• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin iyi değilim çocuklarımla psikolojik şiddet görüyorum çok çaresizim

P _passion_ bizim Çankırı’da 4 katlı evimiz var. Dayalı döşeli. Babam öldüğü için kimse gitmiyor oraya. Bu ilk yapıldığı zaman. Şimdi yeşil etrafı. Çankırı’da yaşarım dersem bu evde kalabilirsin. İş imkanı az ama yine de bulursun. Bende tanıdıklarıma sorarım. Bir müddet para biriktirirsin sonra da başka bir yerde hayat kurarsın kendine. Ne dersin?
Siz ne yüce kalpli bir insansınız 🥺konu sahibinin durumu beni çok çok üzdü ama sizin yorumunuz ağlattı 🥲Rabbim de gönlünüz gibi bol bol versin size 🤲

Sevuli P _passion_ bu çok güzel bir fırsat etraflıca düşünün bunu. Aklım sizde dualarım da sizinle olacak 🙏

Siz ne yüce kalpli bir insansınız 🥺konu sahibinin durumu beni çok çok üzdü ama sizin yorumunuz ağlattı 🥲Rabbim de gönlünüz gibi bol bol versin size 🤲

Sevuli P _passion_ bu çok güzel bir fırsat etraflıca düşünün bunu. Aklım sizde dualarım da sizinle olacak 🙏
konuya bende çok üzüldüm. kendi anne-babası kadına eziyet ediyor.
üzülme P _passion_ Kendini yalnız, çaresiz hissetme. Çankırı aslında çocuk yetiştirmek için güzel bir yer. Orda da iş bulursan 1 senede gayet güzel para biriktirir, sonra da istediğin yerde hayatını kurarsın.

1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler
Çok üzüldüm, anne babanın evladına nasıl bunu yapabildiğini anlamak mümkün değil.. Çocuklarınız siz yokken evde tek kalabilecek yaştalar mı ? Çalışıyorum demişsiniz eşya alabileceğiniz zamana kadar küçük bir eşyalı ev tutabilme durumunuz var mı? İnşallah bir an önce o evden kurtulursunuz

Cocuklarinizi alıp ailenize siginmissiniz ve onlar boyle yapıyor. Calisiyormussunuz, ayri eve yine de cikarmiyorsunuz hakli olarak, :KK43: acaba ailenize para verseniz de kira gibi dusunup seslerini kesseniz mi?
O daha fena bu sefer ileride ayrı eve de çıkamaz, maddi sömürü de başlar vs...

Merhaba.

Fa..book isimli sosyal medya ağında 'özgür dönüşüm' isimli bir topluluk var. Eşyalarınızı ücretsiz olarak ordan temin edebilirsiniz eğer sehrinizde varsa. Ben ordan düzmüştüm üniversitede çıktığım ilk evimi. Grubun sistemini size anlatabilirim ama öncelikle hangi şehirdesiniz?

Merhaba.

Fa..book isimli sosyal medya ağında 'özgür dönüşüm' isimli bir topluluk var. Eşyalarınızı ücretsiz olarak ordan temin edebilirsiniz eğer sehrinizde varsa. Ben ordan düzmüştüm üniversitede çıktığım ilk evimi. Grubun sistemini size anlatabilirim ama öncelikle hangi şehirdesiniz?
İstanbul Sefaköy’de olduğunu yazdı.

1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler
Canim ozelden mesaj attim bakarmisn

P _passion_ bizim Çankırı’da 4 katlı evimiz var. Dayalı döşeli. Babam öldüğü için kimse gitmiyor oraya. Bu ilk yapıldığı zaman. Şimdi yeşil etrafı. Çankırı’da yaşarım dersem bu evde kalabilirsin. İş imkanı az ama yine de bulursun. Bende tanıdıklarıma sorarım. Bir müddet para biriktirirsin sonra da başka bir yerde hayat kurarsın kendine. Ne dersin?
Ne kadar güzel bir kalbin var Allah razı olsun senden.
Konularını takip ediyorum kalbin kadar güzel bir hayatın olsun inşallah evlatlarınla birlikte:KK68:

