Vardiyalı çalışıyorum ekstra işe hiç zamanım yok maalesef,annem hep böyleydi çocukluğumuzu,gençliğimizi zehir etti bize ben çocuk sevmiyorum derdi erkek çocuk istemiş hep olmamış,kızlarıÇok üzüldüm. İnsanın ailesi böyle davranırsa el ne yapsın? Ekstra işe girme durumunuz yok mu? Anneniz nasıl anne öyle ? Niye dolduruyor babanızı?
Bakıyorum bulunduğum semtte eşyalı yok, çocukların okulu burda,ve küçük oğlum daha 7yaşında diye güvenip başka semte bakamıyorumçok üzüldüm o yavrularla bunu yaşamanıza. acaba uyguna eşyalı kiralık ev bulabilir misiniz?
Amin inşallah çok teşekkür ederimDurumunuz zor,ama her zaman bir çıkış yolu vardır , İnanıyorum bunlarda geçer.İyi olmanızı , çocuklarınızla kendi düzeninizi kurmanızı yürekten diliyorum.
Yeni açtım davayı İstanbul'dayımAyriyim derken resmi olarak bosandiniz mi?
Hangi şehirdesin?
Küçük oğluma güvenemiyorum ondan bekledim ama ciddi ciddi düşünüyorum artık sabrım kalmadı.eve para veriyorum ayrıyeten mutfak alışverişide yapıyorumCocuklarinizi alıp ailenize siginmissiniz ve onlar boyle yapıyor. Calisiyormussunuz, ayri eve yine de cikarmiyorsunuz hakli olarak,acaba ailenize para verseniz de kira gibi dusunup seslerini kesseniz mi?
İstanbul Küçükçekmece,hangi dernekler onlar nerden bulabilirimHangi şehirdesiniz? Sadece kaymakamlık değil derneklere de başvurabilirsiniz.
Sesimi çıkarınca ben kötü oluyorum sanki ben olay çıkarıyormuşum gibi suçlu oluyorumNiye doğurdunuz beni o zaman diye gidin üstlerine!
Bir anne baba evladının her koşulda yanında olmayacaksa niye var?
7 ve 10.para vermesem heralde kapıya atarlar verdiğim halde böylelerÇocuklar kaç yaşında bence çalışıyorsanız o eve hiç masraf yapmayın toplayın biraz birikim yapınca da ayrı eve çıkın
Hayır daha yeni açtım,2bin lira çocuklara tedbir nafakası bağlandı vermiyor,şimdide işten çıkardılar diyoBoşanmadınız mı resmen? Nafaka tazminat alıyor musunuz? Eşyalı kiralık apart baksanız?
Karışıyo laf ediyo insanı çıldırtcak derecede.insan içine çıkıyorum terliyorum,saçım yağlanıuor,yıkanmayıp napıcamÇalışan insanın banyosuna da kimse karışamaz lütfen ezdirme kendini. Ayrıca eşyalı ev bulmaya çalışır gerekirse. Bilemedim zor durum Allah yardımcın olsun. Birikim yap bir an da tüm eşyanı alırsın çünkü şimdi kira vs derken zorlanırsın tek maaş.
Birikim yapmalısın.
Maalesef beraber yaşayacağım birisi yok, sığınma evine gitsem işten çıkmam lazım borçlarım var çıkamamBu nasıl ana-baba. Çekmeyin bunları. Eve katkı da sağlıyormuşsunuz. Allah’larından daha ne istiyorlar?
Hiç beraber yaşayabileceğiniz bir akraba, arkadaşınız yok mu?
Ya bence Türkiye’de bu konuda çok büyük eksik var. Boşanmış kadınların yaşayabileceği sığınma evlerinin sayısı artırılmalı.
İstanbul Küçükçekmecedeyim bildiğiniz bi yer varsa söyleyin lütfenEşyalı bir daire bulun. Bir de derneklere gidin. Muhakkak yardım edecek yerler çıkar. Hangi şehirdesiniz belki sizi yönlendirebiliriz buradan... Pek çok görüşten pek çok grup var. Yardımsever birilerine denk düşseniz dahi size kol kanat gererler
Çok teşekkür ederim444 4 360/8261 Kücükcekmece 2.el esya yardım hattı olarak görünüyor. Esyalı evler genellikle pahalı oluyor. İBBye de basvuru yap.
Henüz gitmedim yarın oraya gidicemAçıkçası pek bir fikrim yok ama, belediyeye başvurdunuz mu? Onların yardımları olabilir.
Çocukların öğretmenleri, okulları ile konuşma imkanınız varsa onlar belki sizi bir yerlere yönlendirebilirler. Ya da ek iş ayarlayabilirler. Durumu çok kötü olan velilerine ikinci el eşya ayarlayanları biliyorum.
Amin inşallah kira ödeyebilirim sıkıntı yok zorlansamda en azından kafam rahat olurEşyalı baksanız artık eşyalı ile eşyasız arasında nerdeyse fark kalmamış durumda.
Eğer kira ödeyip geçinecek gücünüz varsa ev ilanlarını takipte olun gelirinize uygun bir yer çıkabilir.
Umarım bir an önce çocuklarınız ile huzurlu yaşayacağınız bir yeriniz olur Allah kolaylık versin,o ailenize de vicdan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?