Lütfen bana akıl verin :(

Bende aklimdan gecmedi degil beynine oksijenmi gitmiyor acaba

Annenin anlayacağı dilden konuş, "anne, elalemin bana nişanı atmış demesi mi daha iyi, yoksa boşanmış demesi mi, beni mutlu görmek mi istersin yoksa, mutsuz görmek mi??"
Annen hassas bir dönemde, arkasında ol verdiğin kararın, annen senin mutluluğunu gördükçe zaten kendi de kabullenir kısa sürede. Öteki türlü senaryoyu ben düşünmek bile istemem, annen üzülmesin diye bu sefer bile bile yalan söyleyeceksin mutluyum diye.

Hmm haklisiniz zaten görüyorum gelecegimi ama nisan olmadan önce böyle degildi bu anlatiklarim yüzde 10 sadece farkindayim herseyin ama iste bi yandan ordakiler baski yapiyor bir yandan annem yüzügü atmami istemiyor herkeze anlatti bu ikinci olcak bi kez daha nisanlanmistim yüzügü attim o yüzden berhalde

arkadaşım istersen 5. defa at, kötü bir evlilikten daha iyi bir şey nişan atmak, bu kadar basit.
Nişanlanırken acele etmişim de rahatlat kendini, bundan kolay ne var?
3. yü daha iyi tartarsın

olsun herşerde bir hayır vardır evlenip ayrılmaktansa allah seni koruyor işte anne anlat yaptıklarını boşanmakmı iyi nişanlıyken ayrılmakmı diye bir sor bakalım

25 yasindayim evlenirsem bosanmayada bosanamam ki herhalde yani nisan dönemindeyken bak olurda anlasamazsak cocuklarimiz olursa avrupa vatandasisin diye cocuklari kacirmayi hic gecirme bile aklindan cocuklarimiz olursa bende kalir diyen bir adamdan ayrilmak mümkün olurmu acaba?

Böyle birini nasıl buldun merak ettim? Umarım aramamışsındır tanıdık vasıtasıyla falan olmuştur?

Canım anlayış karşıdakine saygı duyma bunlar gerçekten çok önemli şeyler eğer nisanliyken sana saygı duynuyorsa anlayış gösteriyorsa ddediğim dedikse evlenince neler olur kim bilir? Bak ben daha bir haftalık evliyim eşim nişanlılık donemimizde de ondan önceki birlikteliğimizde de hep anlayışlı bır insan oldu... Evleneli bir hafta olduk ama canım yandığı için ilişkiye giremedik eşim hic ustelemedi zamana bırakalım canın yanmasın dedi bu sadece bor ornek.. Yarin evlenirsiniz hamile kalirsin iliski yasak olur bakmissin kısıtlamalarda oolduğu gibi her konuda da anlayışsız liğini sürdürüyor bissyler zaten zordur senin icin a karsindaki anlayissizlik yaparak sana saygi duymayarak daha da cekilmez hale getirir hayati...bence de yol yakınken bırak evlenip bosanmaktansa nisan atmak cçok daha iyidir yıprandığına ddeğmez ki zaten baya yipratmis seni

Bende sans yok ne yazikki, ask evliligi zaten olmazdi 7 sene biriyle beraberdim cok seviyordum ve baskasiyla evlendi olan yillarima oldu mantik evliligi yapim dedim beni seven biri olsun 3 sene pesimi birakmadi dedimki bi sans ver hem ona hem kendine ama is cigindan cikti bukadarida bana cok geldi

Öyle tabiki saygi sevgi hos görü olmassa olmaz bi evlilikte rabbim sizi daima mutlu etsin degeri bil kocanin bak ne piskopatlar var benimki bi örnek :) olmucak ya galiba herkez aynisini diyor yakmim kendimi annemde kanser ya annemi düsündügümden bu duruma kadar geldi yoksa yüzük atmak neki bi kere attim alisigim yani

Hayır ya iste bu bakış açın yanlış... Hayata bitmiş gözüyle bakıyorsun sen ask evliliği olmazdı zaten diyerek basta sartlamissin kendini gerçekten çok yanlış ikinci üçüncü evliliğinden sonra aşkı bulan gerçekten mutlu olan insanlar var.. Ya hadi mantık evliliği yaptın ama bu evlilik mantıklıgeliyor mu sana? Adam sseni saymiyor onu yapma bunu yapma ask yok e ssaygıda yok daha ne bekliyorsun ki bunun sonucunda??

25 yaş hiç bir şey için geç değil, 15 yaşında ilki mi başladı, 22 de bitti sonra bu mu geldi peşinden, kötü olmuş üzüldüm.
ama 25 yaşında mantık evliliğine ne gerek var!! annene de doyarsın bir süre kafa dinlemeye de :) Ondan sonra seni seveni değil, gerçekten karşılıklı sevdiğin birini ararsın ve seni bulmasını beklersin

ya beni sıkma, rahat bırak ya da ayrılalım diyeceksin, o kadar.

Bu tabiki mantik evliligi olmuyor ama dedigim gibi böyle biri degildi yada gercek yüzünü göstermedi bana nisandan sonra ögrendim iste hepsini o yüzdende bu durumdayim ya.. Ben bilseydim bunu oo yüzügü mantik evligi diye takarmiydim

Herşeyi gectim hasta anneni yıpratan bir adam icin burda bizden akil istiyorsun? Gercekten bu kadar şeye ragmen hala akillanmadin mi? Bence sen bize sorma senin ne yapacağın belli. Hala nisanlim beni çok seviyor biliyorum dedigine göre.. ben yine de kisacik bi fikrimi söyliyim rahat edemiycem. Aileni uzen ablanin gecmisini kurcalayacak kadar saygisiz ve sana yasaklar getiren hic bir adami şah da olsa padişah da olsa hayatinda bulundurma. Yazik..

ya beni sıkma, rahat bırak ya da ayrılalım diyeceksin, o kadar.

Tmm diyor söz veriyor ertesi gün aynisini tekrar yapiyor yine tartisma cikiyor ve yine söz veriyor degisen birsey yok ben yüzügü atmam lazim cünki beni sikma yoksa yüzpgü atarim demem onun icin gecerli bi sey degil yine yapyior yine yapiyor huylu huyundan vazgecermi

kusura bakmada annen de bir acayip imis yani..simdiden sebep yokken senin aileni istemiyor hele de annen rahatsizken ve siz hala susuyor musunuz?anneni dinleme sen bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…