15bin alıyorum.1 odada olsa yıkıkta olsa bulucam ve gidicem benim yaşadıklarımı çocuklarımda daha fazla yaşamasın diye.şimdiden bozdular psikolojilerini kavgacı herşeye bağıran çocuk oldular.çünkü çocuklarla büyük insanla kavga eder gibi konuşuyolar hiç iyi bi yaklaşımları olmuyo
Seni çok iyi anlıyorum canım benim ailemin seninkinden hiç bir farkı yok hatta daha fazla bizimkiler olsa sonra şimdiye kırk kez kapının önüne koymuştu dayakta yemistik her türlü hakarette .O yüzden ne hissettiğini çok iyi anlıyorum işine yakın bir yer olsa daha iyi kapıcı dairesi tarzı uygun bir yer bul sahibindene bak

İstanbul Sefaköy’de olduğunu yazdı.
Çok güzel.

Sevgili konu sahibi özgür dönüşüm isimli gruptan temel esyalarınızı temin edebilirsiniz. Bu süreçte tek masrafınız o esyaları alıp getirmeye tuttuğunuz araç parası olur.

Özgür dönüşüm tüketim çılgınlığını minimuma indirmek için kurulmuş bir topluluk, şehirlerin çoğunda hizmet veriyorlar. Ben mesela esyalarımı yeniliyorum, eski esyalarımı satmıyorum veya satmaya vaktim kalmamış, hemen gruba koyuyorum. Altına ilk talibim yazana ücretsiz olarak esyalarımı veriyorum, gelip alıp götürüyor.

Ben 1+1 ev dizmiştim ordan. Koltuk takımımı ve yatak odamı bir kişiden, beyaz esyalarımı başka bir kişiden almıştım. Tv ise daha sonra gelmişti, arkadasın arabasıyla gidip hemen onu da almıştık.

Çok ihtiyacınız olan bir eşyaya önce başkası talibim yazdıysa, özel mesaj üzerinde durumunuzu açıklayıp size vermesi için insiyatif kullanmasını talep edebilirsiniz.

Çok güzel.

Sevgili konu sahibi özgür dönüşüm isimli gruptan temel esyalarınızı temin edebilirsiniz. Bu süreçte tek masrafınız o esyaları alıp getirmeye tuttuğunuz araç parası olur.

Özgür dönüşüm tüketim çılgınlığını minimuma indirmek için kurulmuş bir topluluk, şehirlerin çoğunda hizmet veriyorlar. Ben mesela esyalarımı yeniliyorum, eski esyalarımı satmıyorum veya satmaya vaktim kalmamış, hemen gruba koyuyorum. Altına ilk talibim yazana ücretsiz olarak esyalarımı veriyorum, gelip alıp götürüyor.

Ben 1+1 ev dizmiştim ordan. Koltuk takımımı ve yatak odamı bir kişiden, beyaz esyalarımı başka bir kişiden almıştım. Tv ise daha sonra gelmişti, arkadasın arabasıyla gidip hemen onu da almıştık.

Çok ihtiyacınız olan bir eşyaya önce başkası talibim yazdıysa, özel mesaj üzerinde durumunuzu açıklayıp size vermesi için insiyatif kullanmasını talep edebilirsiniz.
Gayet güzel bir uygulama 👍🏻 Böyle sosyol projeler daha artmalı. Bende boşandığım evimi dağıttım. Tek bir çatal götürmedim, görmeye tahammül edemiyordum. İhtiyacı olan birine verdim. Çocuğum doğdu. Oturma odamı yanımızda çalışan çocuğa verdim. Aslında herkes çevresine karşı duyarlı olsa kimse de böyle çaresiz hissetmez.
Ne kadar güzel bir kalbin var Allah razı olsun senden.
Konularını takip ediyorum kalbin kadar güzel bir hayatın olsun inşallah evlatlarınla birlikte:KK68:
Canımmm ❤️ O senin güzel kalbin. Bence Çankırı fikri güzel. Kira vermeyecek. O parayı da biriktirir. Bizim ora ilçe ama hiç iş yok değil. Bu 3 harfli marketlerden var. Hala küçük baş hayvan yetiştirenler. Yakın çevrelerde fabrikalar var. Zaten hayat mücadelesi veren, çalışan bir kadın. Küçük yerde de bulur bence iş. Bizim bahçeye domates, biber eker. Tavuk yetiştirir. Gideri de az olur.

