Lütfen bana akıl verin

Ayrılmak için herşeyi yapıyorum söylemediğim şey kalmadı nefret ettiğimi söylüyorum ayrıldık yine beni aileme söylemekle tehdit edip birlikte olmaya zorluyor.
Öncelikle tel nonu değiştir
Elinde ne gibi bi kanıt var onunla birlikte olduğuna dair
Eğer yoksa tehdit etsin dursun
Sende meydan oku git kime soyluyorsan söyle de
Benim korkacak biseyim yok seni istemiyorum bırak peşimi de

Ayrılmak için herşeyi yapıyorum söylemediğim şey kalmadı nefret ettiğimi söylüyorum ayrıldık yine beni aileme söylemekle tehdit edip birlikte olmaya zorluyor.

Aileme söylersen söyle, senden korkmuyorum de

Ya da ailene önce sen söyle, ne yapabilirler ki? Öldürecek değiller. Biraz kızarlar, sonra unutulur gider.

Bu manyakla hayatını mahvetmeye değer mi?

Öncelikle tel nonu değiştir
Elinde ne gibi bi kanıt var onunla birlikte olduğuna dair
Eğer yoksa tehdit etsin dursun
Sende meydan oku git kime soyluyorsan söyle de
Benim korkacak biseyim yok seni istemiyorum bırak peşimi de

Hiç bir kanıt yok evinize gelirim diyor Aşağıya kadar geliyor size basıyor annemin babamın ablamın numarası var evinizi biliyor 2sene sonuçta ya kaçıp gidicem ama ailemi çok seviyorum kopamam onlardan ya da Bilmiyorm işte

asla taviz vermeyin ilişkiye girmeyin
ayrılırsanız da ölüm yok ucunda eskisi gibi değil herkes en kötü ihtimal diktirme varmış diktirirsin
ama bu çocuğa güvenme hel çıplak fotoğraf falan ister asla gönderme dikkatli ol

Burada akıl satanların hiç mi hatası yok ya?

Bir kere oluyorsa hata birden fazla oluyorsa tercihtir.

kimse bunu söylemeye cesaret edemez bence.

Aileme söylersen söyle, senden korkmuyorum de

Ya da ailene önce sen söyle, ne yapabilirler ki? Öldürecek değiller. Biraz kızarlar, sonra unutulur gider.

Bu manyakla hayatını mahvetmeye değer mi?

Yapamam ben bunu kendime söyleyemiyorum dile getiremiyorum daha. Kurtulamıyorum pislikten artık çıldırıcam

Hiçbir kanıt yoksa sizi sindirmek korkutmak istiyor birlikte olmak için
Gelsin söylesin
Siz ondan önce davranın ailenize durumu uygun bi dille bu kişi beni tehdit ediyor birlikte olalım diyor ne yapacağımı bilmiyorum diye açıklayın

bende seni senin ailene söyllerim benimle zorla birlikte oluyor diye ??? bakalım ozaman o neyapacakmış ??

Beni tehditle birlikte olmaya zorluyor istemiyorum

Yapma kesinlikle. Etrafa yayarım derse de iftira attığını söylerim erkekler ayrılırken şerefsizleşir herkes bilir de.

Derhal ayrıl. İsteğin dışı birlikte olmaya tecavüz deniyor biliyorsun. Tehditle şantajla sana tecavüz etmek isteyen birinin yanında kesinlikle durmamalısın.

Bir b.k yiyemez o zaman ayrılmayı sindiremedi iftira atıyor der geçersin.

Ayrılmaya çalışıyorum tehdit ediyorum. Ayrıyız yine beni tehditle birlikte olmaya zorluyor ayrı olduğumuz halde.

Ya nasıl insanlarsınız inanamıyorum gerçekten ben kimseye söyleyemediğim bir şeyi burda birilerinden akıl almak için yazdım. Allah sizin kızınıza kardeşinize yaşatmasın böyle birşey.

Böyle bir yorum yapan insan haber de kadın cinayet haberini görüp 'kim bilir ne yaptı da haketti' diye. Insanlarla bir.

Ayrılmaya çalışıyorum tehdit ediyorum. Ayrıyız yine beni tehditle birlikte olmaya zorluyor ayrı olduğumuz halde.

Engelle her yerden. Sana ulaşamazsa şantaj da yapamaz.

Kanıt bırakacak konuşma yapmamaya dikkat et. Engellemeden önce son mesajın:

Peşimi bırak yoksa attığın iftiraları savcılığa anlatırım.

stili bir şey olsun. Bırak etrafta konuşursa da konuşsun, sen de terk edilmeyi kaldıramadı iftira atıyor desin.

Korkma, kanıt yoksa serserinin birinin sözünden başka bir şey de yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…