lütfen bana akıl verin arkadaşlar

cnm merhaba ne zaman bişey yazsam bana bilgilerinle yardımcı oluyorsun cnm
çok teşekkür ederim...şimdi kafamda şu var doktorun özel muaynannesine gidiyorum ben biz madden buna hazır değiliz dediğimde bize ssk nız varsa çapanın kısırlık bölümüne başvurcaksınız dedi kendiside çapanın kadındoğum kadın hastalıkalrı ve kısırlık bölümü başkanı...elinizdeki tahlillerle gidin dedi..şimdi biz oraya gidecez başvurcaz bize sormyacaklarmı?sizi nasıl geldiniz diye?orada başka doktora muayne olacakmıyım?birde doktorum 4 milyar olacağını bunun 2 milyarını ssk karşılayacağını söyledi..ilaçlar zaten 1800 kadar dedi 1.200 ssk dan alacaksınız dedi..nisana kadar uygun olmadığımız için şubatta gidin başvurun dedi...ancak hazır olur evraklarınız dedi...cnm sen devlette yaptırmısın bana anlatırmısın nasıl olduğunu

arkadaslar sizin isinizde zor turkiyede valla allah esinize ve eger calisiyorsaniz sizlerede bol kazanc versin cok pahali su tedaviler!!!!hem maddi hem manevi insani yipratiyor!!!

evet cnm ya burada yaşam o kadar zorki paran varsa sen hanfendisin beyfendisin ....biz karı koca çalışıyoruz 6 senelik evliyiz 3 sene kayınvalidemle oturdum ev sahabi olalım diye ....oldukda şükürler olsun kaynanmlada güsel geçindik iyi bir insandı..ama ev borcumuzu hala ödemekteyiz nisanda çoğu bitmiş olacak bir kayınvalideme borcumuz var bitek oda çok önemli olmadığı için bebk yapalım dedik ama işin bu yanını düşünmedki 5 sene korunduk nerden bilelim böyle olacağını ama şans alın yazısı işte....şimdide uğraşıyoruz böle
gerçi nisandan sonra madden tüp bebek masrafını karşılarız ama 2 milyar az değil dedim devlat ödüyorsa neden faydalanmayalım dedim kalan 2 milyarı doğum için harcarız diye düşünüyorum ..işte benim hikayem bu

bende 4.5 seneden beri bekliyorum bebisi 5 sene olacak evleneli ilk 6 ay korundum hapi birakinca olur sandim yanilmisim ( iyikide daha uzun sure korunmamisim diyorum cok gec kalirdim o zaman!!!

TABİİ CANIM ANLATIRIM İLK DENEMEDE HASTANE BİZDEN 1400 İSTEDİ EĞER TESE YÖNTEMİ (ERKEKTEN AMELİYATLA SPERMA ALINMASI)OLURSA 1700 DEDİLER GERÇİ BİZDE TESEYE GEREK KALMADI SİZEDE GEREK OLMAZ ZANNEDERSEM. HASTANEYE BAŞKA PARA YATIRMADIK YAKIN BİR ECZANEYLE ANLAŞTIK İĞNELERİN %20 S,İNİ PEŞİN ÖDEDİK YANİ İĞNELER İLAÇLAR VE BİZİM YOL MASRAFLARIMIZDA OLDU TABİİ HEMEN HEMEN 2750 İ BULMUŞTU AMA BU SEFER İLAÇ MASRAFIM450 YTL YANİ %20 Sİ TUTTU İĞNEDEN İĞNEYE DEĞİŞİYOR.SONRA BÜTÜN İŞLEMLERİN BİTTİKTEN SONA SANA RAPOR ÇIKIYOR ONU ECZANEYE VERİYOSUN ONLAR SSK İŞLEMİNİ YAPIYOLAR

bende 4.5 seneden beri bekliyorum bebisi 5 sene olacak evleneli ilk 6 ay korundum hapi birakinca olur sandim yanilmisim ( iyikide daha uzun sure korunmamisim diyorum cok gec kalirdim o zaman!!!

