Lütfen bana akıl verin

uykucubiri

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
132
26
13
Merhaba geçen sene erkek arkadaşımla yaşamaya başladık 5-6 ay beraber yaşadık sonra şehir dışına gitmesi gerekti ben şuan ailemle kalıyorum. 1,5 aydır görüşmüyoruz ev konusunu açtığımda iş bulmaya çalışıyorum diyip hemen morali bozuluyo şimdi iş bulamazsa nasıl geçinceksiniz diceksiniz birikmiş birşeyler var kenarda bir süre idare eder ondan sonra da işe başlar herşey hazır ama böyle davranmasının sebebi nedir sizce? Akıl verin bana lütfen napmalıyım çok seviyorum ama bir yandanda psikolojim çok bozuluyo

Son düzenleme:
Yarım yamalak anlatmışsınız hiç birşey anlamadım . Yani anladım da sanki birşeyler eksik .
Evi sormuşsunuz o da zaten streste olduğu için morali bozulmuş . Yani başka ne türlü davranıyor ki ? Belki para kazanmadan aynı evde oturmak istemiyordur ?
‘Sen ne biçim bi kadınsın’ mı diyor ? Baskı mı yapıyor ? ‘Hayır çalışmayacağım’ mı diyor ?
Yani morali bozulması dışında ne yapıyor ki siz de neden böyle davranıyor diye soruyorsunuz ?
İşsiz o yüzden morali bozuluyor yani .

Evlenmeden aynı evin sorumluluğunu almak istemiyordur.
Kenarda birikmiş olsa ne olcak hazıra dağ dayanmaz.
Ayrıca ailenle yaşıyormuşsun erkek arkadaşınla da klasik sevgililer gibi buluş niye illa aynı ev olsun istiyorsun anlamadım?
Bazı olaylar oldu onları açmadım burda çünkü yaz yaz bitmez evliliğede gelmiyor ben hazırım ama o yanaşmıyor buna istemiyor gibi

Yarım yamalak anlatmışsınız hiç birşey anlamadım . Yani anladım da sanki birşeyler eksik .
Evi sormuşsunuz o da zaten streste olduğu için morali bozulmuş . Yani başka ne türlü davranıyor ki ? Belki para kazanmadan aynı evde oturmak istemiyordur ?
‘Sen ne biçim bi kadınsın’ mı diyor ? Baskı mı yapıyor ? ‘Hayır çalışmayacağım’ mı diyor ?
Yani morali bozulması dışında ne yapıyor ki siz de neden böyle davranıyor diye soruyorsunuz ?
İşsiz o yüzden morali bozuluyor yani .
Birşeyler yapmaya çalışıyorum düşünmekten kafam ağrıdı diyor. Hep aynı şeyleri söylüyosun diye bana kızıyor bu defa asgari ücretle çalışamam diyor. Yüksesk lisans mezunu güzelde bi mesleği var o mesleğe atıldığı an yüksek maaş istiyor

Maddi olarak yetememe olabilir.Ev geçindirmek büyük sorumluluk, tek olmayla dağlar kadar fark var.
Sizinle birlikte olmak istemiyor olabilir yani ayni evde yasayip belki bunu farketmis olabilir.
Birikmiş para dediginiz sizin mi onun mu? Eğer onunsa siz karışamazsınız bence daha doğrusu hayat onun,hicbir konuda müdahale edemezsiniz diye düşünüyorum. Sık boğaz etmeyin

Maddi olarak yetememe olabilir.Ev geçindirmek büyük sorumluluk, tek olmayla dağlar kadar fark var.
Sizinle birlikte olmak istemiyor olabilir yani ayni evde yasayip belki bunu farketmis olabilir.
Birikmiş şeyler dediginiz sizin mi onun mu? Eğer onunsa siz karışamazsınız bence daha doğrusu hayat onun,hicbir konuda müdahale edemezsiniz diye düşünüyorum. Sık boğaz etmeyin
Benimde birikmişim var onunda tabii onun hayatı ama bana bahsetmiyor bana istemediğini söylese müdahale etmem asla ama söylemiyor

Bazı olaylar oldu onları açmadım burda çünkü yaz yaz bitmez evliliğede gelmiyor ben hazırım ama o yanaşmıyor buna istemiyor gibi
Evlilik düşünmeyen biriyle aynı evde yaşamak için diretmen gurursuzluk olur resmen. Ne diye ısrar ediyorsun ki?

Back
X