merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun... iki sene önce aşık oldum, bir buçuk sene önce ilişkimiz başladı. ben 22 yaşındayım, o 29. birlikte gerçekten bir çok güzel ve kötü şey yaşadık, çok ağır şeyleri birlikte atlatabildik. ama ilişkinin başından beri hep evlilik düşünmediğini söyledi bana, ben de konusunu açmadım hiç. hatta arada kendi açıyor sonra tekrar kaçıyordu. ablalarıyla teyzeleriyle kuzenleriyle tanıştırdı beni. benden önce 6 senelik bir ilişki yaşamıştı ve askerdeyken aldatılmıştı, biz bu olaylardan bir buçuk iki ay sonra tanışmıştık. ilk bir senemizde ben onun için anadolu yakasında ev tuttum nerdeyse birlikte yaşadık. annem ve abimle de tanışmıştı. sorunlarımız arttı ama ben hiç ondan vazgeçmedim, o da benden. bir ay kadar önce bi kavga ettik ve o günden sonra tamamen uzaklaştı benden resmen tanımadığım bir insan oldu. aramıyor sormuyor merak etmiyor, ilişkiyi bitirmek isteyen tipik korkak erkek davranışları... tabi ben buna asla inanmadım, çünkü benden yüzlerce kez söz aldı, bitirmek istersek nedenleriyle dürüstçe söyleyecektik... ben bunu yapacağını tabiki hiç düşünmedim. her haftasonu buluşuruk, 3 hafta görişmedi benimle hep mazeretler uydurdu. sonra uzunca konuştuk, bana hala ilk günkü gibi hissettiğini, ama bu tarz duygusal şeylerden çok yorulduğunu bi süre bunları konuşmak istemediğini söyledi. yani kısaca arkadaş olarak takılmak istediğini beni kaybetmek istemediğini söyledi. bir hafta kadar böyle düzelmesini bekledim fakat olmadı. üç gün önce arkadaş kalmak istemediğimi artık görüşmeyeceğimi söyledim. hayır olmaz falan demedi... sonra mesaj attım, ona yaşattığım tüm kötülükler için özür diledim onu sevdiğimi söyledim, iyileşeceğim ve bizim için burda olacağım dedim. kurtul benden hep kötü insanlar tanıdın yazdı, son konuşmamız bu oldu... face hesabımı kapadım, instagramı kapadım twitteri da oyle, benden haber alabileceği hiçbir şey yok şuan.... sizce beni seviyor mudur? arayacak mıdır?