- 25 Temmuz 2016
- 45
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sibelayazezher
-
Ben kendi basima ondam habersiz bi yere gidip gelememki izin vermez cnm valla Allah sonumu hayir etsin boyle artk nereye kadar yasarsamAh cnm ya üzüldüm durumuna rabbim hayırlı bir kapı açsn size inşllh. Bir bekar bir anneymiş gibi düşünsen kendini eve bakan eksiklerinizi karşılayn bir eş anlaşmalı gibi, biliyorm zor olacak ama belki mutlu olursun böyle, çocuklarına bakarsn eksiklerini aldırp çocuklarnla gezersn, hobi edinrsn vs.
Yoksa boşansn bile babanın evinde huzur yok çalışmam söz konusu bile olamaz diyorsn.
Şu anda başka bir şey öneremiyorm cnm. İnşallh herşey düzene girer zamanla güzel şeyler düşünmeye çalış mutlu olursn bi nebze eşinin ve babanın yaptıklarını düşünmemeye çalış cnm.
Aynen oyle diyo sen evini temizle cocuklara bak yemek yap baskada konsma diyorYani evlilik yemek yapmak, bulaşık çamaşır yıkamak mı demek. Evlilik birisine ömür boyu kölelik yapmak mı demek. Böyle zihniyetler evlenmesin arkadaş
Tsk ederim aynen oyle valla ne yapim bende ordan kovul orya git ordan kovul oraya git arada surukleniyorum hayat nereye kadar sururse artkAsagi tükürsen sakal yukari tükürsen bıyık.. sonuca bak 2 ayri eziyet 2 ayri erkek.. hay ben böyle düzene adalete diyesi geliyor insanin..
Tanri yardimciniz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?