• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin iyi değilim çocuklarımla psikolojik şiddet görüyorum çok çaresizim

Siz ne yüce kalpli bir insansınız 🥺konu sahibinin durumu beni çok çok üzdü ama sizin yorumunuz ağlattı 🥲Rabbim de gönlünüz gibi bol bol versin size 🤲

Sevuli P _passion_ bu çok güzel bir fırsat etraflıca düşünün bunu. Aklım sizde dualarım da sizinle olacak 🙏
Bence hic dusunmesin gitsin guvenlik gorevlisi oldugu icin orda hemen is bulabilir avmlerde veyaz baska yerlerde. İki odasina girse cocuklarla bag bahceyi surse bir senede toparlar hatta kira bile odemeye baslar size. Bayildim bu fikre ya. Hem yardim yapana gelir gelmis olur hemde o cocuklariyla cok guzel bir hayat surer Allah guzel kalbine gore versin yardim edenin ve cankirida cok guzel bir uer

Hayır daha yeni açtım,2bin lira çocuklara tedbir nafakası bağlandı vermiyor,şimdide işten çıkardılar diyo
Avukatınız var mı? Nafakayi ödemediginde şikayet edebilirsiniz cezaevine kadar yolu var biliyor musunuz? Korkudan öder

1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler
Calıısıp eve mi yardım ediyorsunuz?
Kirayı karsılayabilecek misiniz?
Nafaka falan vermiyor mu ex koca?
Esyaya takılmam ben su durumda,cocukların yatcak yeri olsun yeter.Gerisi olur yavas yavas.

Bence hic dusunmesin gitsin guvenlik gorevlisi oldugu icin orda hemen is bulabilir avmlerde veyaz baska yerlerde. İki odasina girse cocuklarla bag bahceyi surse bir senede toparlar hatta kira bile odemeye baslar size. Bayildim bu fikre ya. Hem yardim yapana gelir gelmis olur hemde o cocuklariyla cok guzel bir hayat surer Allah guzel kalbine gore versin yardim edenin ve cankirida cok guzel bir uer
Hayır hiçbir zaman kira istemiyorum. Burası benim babanın doğup büyüdüğü yerler. Mezarı yukarıdaki mahallede. Manevi değeri olan bir ev. Babam yaşarken en aşağı katta bir aile otururdu. Bahçe ile ilgilenirlerdi. Biz bayramda gelmeden önce evi temizlerlerdi. Babam öldükten sonra 3 senedir kimse bu evin kapısını açmadı.

Hayır hiçbir zaman kira istemiyorum. Burası benim babanın doğup büyüdüğü yerler. Mezarı yukarıdaki mahallede. Manevi değeri olan bir ev. Babam yaşarken en aşağı katta bir aile otururdu. Bahçe ile ilgilenirlerdi. Biz bayramda gelmeden önce evi temizlerlerdi. Babam öldükten sonra 3 senedir kimse bu evin kapısını açmadı.
Ay ne guzel insanlar var ya konu sahibi umarim okursun bak bu fikir cok guzel geldi. Avmlerde hastanelerde sirketlerde guvenlik gorevlisi olabilirsin. Bu eve gitsen bag bahceyle ugrassa. Komsular falanda koy yeri oldugu icin belki el atarlar. İnsallah o ruhsuz ailende ilerde senin cok guzel gunlerini gorup sana muhtac kalirlar. Vallahi cankiri benim icime sindi.dusun derim. Babaciginiza Allah rahmet eylesin yattigi yer incitmesin. Allahtan boyle eski insanlarimiz bag bahce koy evleri yapip birakmislar simfi alsan alamiyosun en kotu tenhada arsa kac bin olmus. Bence bir sene otursa toparlanir aldigi parayi kenara atar.benim boyle sansim olsa hemen kocami ailemi terkeder giderim de onlar benim pesimi birakmiyor

Calıısıp eve mi yardım ediyorsunuz?
Kirayı karsılayabilecek misiniz?
Nafaka falan vermiyor mu ex koca?
Esyaya takılmam ben su durumda,cocukların yatcak yeri olsun yeter.Gerisi olur yavas yavas.
Evet bi miktar veriyorum para.kirayı karşılayabilirim evet.Nafaka 2bin TL bağlandı tedbir nafakası vermiyor işten çıkmış buyüzden çıktığını düşünüyorum iş yerinden tazminat almayı bekliyor.

Avukatınız var mı? Nafakayi ödemediginde şikayet edebilirsiniz cezaevine kadar yolu var biliyor musunuz? Korkudan öder
Avukatım var ama eş olacak kişi işten ayrılmış sanırım tazminatını alıp memleketine gitcek babasının arsaları yerleri var ekip biçip yiyecek çalışmıycak sırf nafaka vermemek için sigortalı işe bile girmez

Bunu kanitlarsaniz davaya ekleyin. Kuzenim ispatladi hem isyerine ssksiz calistirdigi icin hem eski esine davaa cti aldi parasini catir catir
İşe gitmiyor ki evde hep görenler var gerçekten çıkmış karşı dava açmış bana.davada Ağustos ayı itibariyle iş yeriyle ilişiğinin kesildiğini yazmış.sırf tazminat nafaka vermemek için çıktı biliyorum.bundan sonrada vermemek için sigortalı bi işe bile girmez eminim

Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm. Yazık o çocuklara da size acımayan onlara da acımaz. Çocuklarla ayrı bir yere çıkmaya niyet edin, araştırın. çıkar bir yol bulunur elbet.

