Lütfen bana akıl verin

Merhaba geçen sene erkek arkadaşımla yaşamaya başladık 5-6 ay beraber yaşadık sonra şehir dışına gitmesi gerekti ben şuan ailemle kalıyorum. 1,5 aydır görüşmüyoruz ev konusunu açtığımda iş bulmaya çalışıyorum diyip hemen morali bozuluyo şimdi iş bulamazsa nasıl geçinceksiniz diceksiniz birikmiş birşeyler var kenarda bir süre idare eder ondan sonra da işe başlar herşey hazır ama böyle davranmasının sebebi nedir sizce? Akıl verin bana lütfen napmalıyım çok seviyorum ama bir yandanda psikolojim çok bozuluyo
Evlenmeyi deneseydiniz keşke

Bazı olaylar oldu onları açmadım burda çünkü yaz yaz bitmez evliliğede gelmiyor ben hazırım ama o yanaşmıyor buna istemiyor gibi
Çok sakat bir ilişkiye benziyor. Üzüldüğünüze değmeyecek gibi görünüyor. Neden bu kadar ısrarcısınız o halde. Evlenmeye yanaşmayan biriyle beraber yaşa yaşa nereye kadar. Mutlu bir gelecek görebiliyor musunuz

Çok sakat bir ilişkiye benziyor. Üzüldüğünüze değmeyecek gibi görünüyor. Neden bu kadar ısrarcısınız o halde. Evlenmeye yanaşmayan biriyle beraber yaşa yaşa nereye kadar. Mutlu bir gelecek görebiliyor musunuz
Bekliyorum şuan biraz zaman geçmesini herşey belli olur diye düşünüyorum

Adam evlenmek istemiyor aynı evde yasamak ıstemıyor baska sehıre gıdıyor bence adam senı ıstemıyor sankı. Bir de ailenle yasıyorsun su an peki erkek arkadasınla ayni eve cıkmana ailen ne tepkı verecek ?

Akıl mı istiyordun; dik duracaksın. Konuyu açmana sinirlenen adama konuyu açmayacaksın. Kaç yaşındasın bilmiyorum balım ama erkekleri pek tanımadığın belli. Ne kadar üstüne düşersen o kadar kalkar bir tarafları. Evlenmeye yanaşmıyor diyorsun demek ki konu buralara kadar gelmiş. Mesleğinde güzel, ne diye çekiyorsun ki? Tek erkek o mu kaldı? Benim evlenmek istediğim adam evlenmeye yanaşmayacak, evi soracağım sürekli iş arıyorum gibi asla laf edemeyeceğin bir bahaneyle geçiştirip duracak, birde sinirlenip konu kapatacak, bende sürekli ısrar edip üzüleceğim. Mümkün değil. Muhtaç mısın ona? Seviyorsun diye coşmuş belliki. Aynı evde yıllarca yaşasan ne olacak ki? Bir süre sonra hormonların çıldıracak ve çocuk isteyeceksin, eee o zaman nolacak. Adam evlenmeyecek, yılların gençliğin boşa gidecek. Boşversene. Sen dik dur. Lafını söyle. Yok evlenmek istemiyorsa herkes yoluna. Bizde çok sevdik, geberdik aşkımızdan, yağmurlarda yürüdük içip içip ağladık, valla geçen bunları yaptığım herifin adını hatırlamadım. Gerçekten mutlu olacağın bir ilişkin olursa herşey çatır çatır yolunda gider zaten.

Msj sonunda hangimiz sevmedik açtım valla :) Bu saatte Müslüm Gürses dinliyorum :))

Merhaba geçen sene erkek arkadaşımla yaşamaya başladık 5-6 ay beraber yaşadık sonra şehir dışına gitmesi gerekti ben şuan ailemle kalıyorum. 1,5 aydır görüşmüyoruz ev konusunu açtığımda iş bulmaya çalışıyorum diyip hemen morali bozuluyo şimdi iş bulamazsa nasıl geçinceksiniz diceksiniz birikmiş birşeyler var kenarda bir süre idare eder ondan sonra da işe başlar herşey hazır ama böyle davranmasının sebebi nedir sizce? Akıl verin bana lütfen napmalıyım çok seviyorum ama bir yandanda psikolojim çok bozuluyo

Adam şehir dışına çıkıp gitmiş, evlilik istemiyo birlikte yaşamayı geçiştiriyo. Sizin duygusallık yüklediğiniz beraber yaşamayı o sadece gün geçirmek olarak görmüş bence. Zaten sizi seven beraber yaşamak isteyen adam evlenir. İşiniz gücünüzde varmış. Hiç umursamayın sonra daha çok üzülürsünüz. Ne kadar az zararla kurtulursanız o kadar iyi.

