyorsunuz bence henüz düğün olmadığı için. Onun tedirginliğinden dolayı odaklanamıyor olabilirsiniz.Ya dalga geçerler diye onlardan önce kendim yazayım dedim. Nikahımız yapıldı 1 ay olacak düğünede bir hafta vareşim kişisi durmadı istiyorum da istiyorum nikahlı karımsın diyodu evimizde hazır zaten e dedim hadi deneyelim. Off olmadı tabi bende zorlamak istemedim hepten korkarım bir daha yanaşamam diye öyle kaldı . Valla artık yalnız kalmak istemiyorum ya tekrar deneyecek diye.
Hepinize merhabalar benim sıkıntım her yeni evli gibi zifaf anı( utanarak yazıyorum böyle konuları okudukça abartılıyor derdim ama yok haklılarmış. Yok arkadaş olmuyor zorlanıyorum acı stres.. üstü kapalı yazmaya çalışıyorum konu taşınmasın kapanmasın diye. arkadaşlar ne yapmalı akıl danışıp yöntem istiyorum. Şimdi ne yapayım ben mi tutayım başını falan diyenler olur falan lütfen dalga geçmeyip öneri verenler olursa çook sevinirim.
Ben yeniyim burda bilmiyordum teşekkürler. Sanırım ben kasıyorum kendimi henüz düğün olmadı diye. Ama anlamıyor düğün olmasada sen benim karımsın diyo inat ediyor
Bence sen evlendikten sonra da kasmaya devam et. Dunyanin bin bir turlu hali var bosanirsaniz falan Allah korusun gitmesin bekaret. Hay Allahim.Ben yeniyim burda bilmiyordum teşekkürler. Sanırım ben kasıyorum kendimi henüz düğün olmadı diye. Ama anlamıyor düğün olmasada sen benim karımsın diyo inat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?