- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
fotograflardan bahsedip.korkuyor gibi davranmak ona bunu hissettirmek.istemiyorumArtık düşündüklerinizi farkına vardıklarınızı onla paylaşmamanızı öneririm . Sizin gibi hayatında başkaları da olabilir. Görüşmeyin artık olan olmuş . Bu kendini sadece sizin dünyanızın merkezi gibi görmesine neden olacaktır . Bundan sonrası sizin için daha iyi olsun . Fotolarla ilgili bir şey yapmayı düşünüyor musunuz merak ettim .
fotograflar telefonundaydi ve birbucuk ay once falan telefonun ekrani kirildi onu yaptirmadi yeni tel aldi. foto attigim tel ekrani kirilandi. sonra onu yaptirdi ve fabrika ayarlarina geri dondurup herseyi birlikte sifirladik. buyuk ihtimal gitti fotolar daha once biyere yedeklemeseydi. ama bunu ona soylersem ince eleyip sık dokudugumu hesap.ettigimi korktugumu anlayacak. hic agzimi acmadim.
ben kizin ne oldugunu ailesi ogrensin de ne kadar sahip cikicaksin goreyim dedigimde fotolardan bahsetti. belki bana misilleme yapti. foto yok belki. fotolarin ustunde bilerek durmadim oyuzden.
fotolari kullanmayacagina şoyle eminim guvendigimden degil su asamada ona asla guvenmiyorum. oyle bi durumda yalvarmayacagimi herseyi goze alip sikayetci olacagimi biliyor beni taniyor. bu riske girmez diye dusunuyorum. ona kaybedicek hicbiseyim yok senden korkmadigimin farkindasindir umarim demistim. babamdan cok cekinirdim temmuz ayinda babaminkaybettim. annem ben daha kucukken vefat etti. yani suan hesap verecegim.kimse yok ve yasal yollari rahatca kullanacagimi biliyor. hic sesimi cikarmak istemiyorum.
sizce sirf fotolar icin irtibat kurmali.miyim?