Sizinle ayni evde yasamak istemeyen biri ile israrla ayni evde yasamak istegi neden? Ne yapacagimi bilmiyorum cok caresizim demissiniz bir de Allah baska caresizlik vermesin diyorum. Ayni evde yasamadan evlenenlerin bir tarafi eksilmiyor sizin de eksilmez. Askin gozu kor degil insanlarin gozu kor!

Hayatinizi Nasil yasamak istediginiz Sizin elinizde. Buraya bizlerinde fikrini almak istediginiz icin Size düsüncemi yazacagim. Size diyecegim böyle yapmayin. Beraber bir eve girmeyin. Malesef erkekler veya Insanlar Kolay elde ettikleri hayati simarip Ters tepebiliyorlar. Evlenmek icin illa binlerce para harcamak gerekmiyor. Minimumda Tutun Ama iliskinizin bir adi olsun. Ayni evi paylastigim sevgili degilde es olsun. Ciddiyet ister. Birakip gidebilecegi sevgili rolunu almayin. Cok degerlisiniz Kizlar Bunun farkinda olup piskolojisinizi birikiminizi boyle harcamayin. Akil sagligi bir nimettir. Birikim ise kolay elde edilmez Emektir. Birlikteliginizde emek üzerine kurulsun. Istedigi Zaman olmaz Yada gelmem diyebilecegi sevgili rolunu almayin. Herkes evinde Mutlu olsun isterim. Herkes mutlulugu hak ediyor. Mutluluk sadece emekle saygiyla oluyor. Saygili bir yuva evlilik kurmaya caba sarf edin. Harami Bosverin. Sizi kirmak inciltmek yargilamak degil amacim. Icten yazdim. Insallah cok Mutlu bir yuvaniz olur.

Ne dememixi istiyosun ki. Aklı karışmış, seni çok seviyor falanmı. Maalesef bazı şeylerden çok emin olmadan aynı eve çıkmışsın. Sen sevmişsin o vakit geçirmiş. Ve şimdi istemiyor. Eğitim farkı falanda mı var? Bundan sonra bu konudan ders çıkarırsın.

Hayatinizi Nasil yasamak istediginiz Sizin elinizde. Buraya bizlerinde fikrini almak istediginiz icin Size düsüncemi yazacagim. Size diyecegim böyle yapmayin. Beraber bir eve girmeyin. Malesef erkekler veya Insanlar Kolay elde ettikleri hayati simarip Ters tepebiliyorlar. Evlenmek icin illa binlerce para harcamak gerekmiyor. Minimumda Tutun Ama iliskinizin bir adi olsun. Ayni evi paylastigim sevgili degilde es olsun. Ciddiyet ister. Birakip gidebilecegi sevgili rolunu almayin. Cok degerlisiniz Kizlar Bunun farkinda olup piskolojisinizi birikiminizi boyle harcamayin. Akil sagligi bir nimettir. Birikim ise kolay elde edilmez Emektir. Birlikteliginizde emek üzerine kurulsun. Istedigi Zaman olmaz Yada gelmem diyebilecegi sevgili rolunu almayin. Herkes evinde Mutlu olsun isterim. Herkes mutlulugu hak ediyor. Mutluluk sadece emekle saygiyla oluyor. Saygili bir yuva evlilik kurmaya caba sarf edin. Harami Bosverin. Sizi kirmak inciltmek yargilamak degil amacim. Icten yazdim. Insallah cok Mutlu bir yuvaniz olur.
Amin inşallah hepimizin

Ne dememixi istiyosun ki. Aklı karışmış, seni çok seviyor falanmı. Maalesef bazı şeylerden çok emin olmadan aynı eve çıkmışsın. Sen sevmişsin o vakit geçirmiş. Ve şimdi istemiyor. Eğitim farkı falanda mı var? Bundan sonra bu konudan ders çıkarırsın.
Hala beraberiz bu arada 2 senedir de allaha şükür bir problemimiz yok bundan başka. Sevmeseydi benim gibi bir insanla uğraşmazdı. Şahsen ben sevmesem sevmediğim bir insanın yanında bir dakika vakit geçirmem. ders çıkarılıcak bişey değil herkesin elinden tutup bi eve çıkamazsın zaten yüksek lisans yapıyor bu arada ve benim işim var üniversitedeyim onda da bi problem yok merak ettiysen

Adam evlenmek istemiyor aynı evde yasamak ıstemıyor baska sehıre gıdıyor bence adam senı ıstemıyor sankı. Bir de ailenle yasıyorsun su an peki erkek arkadasınla ayni eve cıkmana ailen ne tepkı verecek ?
Ailem zaten tanıyor. Ailelerimiz de tanışıyor basit bir ilişki değil olsaydı bunca sene sürmezdi

Back
X