Akıl mı istiyordun; dik duracaksın. Konuyu açmana sinirlenen adama konuyu açmayacaksın. Kaç yaşındasın bilmiyorum balım ama erkekleri pek tanımadığın belli. Ne kadar üstüne düşersen o kadar kalkar bir tarafları. Evlenmeye yanaşmıyor diyorsun demek ki konu buralara kadar gelmiş. Mesleğinde güzel, ne diye çekiyorsun ki? Tek erkek o mu kaldı? Benim evlenmek istediğim adam evlenmeye yanaşmayacak, evi soracağım sürekli iş arıyorum gibi asla laf edemeyeceğin bir bahaneyle geçiştirip duracak, birde sinirlenip konu kapatacak, bende sürekli ısrar edip üzüleceğim. Mümkün değil. Muhtaç mısın ona? Seviyorsun diye coşmuş belliki. Aynı evde yıllarca yaşasan ne olacak ki? Bir süre sonra hormonların çıldıracak ve çocuk isteyeceksin, eee o zaman nolacak. Adam evlenmeyecek, yılların gençliğin boşa gidecek. Boşversene. Sen dik dur. Lafını söyle. Yok evlenmek istemiyorsa herkes yoluna. Bizde çok sevdik, geberdik aşkımızdan, yağmurlarda yürüdük içip içip ağladık, valla geçen bunları yaptığım herifin adını hatırlamadım. Gerçekten mutlu olacağın bir ilişkin olursa herşey çatır çatır yolunda gider zaten.