Lütfen bana akıl verin

deatyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
15
4
86
Sırf bu sorunumu birilerine anlatıp rahattan için açtım burayı umarım arkadaşlar akıl verirsiniz çok üzgünüm.
Şimdi ben 20 yaşındayım 2 Yıldır bir sevgilim var. İstemediğim halde bir kaza sonucu beraber olduk kadın oldum yani inan hiç istemediğim halde oldu. Salaklığım bir hata ve hep istedi bi kaç kez daha oldu ama artık dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum artık ondan da nefret ediyorum hep benI bu yüzden kullanıyormuş gibi hissediyorum. Tövbe ettim bir daha yapmak istemiyorum ona söyleyince günah olduğunu istemediğimi günahı çok düşünüyosan kapanacaksın da diyor. Ve beni aileme söylemekle tehdit ediyor birliikte olmaya zorluyor. Artık kendimi öldürmeyi düşünüyorum bu benim için kurtuluş tek. Çok kötüyüm..

EVLENİN OZAMAN

Ben bu tehditlerinden zorbalıklarından nefret ettim şimdi tahammül edemiyorum kurtulmak için kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Günah işlememek için gerçekten öldürmeyi düşünüyorum kendimi.
Saçmalama ne öldürmesi
Yapmışsın bi hata tekrarlama bi daha

Seni tehdit eden, zorla sevişmek isteyen adamdan ayrıl, ilk yapacağın iş.

Sonra da tehditlerinden korkmadığını gerekirse polise gideceğini söyle.
Ailen öğrense bile ne olacak, bu şekilde hayatını harcıyorsun.

Adam seni sevmiyor.

Ben bu tehditlerinden zorbalıklarından nefret ettim şimdi tahammül edemiyorum kurtulmak için kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Günah işlememek için gerçekten öldürmeyi düşünüyorum kendimi.
EVLEN İKİ GÜN SONRA BOŞANIRSIN
BELKİ SEVERSİN

Ayrılmak için herşeyi yapıyorum söylemediğim şey kalmadı nefret ettiğimi söylüyorum ayrıldık yine beni aileme söylemekle tehdit edip birlikte olmaya zorluyor.

Gunah islememek mi? Yapmissin yapacagini artik bununla yasamaya alismalisin, ayril sonucu ne olursa olsun.iki ucu b.klu degnek derler ya hani.. oyle olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…