- 5 Ağustos 2020
- 3.278
- 5.557
- 108
4 Yaşında ayrıldım okula başlayınca ayrı eve çıktım. Üç yıl sonraİnşallah bizde çocuklarımla sizin gibi huzura kavuşuruzsizin çocuğunuz kaç yaşındaydı ayrı eve çıktığınızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 Yaşında ayrıldım okula başlayınca ayrı eve çıktım. Üç yıl sonraİnşallah bizde çocuklarımla sizin gibi huzura kavuşuruzsizin çocuğunuz kaç yaşındaydı ayrı eve çıktığınızda
KeşkeBen de Vize ilçesinde çalıştım 2 yıl . Tek başımaydım hem de. Bir Allah’ın kulu rahatsız etmedi ne medeni yerler . Keşke olsa o kadar iyi olur ki .
Çocuğa kim baktı siz çalışınca4 Yaşında ayrıldım okula başlayınca ayrı eve çıktım. Üç yıl sonra
Yorumu görünce ağlamaya başladım. Allah bozmasın çok mutlu olun. Bende oğlumla böyle olurum inşallahHepsi geçecek emin ol. En zor günleriniz. Ben neler çekmiştim hatırlıyorum. Babam sigara içerdi ben de balkonda içtim diye ki odamın balkonu üstelik eve girip bağırmisti. Bu balkonu leş yaptı diye. Kendisi üstelik evde içerdi. Annem sesini çıkarıp da korumazdi. Çocuğum küçüktü vs. Mutfağa gidip gece acıksam bisey alamazdim annem kızardı mutfağı batırdın diye. Masaya oturup yesem babam laf sokardı. Gece yesem ekmek peynir annem kızardı. Eve değil odama bile sigamiyordum. Hem para veriyordum hem temizlik yemek ama bosaninca sigamiyor insan evine demek diyorum. Sonra yavaş yavaş çocuk büyüdü. Ben kenara para atamadim çok ama madem aklıma koydum azar azar biriktiricem dedim. Babadan daha yüksek nafaka istedim. Vermezse barodan ücretsiz avukat bulup alacaktım. Bak şimdi kendi evimdeyim. Kendi evime geçtikten sonra da ailem düzeldi zaten. Ve bilmiyorum buna ne denir ama babam hastalık geçirdi baya maddi birikim harcadilar. İki gündür de annem ve babam benim evime sigindilar. O geçen üç sene zor geçti ama sonrası aydınlık ferahlık. Sen de cocuklarinla mutlu yasayacaksin. Bizim evimizde kızımla sadece keyif huzur var. Hatta gecen şey dedik ikimiz de eve koşa koşa geliyoruz o kadar huzur veriyor dedik. Yani umudunu kaybetme. Bosver bagirsinlar sen işine cocuklarina odaklan. Üç yüz beş yüz kenara at toplanınca gram altın yap. Bir iki yıl sonra ihtiyacın olacak.
İnşallah hepimiz mutlu oluruzYorumu görünce ağlamaya başladım. Allah bozmasın çok mutlu olun. Bende oğlumla böyle olurum inşallah![]()
Amin çok sağolunRabbim en kısa sürede refaha erdirsin sizi ve evlatlarınızıen karanlık gecenin ardından bile güneş doğar, siz hic meraklanmayın. Belli ki elinizden geleni ardınıza koymayan, güçlü bir kadınsınız, keske elimden birşey gelse, ama kimin dua kapısının açık olacağı belli olmaz, size en kısa sürede çocuklarınızla yaşayacağınız mutlu, saglikli bir hayat diliyorum, sevgiler
![]()
Amin inşallah.Yüce rabbim size ve bizim gibi olan çaresiz herkese yardım etsin.Birisine muhtaç olmak,sığıntı gibi yaşamak,çaresiz kalmak okadar acıkiBu konu beni hüngür hüngür ağlattı. Bende evde sorun yaşadım diye mi böyleyim bilmiyorum.
Boşanıp eve dönüyorsun illa ki kötü bir şey rast geliyorsun.
Kız kardeşim yüzünden ağladım zaten saatlerdir. Tam dedim kafamı dağıtırım bu konu beni hüngür hüngür ağlattı. Bir gün durumum iyi olunca sizin gibi çaresiz insanlara yardım edicem Allah'ım nasip et yardım etme gücü nasip et. Amin.![]()
Çaresizliği yaşayan anlar çünkü . Allah tüm darda olanlara çaresiz olanlara Hızır göndersin. Önce sağlık sonra para en büyük 2 güç bu yalan dünyada .Bu konu beni hüngür hüngür ağlattı. Bende evde sorun yaşadım diye mi böyleyim bilmiyorum.
Boşanıp eve dönüyorsun illa ki kötü bir şey rast geliyorsun.
Kız kardeşim yüzünden ağladım zaten saatlerdir. Tam dedim kafamı dağıtırım bu konu beni hüngür hüngür ağlattı. Bir gün durumum iyi olunca sizin gibi çaresiz insanlara yardım edicem Allah'ım nasip et yardım etme gücü nasip et. Amin.![]()
SefaköydeyimKüçükçekmecenin neresindesin canim, muhtarlığa falan gitsen el uzatırlar bence ya o kadar yardim sever var işleri güçleri gösteriş, keşke elimden bi şey gelse sizin için![]()
Eşya fazlası olan cok kişi var ayarlanmayacak sey değil aslında. Ikimci el alin uyguna bulursunuz1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler
Sanırım bu fiyatlar İstanbul için geçerli. Benim bulunduğum şehirde 7-8-9 diğer gidiyor kiralar umarım hanımefendinin de öyledirGerçekçi olalım , malesef günümüz şartlarında 15 20 binden aşagı ev bulmak imkansız .
Çalışıyor musunuz ?
Nafaka alıyor musunuz ?
Çocuklar kaç yaşında ?
Mesleğiniz var mı ?
Biraz detaylı anlatırsanız daha cok yardımcı olur üyeler.
Bi tane sordum 10bin dediSanırım bu fiyatlar İstanbul için geçerli. Benim bulunduğum şehirde 7-8-9 diğer gidiyor kiralar umarım hanımefendinin de öyledir
Çok sağolun Allah razı olsun düşüncem bunuP _passion_ bizim Çankırı’da 4 katlı evimiz var. Dayalı döşeli. Babam öldüğü için kimse gitmiyor oraya. Bu ilk yapıldığı zaman. Şimdi yeşil etrafı. Çankırı’da yaşarım dersem bu evde kalabilirsin. İş imkanı az ama yine de bulursun. Bende tanıdıklarıma sorarım. Bir müddet para biriktirirsin sonra da başka bir yerde hayat kurarsın kendine. Ne dersin?
Tamam passion. Aklına yatarsa ben sana özelden bilgilerimi atarım. Ev boş. Bayramlarda arefe günü babamın mezarını ziyarete gidiyoruz o kadar. Kimse gidip yatmıyor bile.Çok sağolun Allah razı olsun düşüncem bunu
Çok üzüldüm adına umarım ferahliga erersin.. kendin çalışıp ayakların üstünde durman gerekiyor ikinci el eşya satan öylesine hayır diye eşya veren ya da eşyalı evler var bulabilirsin inşallah1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler