Lütfen bana akıl verin :(

Yaslariniz kac canim?

Cnm bnm 4 yllik bi iliskim bardi ilk bi yil kopek gbi pesmi birakmadi bi ddgmi iki etmedi kendne asik oldgmu vazgecemedgmi anladgi dakikadan itibaren yaskalr basladi evdn cikmycn yok basni kapatcn tlfnun sdce ailende olck erkek kuzenlermle bile knsturmazdi ailemle dahi bi gezmeye gidemezdim bende kopek gbi asigim tabi her dedgni yaptm dudagmda ruj gorse kvga ederdi okulumu biraktirdi vs vs her ddgni yaptm son yillarda hata yapsam siddet uygulardi ve sonunda noldu bni istetecegi hafta gyti baskasyla nisanlandi diicem su her ddgne smdiden tmm dersen evlennce pencereden baktrmaz seni hapis hayati yasarsin 4 5 insan senn lafni edck die bi omur hayatni zehr etme sen seni bildkten snra bsi olmax bi knusr iki knsrlar en yakn zmnda btir derim

Nefes almak serbest miymiş bir sorsaydin

Valla yeni üye oldum tam kavrayamadığım icin böyle oldu
Sizin için demedim de o arkadaş araştırmalar falan yapıyor anladığım kadarıyla, her konuda yaş soruyor ama bize cevap da vermiyor. Ben de cevap alana kadar soruyorum

Yok artık , canım adam rengini baştan belli ediyor işte.Sen de elâlemi falan salla gitsin.Sen evliliğinde sorun yaşarken o elâlem seninle beraber yaşamayacak o sıkıntıları.Lütfen iyi düşün öyle kararını ver.

Kusura bakmasın anne deyince orda bir dursun o kimki annenizle kavga ediyor hadsiz asıl o zaman bırakman gerekirdi. Eşim sevgilim benle kavga edebilir ama annemle asla edemezdi anneme benden daha çok saygılıydı annemi kaybetmiş biri olarak söylüyorum asla izin verme sonra çok pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…