Kaza sonucu kadın oldun?
amaan toprak olmicak mı üzülme
Beni tehditle birlikte olmaya zorluyor istemiyorum
EVLENİN OZAMAN
Sen artık koskoca bi kadın olmuşsun kanma bir daha tehditlerineBeni tehditle birlikte olmaya zorluyor istemiyorum
Saçmalama ne öldürmesiBen bu tehditlerinden zorbalıklarından nefret ettim şimdi tahammül edemiyorum kurtulmak için kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Günah işlememek için gerçekten öldürmeyi düşünüyorum kendimi.
Sırf bu sorunumu birilerine anlatıp rahattan için açtım burayı umarım arkadaşlar akıl verirsiniz çok üzgünüm.
Şimdi ben 20 yaşındayım 2 Yıldır bir sevgilim var. İstemediğim halde bir kaza sonucu beraber olduk kadın oldum yani inan hiç istemediğim halde oldu. Salaklığım bir hata ve hep istedi bi kaç kez daha oldu ama artık dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum artık ondan da nefret ediyorum hep benI bu yüzden kullanıyormuş gibi hissediyorum. Tövbe ettim bir daha yapmak istemiyorum ona söyleyince günah olduğunu istemediğimi günahı çok düşünüyosan kapanacaksın da diyor. Ve beni aileme söylemekle tehdit ediyor birliikte olmaya zorluyor. Artık kendimi öldürmeyi düşünüyorum bu benim için kurtuluş tek. Çok kötüyüm..
EVLEN İKİ GÜN SONRA BOŞANIRSINBen bu tehditlerinden zorbalıklarından nefret ettim şimdi tahammül edemiyorum kurtulmak için kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Günah işlememek için gerçekten öldürmeyi düşünüyorum kendimi.
Seni tehdit eden, zorla sevişmek isteyen adamdan ayrıl, ilk yapacağın iş.
Sonra da tehditlerinden korkmadığını gerekirse polise gideceğini söyle.
Ailen öğrense bile ne olacak, bu şekilde hayatını harcıyorsun.
Adam seni sevmiyor.
Saçmalama ne öldürmesi
Yapmışsın bi hata tekrarlama bi daha
EVLEN İKİ GÜN SONRA BOŞANIRSIN
BELKİ SEVERSİN
Ben bu tehditlerinden zorbalıklarından nefret ettim şimdi tahammül edemiyorum kurtulmak için kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Günah işlememek için gerçekten öldürmeyi düşünüyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?