- 11 Ekim 2014
- 116
- 62
- 38
- Konu Sahibi Ask_i derun
-
zararın neresinden dönerseniz kâr.. evlendikten sonra aileniz boşanmanıza hiç müsade etmez, böyle adamla da ömür geçmez..Merhaba,ben yeni üye oldum ve aslında bakarsanız sorunum yüzüne üye olmak istedim cünki napıcamı bilmiyorum.. Nisanliyim ve iki ay sonra dügünüm olcak ama nisanlimla aramda hep kavga tartisma var beni cok seviyor biliyorum ne yazikki su ıkı ayda yasadıgım tartısmalar beni cok yıprattı.. Sizlere kısa kisa tartısma cıkardıgı kpnuları anlatayım.
Sigara icmemi istemiyor her ictigimde kıkkım ic toplu ayaklabı yasak aynı boydayız dıye redbull yasak kahve yasak makyaj yasak dısarı cıkmam kız arkadasımla bulusmam yasak kiz arkadasımı gectım ablamla dısarı cıkmamı bıle istemiyor cok sıkıstırılmıs hisedıyorum kendımı nefes alamıyorum artık hergün mutsuz edıyor bıgün lavgasız gecmıyor günümüz napcam ben sımdı hic bilmiyorumannem elalem ne der ıkı ay kalmıs yüzügü atamassın dıyor. Lütfen yasamis olan varsa yardım etsin
Merhaba,ben yeni üye oldum ve aslında bakarsanız sorunum yüzüne üye olmak istedim cünki napıcamı bilmiyorum.. Nisanliyim ve iki ay sonra dügünüm olcak ama nisanlimla aramda hep kavga tartisma var beni cok seviyor biliyorum ne yazikki su ıkı ayda yasadıgım tartısmalar beni cok yıprattı.. Sizlere kısa kisa tartısma cıkardıgı kpnuları anlatayım.
Sigara icmemi istemiyor her ictigimde kıkkım ic toplu ayaklabı yasak aynı boydayız dıye redbull yasak kahve yasak makyaj yasak dısarı cıkmam kız arkadasımla bulusmam yasak kiz arkadasımı gectım ablamla dısarı cıkmamı bıle istemiyor cok sıkıstırılmıs hisedıyorum kendımı nefes alamıyorum artık hergün mutsuz edıyor bıgün lavgasız gecmıyor günümüz napcam ben sımdı hic bilmiyorumannem elalem ne der ıkı ay kalmıs yüzügü atamassın dıyor. Lütfen yasamis olan varsa yardım etsin
Selulit mi yapiyormus :)) saglimi düsünüyormus ama tabi bunlar gecerli sebep degil sonucta nefes almam bile yasak gibi ..Bununla bile bile evlenirsen hakettin sus derler valla. Kendi basini yakma.
Kahve niye yasak selulit yapiyo diye mi
Selulit mi yapiyormus :)) saglimi düsünüyormus ama tabi bunlar gecerli sebep degil sonucta nefes almam bile yasak gibi ..
aliskanlik yok ayrilirsam nolur diye düsünmüyorum dünyanin sonu degil ama ayleme karsi kendini cok soguttu ayleme hicbir sekilde saygi ilgi göstermiyor bense tam tersini yapiyorum onun aylesine karsi benim aylem ona napti diye düsünüyorum zaten büyük bi aylede degiliz annem ablam enistem kardesim niye geldiler niye gidiyorsun ablanlara vs vs.. Bayramda bile bayram mesaji cekmedi neymis kirginmis bizimkilereilk başta alışkanlık var sende ayrılırsam nolur diye düşünüyorsun
bu adamdan bi cacık olmaz, kendini ateşe atma..Ali
aliskanlik yok ayrilirsam nolur diye düsünmüyorum dünyanin sonu degil ama ayleme karsi kendini cok soguttu ayleme hicbir sekilde saygi ilgi göstermiyor bense tam tersini yapiyorum onun aylesine karsi benim aylem ona napti diye düsünüyorum zaten büyük bi aylede degiliz annem ablam enistem kardesim niye geldiler niye gidiyorsun ablanlara vs vs.. Bayramda bile bayram mesaji cekmedi neymis kirginmis bizimkilere
Bende aklimdan gecmedi degil beynine oksijenmi gitmiyor acabaMalesef
Acik konusalim illaki seviyosundur ama bi omur boyle gecer mi? Adam hasta gibi resmen...
Annenle tartismis, ablanla sorun var onu yapma bunu yapma o kim ya. Evlenince daha da abartacak ustelik yazik etme kendine.
boşanmakkkkkk var çok zorrr ailene ssaygısı olamayandan sanada hayır gelmez sana hiç saygısı olmazzzBosandiginda el alem ne diyecek ???
Annene sorarmisin , ne dicekler Dul dicekler bu seferde , bosandi geldi dicekler.
Zaten bizim millet cok merakli dul demeye anlayisizlar...
daha simdiden seni bukadar bi adamla sadece dugun gunu mutlu olursun.
Sonrasinda nefes aldirmicak sana , ve mutsuz olucaksin.
Kimseye soyleme sorma , ver yuzugu ve kararinin arkasinda.dur.
asla kararindan vazgecme.
boşanmakkkkkk var çok zorrr
kim yurt dışındaKonu sahibi birde yurtdisindan turkiyeye kesin donus yapacak bu adam icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?