Lütfen ban yemeden sadece yardım almak istiyorum:((

Bence düğünün olsun bekle. Gelinlikle onun heyecanini yaşa. Baba evinden için rahat çık. Bu kadar durmuşsa biraz daha beklemeli hem. Bu düşünceleri soyleyip zorlarsan olmaz benim de tam anlamıyla istemem lazım turu bir şeyler deyin. Son olarak da bu isi yapmak için rahat olacan. Keza daha dogumu var, alttan muayenesi varrr. Onlarin yanında bu hiçbir şey. Cerez

Kız eğimli olduğunu bilmiyordum))

Bence sen evlendikten sonra da kasmaya devam et. Dunyanin bin bir turlu hali var bosanirsaniz falan Allah korusun gitmesin bekaret. Hay Allahim.
Ne kadar hassas burdaki kadinlar yaw:) kadin bekaretten mi soz etmis:) niye aliniyosunuz bu kadar? Kasilmis cunku sadece nisanlisi istiyor bu isi yapmayi..

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...imlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/unread Bu sayfadan haylice yardım alabilirsin..

Bence siz tam banlıksınız. Başını tutmak ne bacımbir de Zifaf ne yahu ?Hangi çağdan yazıyorsunuz?

Benim gibi düşünen biri çıktı:) bende böyle düşünüyorum ama çok istekli o yüzden onunda hevesini kırmadan bir hafta daha bekleyip sakin kafayla bu işi vajinusmusa çevirmeden hallederim inşallah

Kendinizi buna hazır hissetmelisiniz. Karşı taraf istiyor diye bugün yapılan bir şey bir ömrü etkileyebilir. Sorun bence hazır hissetmemenizden kaynaklanıyor

İstiyor olsan gercekten zaten oluverir bu is.
Istemedigin zaman da anlamazsin ki bisiy.
Anlamayacaksan ne geregi var?
Onun zoruyla olursa ilk deneyimin,sonrasinda kolay kolay dikis tutturamazsiniz.
Dolayisiyla ona iyilik degil kötülük etmis olursunuz ve tabiki kendinize de..

Zifaf gibi eski ve Arapça bir kelimeyi, argo-sokak jargonunda yer alan "başını tutmak" tabiriyle aynı paragrafta bir araya getirmeyi başardıysan, sen yaparsın bu işi merak etme.
Aynısını düşündüm hatta erkek üye olabiliceği geldi aklıma.İlk gece birlikteliğine "zifaf" diyen kadın , ilk gece tavsiyesi olarak da alay etmek için "başını biz mi tutalım?" denileceğini düşünen "ürkek ceylan" kadın olamaz zirâ.

Üslûp sokak ağzı ile cübbeli Ahmet , ruh ve yaşantı ürkek ceylan.İnandırıcı gelmedi.

Zihninde ilk gece fantezisi kurmak isteyip burdaki kadınların yazdıklarından malzeme toplamaya çalışan erkek üye gibisin.Değilsen de "nikahlı" eşine söyle sen istemeden o işler için ısrarcı olmasın.

Ne kadar hassas burdaki kadinlar yaw:) kadin bekaretten mi soz etmis:) niye aliniyosunuz bu kadar? Kasilmis cunku sadece nisanlisi istiyor bu isi yapmayi..
Her sey bilincalti, toplum baskisi ve konu sahibinin psikolojisi ile alakali iken bekaretle ilgili olmadigini soyleyemeyiz maalesef.

Benim gibi düşünen biri çıktı:) bende böyle düşünüyorum ama çok istekli o yüzden onunda hevesini kırmadan bir hafta daha bekleyip sakin kafayla bu işi vajinusmusa çevirmeden hallederim inşallah
Yavv vajinusmusa çevrilecek kadar vakit geçmemiş. kaldi ki evlendikten maksimum 1 hafta geçtikten sonra hallolur bu iş. Damat beyde bu libido varken en iyisi en temizi düğünü bekleyin bacım hele bir durun nefes alın. Sonra su akar yolunu bulur. Tavsiye alma, hikayeler okuma gözünü korkutma. Oldu bitti maşallah olur

İlk biraz zor oluyoryani ben zorluk yasadim.
Benim eşimde ayni şekilde. Düğünden bayaği önce nikah yaptik .cok zorladi beni. Oyle olunca da kasılıyor insan tamamen psikolojik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…