günaydııın mehay ve drimkızı yazdıklarınızı okudum mehay doğru söylüyo mesela benim eşimdede spem azlığı var 1 milyonla 2milyon arası dr direk tüp bebek önerdi 2defa denedik ilkinde olmadı zaten 1embriyo oluşmuştu şansım azdı bu 2.denemem ve şuan sonuç beklemekteyim. senın sonuçlaına göre aşılamayla zaman kaybetme hemde paranı kaybetme tüp bebek biraz zahmetli ama hiç belli olmaz bir bakarsın ilk denemende kalırsın Allahın takdiri bizde ssk üzerinden yaptırıyoruz ilk denememde ege ünv. yaptırmıştım 2750 tuttu hepsi ilaçlar dahil. busefer özel hast. yaptırdım 3200 ytl tuttu ilçlar dahil bakalım hayırlısı neyse o olacak vallaa tüp bebekte de aşılama yapmadım ama muhakkak öyledik en zor kısım sonuç beklemek acaba varmıı demek Allahım senin yardımcın olsun doktorlarına güven içinde teddüt kalmasın rahat olman lazım herşeyin hayırlısı
arkadaslar sizin isinizde zor turkiyede valla allah esinize ve eger calisiyorsaniz sizlerede bol kazanc versin cok pahali su tedaviler!!!!hem maddi hem manevi insani yipratiyor!!!
cnm merhaba ne zaman bişey yazsam bana bilgilerinle yardımcı oluyorsun cnm
çok teşekkür ederim...şimdi kafamda şu var doktorun özel muaynannesine gidiyorum ben biz madden buna hazır değiliz dediğimde bize ssk nız varsa çapanın kısırlık bölümüne başvurcaksınız dedi kendiside çapanın kadındoğum kadın hastalıkalrı ve kısırlık bölümü başkanı...elinizdeki tahlillerle gidin dedi..şimdi biz oraya gidecez başvurcaz bize sormyacaklarmı?sizi nasıl geldiniz diye?orada başka doktora muayne olacakmıyım?birde doktorum 4 milyar olacağını bunun 2 milyarını ssk karşılayacağını söyledi..ilaçlar zaten 1800 kadar dedi 1.200 ssk dan alacaksınız dedi..nisana kadar uygun olmadığımız için şubatta gidin başvurun dedi...ancak hazır olur evraklarınız dedi...cnm sen devlette yaptırmısın bana anlatırmısın nasıl olduğunu
bende 4.5 seneden beri bekliyorum bebisi 5 sene olacak evleneli ilk 6 ay korundum hapi birakinca olur sandim yanilmisim( iyikide daha uzun sure korunmamisim diyorum cok gec kalirdim o zaman!!!
Amiiiiiiiiiiiiiiin Canim Inşllah Hepimiz
canim doktoruna bir danis istersen nasil olacagini ????
meruşe cim egeden sonra hangi özel hastaneye gittin
dırımkızı,
canım doktoruna güvenmek bu işin %50sini kafanda bitirmek demektir %50 side ilaçların kullanımı ve senin ümidin inancın dualrın oluşturuyor yani anlıycağın eğer doktoruna güveniyorsan %50sini buişin oldu bil okuduğum kadrıyladagüvendesin doktorunda hiç kafanı takma ve yorma yolun açık olsun hayırlı haberler duyarız inşallah
özel şifa hastanesi bornova da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?