aman ne komikmiş ama gülemedik durumumuz yoktu.Bence sen evlendikten sonra da kasmaya devam et. Dunyanin bin bir turlu hali var bosanirsaniz falan Allah korusun gitmesin bekaret. Hay Allahim.
Kız eğimli olduğunu bilmiyordumYeterli islaklik oldugundan emin olun esiniz sert girmeye calismasin. P..si girise yerlestirdiginde siz ikinin orasi acilip daha rahat alacaktir yavas yavas ilerlesin. Duz degil asagiya egimli ilerlesin vajina ici egimli bir yer popoya dogru. Burada boyle konular konusuyoruz skinti yok:)
Deneye yanila ogrendim bendeKız eğimli olduğunu bilmiyordum))
Ne kadar hassas burdaki kadinlar yaw:) kadin bekaretten mi soz etmis:) niye aliniyosunuz bu kadar? Kasilmis cunku sadece nisanlisi istiyor bu isi yapmayi..Bence sen evlendikten sonra da kasmaya devam et. Dunyanin bin bir turlu hali var bosanirsaniz falan Allah korusun gitmesin bekaret. Hay Allahim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...imlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/unread Bu sayfadan haylice yardım alabilirsin..Hepinize merhabalar benim sıkıntım her yeni evli gibi zifaf anı( utanarak yazıyorum böyle konuları okudukça abartılıyor derdim ama yok haklılarmış. Yok arkadaş olmuyor zorlanıyorum acı stres.. üstü kapalı yazmaya çalışıyorum konu taşınmasın kapanmasın diye. arkadaşlar ne yapmalı akıl danışıp yöntem istiyorum. Şimdi ne yapayım ben mi tutayım başını falan diyenler olur falan lütfen dalga geçmeyip öneri verenler olursa çook sevinirim.
Bence siz tam banlıksınız. Başını tutmak ne bacımHepinize merhabalar benim sıkıntım her yeni evli gibi zifaf anı( utanarak yazıyorum böyle konuları okudukça abartılıyor derdim ama yok haklılarmış. Yok arkadaş olmuyor zorlanıyorum acı stres.. üstü kapalı yazmaya çalışıyorum konu taşınmasın kapanmasın diye. arkadaşlar ne yapmalı akıl danışıp yöntem istiyorum. Şimdi ne yapayım ben mi tutayım başını falan diyenler olur falan lütfen dalga geçmeyip öneri verenler olursa çook sevinirim.
Bence siz tam banlıksınız. Başını tutmak ne bacımbir de Zifaf ne yahu ?Hangi çağdan yazıyorsunuz?
Benim gibi düşünen biri çıktı:) bende böyle düşünüyorum ama çok istekli o yüzden onunda hevesini kırmadan bir hafta daha bekleyip sakin kafayla bu işi vajinusmusa çevirmeden hallederim inşallahBence düğünün olsun bekle. Gelinlikle onun heyecanini yaşa. Baba evinden için rahat çık. Bu kadar durmuşsa biraz daha beklemeli hem. Bu düşünceleri soyleyip zorlarsan olmaz benim de tam anlamıyla istemem lazım turu bir şeyler deyin. Son olarak da bu isi yapmak için rahat olacan. Keza daha dogumu var, alttan muayenesi varrr. Onlarin yanında bu hiçbir şey. Cerez
Aynısını düşündüm hatta erkek üye olabiliceği geldi aklıma.İlk gece birlikteliğine "zifaf" diyen kadın , ilk gece tavsiyesi olarak da alay etmek için "başını biz mi tutalım?" denileceğini düşünen "ürkek ceylan" kadın olamaz zirâ.Zifaf gibi eski ve Arapça bir kelimeyi, argo-sokak jargonunda yer alan "başını tutmak" tabiriyle aynı paragrafta bir araya getirmeyi başardıysan, sen yaparsın bu işi merak etme.
Her sey bilincalti, toplum baskisi ve konu sahibinin psikolojisi ile alakali iken bekaretle ilgili olmadigini soyleyemeyiz maalesef.Ne kadar hassas burdaki kadinlar yaw:) kadin bekaretten mi soz etmis:) niye aliniyosunuz bu kadar? Kasilmis cunku sadece nisanlisi istiyor bu isi yapmayi..
Yavv vajinusmusa çevrilecek kadar vakit geçmemiş. kaldi ki evlendikten maksimum 1 hafta geçtikten sonra hallolur bu iş. Damat beyde bu libido varkenBenim gibi düşünen biri çıktı:) bende böyle düşünüyorum ama çok istekli o yüzden onunda hevesini kırmadan bir hafta daha bekleyip sakin kafayla bu işi vajinusmusa çevirmeden hallederim inşallah
Yaparsın inşallah maşallahBenim gibi düşünen biri çıktı:) bende böyle düşünüyorum ama çok istekli o yüzden onunda hevesini kırmadan bir hafta daha bekleyip sakin kafayla bu işi vajinusmusa çevirmeden hallederim inşallah
Ee yani? Kizin sucu nedir?Her sey bilincalti, toplum baskisi ve konu sahibinin psikolojisi ile alakali iken bekaretle ilgili olmadigini soyleyemeyiz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?