Lütfen bana akıl verin iyi değilim çocuklarımla psikolojik şiddet görüyorum çok çaresizim

Amin inşallah sizlerin dualarıyla huzura ererim bi an önce

İnanamıyorum böyle ailelerin varlığına. Aile olmak böyle birşey değil ki. Sizi, çocuklarınızı ekstra mutlu etmeleri gerekirdi.
Ben çok üzüldüm.
Uygun eşyalı bir ev bulup bir an evvel gidersiniz inşallah. Kendi dünyanızı kurar, zorluk da çekseniz mutlu olursunuz.
Size dua edicem.
Üyelerin verdiği tavsiyelerle bir yerlere başvurup destek de görürsünüz inşallah.

İnşallah sağolun

Kız çocuklarına nefreti mi var? Yuh ya

Kapıci dairesi bul taşın ekstra bina temizliği işi yapabilirsin belki kırana bile sayabilirler .Ne kadar maaş alıyorsin ki uygun semtlerden 1+1 bul güneş ay görmeyen bir yer olsa bile bul yeterli güvenli olsun
Hatta İstanbul da değil daha küçük bir şehirde olsa çok iyi olur bu iş. Buradan herkes seferber olsa bulunsa bu işi çok iyi olur.

Küçük oğluma güvenemiyorum ondan bekledim ama ciddi ciddi düşünüyorum artık sabrım kalmadı.eve para veriyorum ayrıyeten mutfak alışverişide yapıyorum

Kira sayabilecekleri bir meblağ verdiginizi dusunerek yaziyorum, buna ragmen mi bu hirgur cikiyor. Ne ayip. Dertleri ne tam olarak?

Barodan ücretsiz avukat verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…