Biraz birikmisin varsa cankiri isini dusun derim.elbet bir el uzatan olur orda is konusundada.ya allah deyip biyerden baslaman gerek.2 cocugunun ziyan olmamasi adina.cok uzuluyorum bu hikayelere.ananem ve dedem buyuttu bizide cok sukur bir gun yokluk gostermediler of demediler.ama o donemler cocukum iste sacimi duzlemek isterdim cok elektrik yakiyor diye sakli sakli yapardim.simdi buyuduk kardesimle coluk cocuga karistik duzgun bireyler olduk.ananem goz bebegimiz.sirtimizla tasisak odeyemeyiz diyoruz hakkini.agzindan bisey ciksabisey istese de yapsak diyoruz.
Ama bunun tam tersi olsaydi sanirimsavrulur giderdik.yaslari buyudukce bu olaylardan daha kotu etkilenirler allah korusun neler duyuyoruz.o yuzden ac mezari yok baska da sansin yoksa denemekten bisey cikmaz hazir raporlusun git bi bakin oralara neymis ne degilmis.unutma kul siksmadikca hizir yetismezmis

1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler
Biraz para biriktirin.Gerekirse ikinci el eşya alın.Aile evinde zor.

Avukatım var ama eş olacak kişi işten ayrılmış sanırım tazminatını alıp memleketine gitcek babasının arsaları yerleri var ekip biçip yiyecek çalışmıycak sırf nafaka vermemek için sigortalı işe bile girmez
Tazminatina da haciz koydurabilirsiniz avukatınız halleder

Allah belasını versin böyle anne babaların, oğulları olsa tapmışlardı şimdi, 1+1 eski ev bile olsa çıkın o evden ,muhtarlık, sosyal yardımlaşma ne varsa başvurun ve çalışmaya devam edin , rabbim yardımcınız olsun, bu iğrenç anne baba ile de görüşmeyin komple silin gitsin

Hepsi geçecek emin ol. En zor günleriniz. Ben neler çekmiştim hatırlıyorum. Babam sigara içerdi ben de balkonda içtim diye ki odamın balkonu üstelik eve girip bağırmisti. Bu balkonu leş yaptı diye. Kendisi üstelik evde içerdi. Annem sesini çıkarıp da korumazdi. Çocuğum küçüktü vs. Mutfağa gidip gece acıksam bisey alamazdim annem kızardı mutfağı batırdın diye. Masaya oturup yesem babam laf sokardı. Gece yesem ekmek peynir annem kızardı. Eve değil odama bile sigamiyordum. Hem para veriyordum hem temizlik yemek ama bosaninca sigamiyor insan evine demek diyorum. Sonra yavaş yavaş çocuk büyüdü. Ben kenara para atamadim çok ama madem aklıma koydum azar azar biriktiricem dedim. Babadan daha yüksek nafaka istedim. Vermezse barodan ücretsiz avukat bulup alacaktım. Bak şimdi kendi evimdeyim. Kendi evime geçtikten sonra da ailem düzeldi zaten. Ve bilmiyorum buna ne denir ama babam hastalık geçirdi baya maddi birikim harcadilar. İki gündür de annem ve babam benim evime sigindilar. O geçen üç sene zor geçti ama sonrası aydınlık ferahlık. Sen de cocuklarinla mutlu yasayacaksin. Bizim evimizde kızımla sadece keyif huzur var. Hatta gecen şey dedik ikimiz de eve koşa koşa geliyoruz o kadar huzur veriyor dedik. Yani umudunu kaybetme. Bosver bagirsinlar sen işine cocuklarina odaklan. Üç yüz beş yüz kenara at toplanınca gram altın yap. Bir iki yıl sonra ihtiyacın olacak.
Ailenizle görüşmeniz beni hem şaşırttı hem hayal kırıklığına uğrattı, nasıl hala bu insanlarla görüşebildiniz, size köpek muamelesi yapan bu insanlarla, gerçekten hayret ediyorum...

Allah belasını versin böyle anne babaların, oğulları olsa tapmışlardı şimdi, 1+1 eski ev bile olsa çıkın o evden ,muhtarlık, sosyal yardımlaşma ne varsa başvurun ve çalışmaya devam edin , rabbim yardımcınız olsun, bu iğrenç anne baba ile de görüşmeyin komple silin gitsin
Gittiğim yerler çalışıyorsun sana yardım yapmazlar diyolar,bi maaşla eşya mı alınır

Back
X