Kullanıyor seni. NetEvet akıl verin diyorum çünkü sevgiden dolayı akıl tutulması yaşıyorum.
1,5 yıllık çalkantılı bi ilişkim var. İlişkimizin başından beri sorunlar, dertler hiç eksik olmadi diyebilirim. En büyük sorunumuz genel olarak erkek arkadaşımın "sözde" maddi imkansızlıkları. Sözde diyorum çünkü artik bu konudaki iyi niyetimi kaybettim. Benden defalarca borc istedi. Tabikide sevdigim zor durumda olunca, benimde durumum iyi olunca hic dusunmeden verdim. Miktarında, paranın hesabında degilim. Zaten bir süre önce borcunun küçük bir kısmını ödedi. Ve Bana yakın zaman once eski sevgilisine para gonderdigini soyledi . Kızın durumu cok kötüymüs vs vs bir sürü kötü durum içinde olduğunu anlattı, haliyle bir şey diyemedim senin bileceğin şey bu dedim. Ama içim içimi yedi. Emin olun ki kıskançlıktan değil. Sadece bana o kadar borcu varken , gidip eski sevgilisine yüklü miktarda para göndermesini kaldıramadığımdan. Cok sık gorusemiyoruz bu para mevzusundan dolayi. Bu konu hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum cunku ben olaylara kesinlikle objektif bakamiyorum, bir yanim kullanildigimi soylerken diger yanim kendimi ayipliyor zor durumda iste ne kadar ayıp şu düşündüklerin diyorum... Diyorum diyorum... Sizler ne diyorsunuz?
Kendi çalışmıyor mu
Sizden ne kadar para aldı toplam bu gune kadar
Eski sevgilisine para gonderdiğini bşr de utanmadan soyluyır mu
Size borcu varken üstelik????
Ppardon da nereden vardınız bu kanıya!!!Fake konu.... Bu konuları neden açıyorlar ??? Neden fake konu açma gereksinimi duyuyorlar?? Yönetimle mi ilgili?
Neden ağlıyorsun ? Bence ağlama kurtulduğuna şükret eğer bizimle dalga geçmiyorsanPpardon da nereden vardınız bu kanıya!!!
İşim gücüm yok bu saatte kafamdan dert uyduruyorum. Ağlamaktan bitap bi şekilde gelip buraya yazdım lütfem bilip bilmeden insanları yargılamayın!!!!
eskisevgilisine para gonderdigini soyledi . Kızın durumu cokkötüymüs vs vs bir sürü kötü durum içinde olduğunuanlattı, haliyle bir şey diyemedim Şu yazdığın cümleyi tekrar okurmusun afedersin? Adam eski sevgilisine para veriyor (senin paranı) sen haliyle birşey diyemiyorsun
Adam eski sevgilisine para gönderiyor sen birşey diyemiyorsun haliyleeeeBence sen tekrar oku. Benim paramı göndermedi. Benim ona verdigim borc 1 sene oncesi. Bu olay ise 1 hafta önce oldu.
Bana bak canım zaten sıkkın birde seninle uğraşamam bir tavsiyen varsa söylersin yoksa susarsın. Ben kimseye gelin beni yargılayın demedim!!! Ayrıca durumu yüzeysel olarak belirtti kızın sorunları sağlıkla ilgili. Bu durumda insan olan kimse bir şey diyemez aynı şeyi bende yaşayabilirim eski sevgilime muhtaç hale gelebilirim kimsenin ne olacagi belli degilAdam eski sevgilisine para gönderiyor sen birşey diyemiyorsun haliyleeeeHaliyle nasıl birşey diyemiyorsun????? Adam ın bu durumda eski sevgilisi sen olmayasın ??
Canım konunu buraya açmıssın yorum yapma hakkımız war istediğimiz gibi de yaparız.. Öncelikle (mahalle ağzıyla) "bana bak" demezsen sevinirimBana bak canım zaten sıkkın birde seninle uğraşamam bir tavsiyen varsa söylersin yoksa susarsın. Ben kimseye gelin beni yargılayın demedim!!! Ayrıca durumu yüzeysel olarak belirtti kızın sorunları sağlıkla ilgili. Bu durumda insan olan kimse bir şey diyemez aynı şeyi bende yaşayabilirim eski sevgilime muhtaç hale gelebilirim kimsenin ne olacagi belli degil
Aynen bibellaSenden alıp eski sevgilisiyle yiyor heralde iyi kapı bulmuş
Sende bi anda çok üstüne gittin pışpışlama ama bu tarzda yazma bence fake olduğunu nerden çıkardın ayrıcaAynen bibellaAnlamıyorum burda konu açıyorlar pışpışlamamızı istiyorlae sanırım
Valla konu o kadar ilginç ki insana fake konusu geliyor.... Arkadasa saldırmak gibi bir niyetimiz yok.. Sadece gerçekleri söyleyince dayanamıyorlar..Kız fikir danışıyor zaten kullanılıyor muyum kendim sevgimden göremiyorum diyor..
Yok fake yok bilmem ne..
saldırmak ayrı yorum yapmak ayrı yoksa tabiki her açılan konuya yorum yapma hakkı var herkesin..
Konu sahibesi çalışıyorsa neden sürekli parasız bu adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?