Gayet güzel bir uygulama 👍🏻 Böyle sosyol projeler daha artmalı. Bende boşandığım evimi dağıttım. Tek bir çatal götürmedim, görmeye tahammül edemiyordum. İhtiyacı olan birine verdim. Çocuğum doğdu. Oturma odamı yanımızda çalışan çocuğa verdim. Aslında herkes çevresine karşı duyarlı olsa kimse de böyle çaresiz hissetmez.

Canımmm ❤️ O senin güzel kalbin. Bence Çankırı fikri güzel. Kira vermeyecek. O parayı da biriktirir. Bizim ora ilçe ama hiç iş yok değil. Bu 3 harfli marketlerden var. Hala küçük baş hayvan yetiştirenler. Yakın çevrelerde fabrikalar var. Zaten hayat mücadelesi veren, çalışan bir kadın. Küçük yerde de bulur bence iş. Bizim bahçeye domates, biber eker. Tavuk yetiştirir. Gideri de az olur.
Ne kadar güzel kalplisiniz Allah yolunuzu bahtınızı hep açık etsin böylr insanların olduğunu bilmek hala nasıl güzel duygu❤️

Konu sahibi inşallah bu fikri düşünür ve uygularsın bence çok rahat edersin bahçesinde çocukların oynar büyür kiran olmaz birikim yaparsın neden olmasın ki Allah razı olsun bu arkadaşımızdan

O daha fena bu sefer ileride ayrı eve de çıkamaz, maddi sömürü de başlar vs...
Ya iste soz konusu olan ana baba olunca ne fikir verecegini sasiriyor insan. Boyle ana baba olmaz olsun, çocuklarıyla evine siginmis evlada su yapılir mi ya :( yazik gunah.

Ne kadar güzel kalplisiniz Allah yolunuzu bahtınızı hep açık etsin böylr insanların olduğunu bilmek hala nasıl güzel duygu❤️

Konu sahibi inşallah bu fikri düşünür ve uygularsın bence çok rahat edersin bahçesinde çocukların oynar büyür kiran olmaz birikim yaparsın neden olmasın ki Allah razı olsun bu arkadaşımızdan
Amin cümlemizin 🙏🏻 3 senedir forumda pek çok arkadaş derdimi derdi bildi, bana kardeşlik yaptı. Madem bir imkanım var, bende teklif edeyim dedim. Yoksa biZim ev kimse gitmediği için perili köşke döndü 🙁
Konu sahibi şehir değiştirmekten korkuyor olabilir. Ama hiç seçeneksiz olduğunu düşünmesin. İnsanca yaşamak herkesin hakkı. Banyosunu rahatça yapabileceği, mutfağında çocuklarına yemek pişirebileceği bir ev mevcut yani.

Belediyelerin uygulaması var eski eşyaları ihtiyaç sahiplerine veriyorlar bizim eşyamız vardı sağlam ama eski vermek için belediyeyi aradık ama hepsi yapmıyormuş.

Ya aslinda benim aklima ne geldi apartlar var. Gecenlerde kuzenim evden ayrildi tek basina oraya yerlesti tek oda. Ama mutfak bir temiz diyor kullanisli diyor camasirlarini falan yikayabikicegin dus alabilicegin bir yer hemde avrupa yakasinda yani senin oldugun yerlerde acaba bir arastirsan apartta olabilir. 3 bin veriyormus. Tv de vardir orda. Cocuklarada telefonla nete sokarsin belki vifide vardir. Aylik uc bin oraya gitse kahvaltida veriyorlarmis ucretsiz.sadece mutfak alisverisin kalacak.onuda maasindan tamamlarsin diye dusunuyorum birkac dernekten esten dosttan yardimda alsan bir senede bir arti bir eve cikarsin bence ya olur bu is

Back
X