EVET CANIM YA O HATAAYI BENDE YAAPTIM GERÇİ FAZLAA OLMADI AMA İYİKİDE BIRAAKMIŞIM YOKSA BAYAĞĞI GEÇ KKALACAKTIK. OLUP OLMAYACAINI İLMEDEN KENDİMİZE İŞKENCE YAPTIK BÜNYEMİZLE OYNADIK.

Amiiiiiiiiiiiiiiin Canim Inşllah Hepimiz

cnm ya ben şunu sormak istedim siz kendiniz direk ssk ya ait bir doktoramı gittiniz?o doktormu yönlendirdi sizi?

biz doktorun özle muaynanesine gidiyoruz o bize işte hocalık yaptığı hastanenin kısırlık bölümüne başvurun dedi..bize orada sormyacaklarmı kim gönderdi? nasıl olacak yani bu işlem kocamda bende hiç bilmiyoz yani öle elini kolunu sallay sallaya mı giriliyor..

ama sizi kim gonderdi diye sormazlar bence bebegimiz olmuyor testlerimiz bunlar bunlar nedeni bu dersiniz sizi yonlendirir onlar bence!!!

canim doktoruna bir danis istersen nasil olacagini ????

cnm sorduk siz elinizdeki özelde yaptırdığınız sprem tahlillerini götürün dedi zaten bunlar özelde olduğu için kabul olmayacak yenisini isteyeceler dedi
ondan sonra senden istenilcek dedi böle başlayacaksınız zaten nilaçlar için rapor verecekelr dedi

mrb arkadaslar.bende 16 aylık evlıyım.evlılıgım surece hıc korunmadık 1 ay once ben gıttım doktora doktor testler yaptı hıc bı sorun olmadıgını soyledı.esımden test ıstedı testın sonucu 1,5 mılyon cıktı.bız tekrar baska bı yerde yaptırdık test orda 0 cıktı.o cıkınca bız dedık laboratuvardakılere bız daha once yaptırmıstık ve 1,5 cıktı dıye.onlarda yanlıslık olacagını soyledıler tekrar yapalım dedıler fakat bız yınede guvenemedık oraya.baska bı yerde yaptırdık ordada 1 mılyon cıktı.doktora tekrar gıttık durumu anlattık doktor mıkroenjeksıyon dedı.fakat benım kafam cok karıstı testler ne kadar guvenılır dıye.tedavıye daha baslamadım fakat ocak yada subat ayında baslıyacagız.ınsallah hersey hepımızın ıstedıgı gıbı olur.

tedavıye baslamadan once tekrar testler yaptıracagız tup bebek yada mıkroenjeksıyon olacagı o zaman bellı olacak.ınsallah hepımız saglıklı sıhhatlı bebeklerımızı kucagımıza alırız.

dırımkızı,
canım doktoruna güvenmek bu işin %50sini kafanda bitirmek demektir %50 side ilaçların kullanımı ve senin ümidin inancın dualrın oluşturuyor yani anlıycağın eğer doktoruna güveniyorsan %50sini buişin oldu bil okuduğum kadrıyladagüvendesin doktorunda hiç kafanı takma ve yorma yolun açık olsun hayırlı haberler duyarız inşallah

evet cnm doktoruma güveniyorum ilk başta bi telaş sardı beni ama güveniyorum sonuna kadar
şimdilerde çok iyiyim her ay beklemekten yorulmuştum
artık kendime bakıyorum çok neşeliyim en azındana artık her dk çocuk düşünmüyorum saçlarımı değiştirdim cici cici elbisel aldım
kendime bakım yapmaya başladım eski yasantıma döndüm bebek için cinsel hayatımız bile görev olmuştu ama bu kararla bu değişti artık ..nisana kadar kendi halmize takılcaz sonrada yapılması gerekenbaşlayacak olmazsa tabii...heheh görüşleriniz için çok teşekkür ederim..herkeseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…