- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Öncelikle tel nonu değiştirAyrılmak için herşeyi yapıyorum söylemediğim şey kalmadı nefret ettiğimi söylüyorum ayrıldık yine beni aileme söylemekle tehdit edip birlikte olmaya zorluyor.
Ayrılmak için herşeyi yapıyorum söylemediğim şey kalmadı nefret ettiğimi söylüyorum ayrıldık yine beni aileme söylemekle tehdit edip birlikte olmaya zorluyor.
Çok güldüm ben buna yaaamaan toprak olmicak mı üzülme
Öncelikle tel nonu değiştir
Elinde ne gibi bi kanıt var onunla birlikte olduğuna dair
Eğer yoksa tehdit etsin dursun
Sende meydan oku git kime soyluyorsan söyle de
Benim korkacak biseyim yok seni istemiyorum bırak peşimi de
asla taviz vermeyin ilişkiye girmeyinSırf bu sorunumu birilerine anlatıp rahattan için açtım burayı umarım arkadaşlar akıl verirsiniz çok üzgünüm.
Şimdi ben 20 yaşındayım 2 Yıldır bir sevgilim var. İstemediğim halde bir kaza sonucu beraber olduk kadın oldum yani inan hiç istemediğim halde oldu. Salaklığım bir hata ve hep istedi bi kaç kez daha oldu ama artık dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum artık ondan da nefret ediyorum hep benI bu yüzden kullanıyormuş gibi hissediyorum. Tövbe ettim bir daha yapmak istemiyorum ona söyleyince günah olduğunu istemediğimi günahı çok düşünüyosan kapanacaksın da diyor. Ve beni aileme söylemekle tehdit ediyor birliikte olmaya zorluyor. Artık kendimi öldürmeyi düşünüyorum bu benim için kurtuluş tek. Çok kötüyüm..
kızım yemicektin ozaman o haltıBenI öldürmekle dövmekle tehdit ediyor bir kaç kere de dövdü zaten nasıl evlenip boşanayım öldürür beni
Aileme söylersen söyle, senden korkmuyorum de
Ya da ailene önce sen söyle, ne yapabilirler ki? Öldürecek değiller. Biraz kızarlar, sonra unutulur gider.
Bu manyakla hayatını mahvetmeye değer mi?
kızım yemicektin ozaman o haltı
ya hamile kalsan ne olcak
Hiçbir kanıt yoksa sizi sindirmek korkutmak istiyor birlikte olmak içinHiç bir kanıt yok evinize gelirim diyor Aşağıya kadar geliyor size basıyor annemin babamın ablamın numarası var evinizi biliyor 2sene sonuçta ya kaçıp gidicem ama ailemi çok seviyorum kopamam onlardan ya da Bilmiyorm işte
kızım yemicektin ozaman o haltı
ya hamile kalsan ne olcak
bende seni senin ailene söyllerim benimle zorla birlikte oluyor diye ??? bakalım ozaman o neyapacakmış ??Sırf bu sorunumu birilerine anlatıp rahattan için açtım burayı umarım arkadaşlar akıl verirsiniz çok üzgünüm.
Şimdi ben 20 yaşındayım 2 Yıldır bir sevgilim var. İstemediğim halde bir kaza sonucu beraber olduk kadın oldum yani inan hiç istemediğim halde oldu. Salaklığım bir hata ve hep istedi bi kaç kez daha oldu ama artık dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum artık ondan da nefret ediyorum hep benI bu yüzden kullanıyormuş gibi hissediyorum. Tövbe ettim bir daha yapmak istemiyorum ona söyleyince günah olduğunu istemediğimi günahı çok düşünüyosan kapanacaksın da diyor. Ve beni aileme söylemekle tehdit ediyor birliikte olmaya zorluyor. Artık kendimi öldürmeyi düşünüyorum bu benim için kurtuluş tek. Çok kötüyüm..
Beni tehditle birlikte olmaya zorluyor istemiyorum
Hiç bir kanıt yok evinize gelirim diyor Aşağıya kadar geliyor size basıyor annemin babamın ablamın numarası var evinizi biliyor 2sene sonuçta ya kaçıp gidicem ama ailemi çok seviyorum kopamam onlardan ya da Bilmiyorm işte
İstemediğim halde bir kaza sonucu beraber olduk
Kimse bir şey yazmayacak mı.
Yapma kesinlikle. Etrafa yayarım derse de iftira attığını söylerim erkekler ayrılırken şerefsizleşir herkes bilir de.
Derhal ayrıl. İsteğin dışı birlikte olmaya tecavüz deniyor biliyorsun. Tehditle şantajla sana tecavüz etmek isteyen birinin yanında kesinlikle durmamalısın.
Daha ne diyelim
Ayrılmaya çalışıyorum tehdit ediyorum. Ayrıyız yine beni tehditle birlikte olmaya zorluyor ayrı olduğumuz halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?