sevgili dırımkızı ben tüp bebek servisinde hemşireyim.öncelikle sana doktorunu değiştirmeni tavsiye ediyorum.bence bi şansın daha var.başka bi doktorunda fikirlerini al sonuç aynı ise tüp bebek yaptırmanı tavsiye ediyorum.birde stresten etkilenir eşinin tahlili (ALLAH yardımcın olsun)
a.s.selam dirimkızı neden devlet hastanelerine gitmeyi denemiyorsun. Bu doktorların(iyi olanları var tabiki) çoğu başarıdan önce çoğu sadece hastalarını para olarak görüyorlar maalesef yaptırdığın testlere dünya dolusu özelde eminimki para vermişsindir. Devlet hasstanelerinde bu testlerin hepsi ücretsiz doktorun yalan söylüyor devlet yarısını değil %80 ni karşılıyor tüp bebek tedavisinde. araştır bence. bende ssklıyım ve devlet hastanesinde tüp bebek yaptırdım 24 ünde sonuç belli olacak ve tüp bebek merkezi ekipten çok memnunuz.:teselli::1hug:
canim bence once 10 milyon sonra 1 milyon cikmasinin nedeni asilama yapilacagi zaman spermleri yikama isleminden gecirmeleri ve en hizli ve ileri hareketli olanlari kaliyor demekki bunlarda 1 milyonmus yani sperm sayisi degismedi ayni!!
canim bence doktorun gayet mantikli bir sekilde sizi ssk ya yonlendirmis bence degistirmene hic gerek yok zaten yuce mevlam vermek isteyince her an olabilir doktorun dunyanin en iyi doktoru olsun isterse mevlam istemiyince olmaz...bence once allah a dua et ondan iste ve doktoruna teslim et kendini guven ona..guvensizligin bile psikolojik olarak seni etkileyecegi icin asilamanin tutmama nedeni olabilir...benimde 3. asilamam tutmustu mesela ama 6 gun once kaybettim bebegimi 2 aylikken yani hersey allahtan canim!!
canim yikamali sperm sayisi 1 cc de 1 milyonla 3 milyon arasiysa tup bebek 3 milyonla 10 milyon arasiysa asilama 10 milyon uzeriyse kendiliginden hamilelik deniyor!!!
evet canim bence ikinciyi tup bebek yaptirin senin ilk asilamanmiydi???
canim esinin yikamali sperm sayisi 2 milyondu peki ileri hizli hareketli neydi yoksa sen ondanmi bahsediyorsun??birde ileri hizli hareketli spermler var!!
bence doktorun cok mantikli!!!!
çok sağol cnm içimi rahatlattın ....allah tez zamanda yüzünü güldürsün hayırlı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?