Amin inşallah sizlerin dualarıyla huzura ererim bi an önceO kadar üzüldüm ki anlatamam, Allah ailenize biraz insanlık nasip etsin. Yedi kat el yapmaz şunu ya, ruh hastası insanlar evlat başka şeye benzer mi hiç?
Türkiye şartlarında en ucuz ev 15.000 falan hele ki İstanbul, belediyeler, dernekler neresi varsa başvurmak lazım.
Keşke elimden bir şey gelse, bir an düşünmezdim.
Dilerim önünüzde o kadar iyi bir hayat olsun ki bugünleri hatırlamayın bile
Yarın gidicem daha görüşmedim belediyeyleYa ben size çok uzuldum. Belediye ile gorustunuz mu? Biz yeni mobilya alinca eskileri oraya vermistik. İhtiyaci olan insanlara veriyorlardı. Eski deyince yanlis anlamayin, tertemiz yolladik baskasi kullanacak diye
İnşallah sağolunİnanamıyorum böyle ailelerin varlığına. Aile olmak böyle birşey değil ki. Sizi, çocuklarınızı ekstra mutlu etmeleri gerekirdi.
Ben çok üzüldüm.
Uygun eşyalı bir ev bulup bir an evvel gidersiniz inşallah. Kendi dünyanızı kurar, zorluk da çekseniz mutlu olursunuz.
Size dua edicem.
Üyelerin verdiği tavsiyelerle bir yerlere başvurup destek de görürsünüz inşallah.
Evet annem hep böyleydi hiç unutmam okulda arkadaşlarım çıkışta annelerini sarılır öperdi eve gelince bende öpmek isterdim iterdi hiç bi kez olsun öptürmedi ben çocuk sevmiyorum derdi.genç kızken ev işi yapar otururduk oturmamız batardı olay çıkarırdı.
Yarın gidicem daha görüşmedim belediyeyle
Hatta İstanbul da değil daha küçük bir şehirde olsa çok iyi olur bu iş. Buradan herkes seferber olsa bulunsa bu işi çok iyi olur.Kapıci dairesi bul taşın ekstra bina temizliği işi yapabilirsin belki kırana bile sayabilirler .Ne kadar maaş alıyorsin ki uygun semtlerden 1+1 bul güneş ay görmeyen bir yer olsa bile bul yeterli güvenli olsun
Küçük oğluma güvenemiyorum ondan bekledim ama ciddi ciddi düşünüyorum artık sabrım kalmadı.eve para veriyorum ayrıyeten mutfak alışverişide yapıyorum
Elimden keşke fazlası gelseydi ama dualarım bütün kalbimle sizinle..Amin inşallah sizlerin dualarıyla huzura ererim bi an önce
EvetKız çocuklarına nefreti mi var? Yuh ya
Vermiyo şimdide işten çıktığını söylemiş evdeymişAllah yardimciniz olsun. Nafakayi neden alamiyosunuz
Vermiyo şimdide işten çıktığını söylemiş evdeymiş
Bilmiyorum sanırım boşancak olmamKira sayabilecekleri bir meblağ verdiginizi dusunerek yaziyorum, buna ragmen mi bu hirgur cikiyor. Ne ayip. Dertleri ne tam olarak?
Trakyalıyım oraya gitmeyi okadar istiyorum ki aslında keşke olsaHatta İstanbul da değil daha küçük bir şehirde olsa çok iyi olur bu iş. Buradan herkes seferber olsa bulunsa bu işi çok iyi olur.
Ben de Vize ilçesinde çalıştım 2 yıl . Tek başımaydım hem de. Bir Allah’ın kulu rahatsız etmedi ne medeni yerler . Keşke olsa o kadar iyi olur ki .Trakyalıyım oraya gitmeyi okadar istiyorum ki aslında keşke olsa
Adli yardıma gidip bunun için avukata görevlendirme istemem gerekiyormuş önümüzdeki hafta ameliyattan dolayı raporluyum onu da halledicem inşallahYalan soyluyro olabilir. İcraya verdiniz mi?
Barodan ücretsiz avukat verdilerBence Kazen ve Mune den de destek alıp bu insana bir çare olmalıyız . Bu konu burada konuşulup kalmamalı .
Sitede avukat üye illa ki vardır . Ücretsiz üstlensin davayı . Çünkü adamı tazminat ödemek durumunda bırakacak iğrenç hareketleri olmuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?