Lütfen bana akıl verin

Sibelayazezher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
45
3
1
34
Nerden basliyim bilmiyorum o kadar cok mutsuzumki eşimle şu son bir senedir yasadgm hayat hayat degil eve gelmesini istemiyorum cunku yemegimi begenmeyip laf soluyor cocuklar icin laf soliyup kufur esiyor cok bunaldim babamn evine oylesine geldim iki gun kalip kafa dinlemek icin ama babamda o kadar kotuki oda burnmdan getryor herseferinde beni kovuyor 26 yasindayim ben lise bitirdm 18 yasinda o zaman bana gunlk 5 lira verrdi cift dolms yapardim karnimda doymazdi her geldigimde vay ben seni okuttum param gitti sanki adam oldun helal etmiyorum sen niye gelip burda kaliyosun kocan sizi basinizdan savuyor kendi eve kadin getiroyordur diyor kriz gecirecwm ya esim herkonuda kotu olabilir ama asla kadinla isi olmaz eminim ama babam durmuyo beynimi sisirdi artk koca evine gidiyorum agliyorum rahat yok baba evine geliyorum agliyorum kovuliyorum ben ne yapim yaa :KK61::KK61::KK61:

İşe girmeniz mümkünse öyle yapın.
Yemeğe burun kıvırıyorsa bırakın yemesin siz oturup oğlunuzla afiyetle yiyin.
Laf sokuyorsa duymamazlıktan gelin.

Pıtpıtıyla normaldede yemegi zikkim ediyor zaten ne yapsam yaranamiyorum babamda bole yapio cikmazdayim esime korkudan bosanalm diyemiyorum birakmiyor ceneni kapat beni sorgulama parama karisma hesabima karsma gidip gelmeme karsma kicini koy evde cocuklara bak diyor offff

Ah cnm ya üzüldüm durumuna rabbim hayırlı bir kapı açsn size inşllh. Bir bekar bir anneymiş gibi düşünsen kendini eve bakan eksiklerinizi karşılayn bir eş anlaşmalı gibi, biliyorm zor olacak ama belki mutlu olursun böyle, çocuklarına bakarsn eksiklerini aldırp çocuklarnla gezersn, hobi edinrsn vs.
Yoksa boşansn bile babanın evinde huzur yok çalışmam söz konusu bile olamaz diyorsn.
Şu anda başka bir şey öneremiyorm cnm. İnşallh herşey düzene girer zamanla güzel şeyler düşünmeye çalış mutlu olursn bi nebze eşinin ve babanın yaptıklarını düşünmemeye çalış cnm.

Asagi tükürsen sakal yukari tükürsen bıyık.. sonuca bak 2 ayri eziyet 2 ayri erkek.. hay ben böyle düzene adalete diyesi geliyor insanin..
Tanri yardimciniz olsun..

Yani evlilik yemek yapmak, bulaşık çamaşır yıkamak mı demek. Evlilik birisine ömür boyu kölelik yapmak mı demek. Böyle zihniyetler evlenmesin arkadaş :işsiz:

Bir baba kendi canını, kendi parçasını nasıl kovar, nasıl birinin ona eziyet etmesine izin verir aklım almıyor.

Esim aslinda cok iyi bir insandi ailesi beni basta istemiyordu severek aldim 6 senedr evliyim ailesi hic arayip sormadi ameliyat oldm bigun kapimi calmadilar evlendigim gunden bu yana birgun kapimi acmadiar sokakta bile kaldk ac kaldk kocam gurbete gitti ben ikinci cociguma hamileydim acliktan evde baygnlk gecrydm annem yetisip beni aliyodu oda nereye kadar baba boyle olnca. Kaynana gorumce beni kocam yokken o evden bi kac kez kovdular hersyr goz yumdum bi sene oldu borcmz biteli ailesi surekli arayip oglum naslsn kurban olurum kocam bir iki bir iki derken hergun gtmeye basladi bir abisi var onu Allaha havale ediyorum cok sisiriyor kocamin beynini yok karin nasil pantolon giyer giydrme kapaliyim ama tunikle giyiyordum o zaman . esim para biriktirip gidip o abisine teslim ediyo bana ver topliyim diyorum bana akil verme sanane dio gecem kavga ettk kaynm annemi arayip valla bu bole olmaz bosansinlar bendede kari var senin kizinin ne haddine hesap soruyo kardesime karsmasn bosansn diyo bende esimle konstm birkmadi beni ama abisi ne dese ona uyuyor benm zoruma gtti bosan demesi diyorum sen hakettin diyor esim kizlar anlicagnz bana diyor benden ancak mezara gidersin baskada gidemezsin ama hergunum azap gibi

Bide ise giremem 2 kucuk cocugum var bakacak kimse yok artk gecenlerde intihara bile kalkstm olmedim cocuklarimi bile bian unuttum 5 6 tane cok agr bi ilac vardi 3 tanesi zehrliyo normalde ama iste annem hastanee yetsrdi beni esim onada inanmadi aman dedi ben hergun 5 tane hap iciyom bisey olmaz yani ona bile inanmadi ben ne yapim artk yasiyoum ama hangi kafayla bnde anlamadim

Ah cnm ya üzüldüm durumuna rabbim hayırlı bir kapı açsn size inşllh. Bir bekar bir anneymiş gibi düşünsen kendini eve bakan eksiklerinizi karşılayn bir eş anlaşmalı gibi, biliyorm zor olacak ama belki mutlu olursun böyle, çocuklarına bakarsn eksiklerini aldırp çocuklarnla gezersn, hobi edinrsn vs.
Yoksa boşansn bile babanın evinde huzur yok çalışmam söz konusu bile olamaz diyorsn.
Şu anda başka bir şey öneremiyorm cnm. İnşallh herşey düzene girer zamanla güzel şeyler düşünmeye çalış mutlu olursn bi nebze eşinin ve babanın yaptıklarını düşünmemeye çalış cnm.
Ben kendi basima ondam habersiz bi yere gidip gelememki izin vermez cnm valla Allah sonumu hayir etsin boyle artk nereye kadar yasarsam :(

Asagi tükürsen sakal yukari tükürsen bıyık.. sonuca bak 2 ayri eziyet 2 ayri erkek.. hay ben böyle düzene adalete diyesi geliyor insanin..
Tanri yardimciniz olsun..
Tsk ederim aynen oyle valla ne yapim bende ordan kovul orya git ordan kovul oraya git arada surukleniyorum hayat nereye kadar sururse artk

Back
X