O zaman keşke düşünüp trklif etseydi duygulrımla oynamasaydıEvlenmekten korktu o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman keşke düşünüp trklif etseydi duygulrımla oynamasaydıEvlenmekten korktu o zaman
Evlilikten korktu o zaman ? Isı gücü var mı zat-ı muhteremin ?Ci
Cidden bilmiyorum hiç bir şey yoktu
Aylar sonra da olabilir bu hemen birkaç hafta diye düşünmeyin. Ortada herhangi bir olumsuzluk aklının karıştığı bir nokta vs varsa bunu açıkça konuşmalıydı. Böyle bir dengesizle daha uzun zaman geçirmediğiniz iyi olmuş. Şimdi söylemesi kolay diyebilirsiniz ama benim de buna benzer bir kendini bilmezle 5 yılım geçti. O kadar pişman oldum ki anlatamam insan çok sonradan anlıyor. Şimdi erkeklerin kadınlara böyle yaptığını görünce duyunca tahammül edemiyorum. Önünüze bakın. Herkes kendi yoluna.İ
sanmam arıyacagını arasa arardo
Evet var marketi varEvlilikten korktu o zaman ? Isı gücü var mı zat-ı muhteremin ?
En azından bir açıklamayı hak etmiştim diye düşünüyorumAylar sonra da olabilir bu hemen birkaç hafta diye düşünmeyin. Ortada herhangi bir olumsuzluk aklının karıştığı bir nokta vs varsa bunu açıkça konuşmalıydı. Böyle bir dengesizle daha uzun zaman geçirmediğiniz iyi olmuş. Şimdi söylemesi kolay diyebilirsiniz ama benim de buna benzer bir kendini bilmezle 5 yılım geçti. O kadar pişman oldum ki anlatamam insan çok sonradan anlıyor. Şimdi erkeklerin kadınlara böyle yaptığını görünce duyunca tahammül edemiyorum. Önünüze bakın. Herkes kendi yoluna.
Isı de varmış eee sorun ? Allah Allah ya valla aklı dengesi yerinde olan insan böyle yapmaz. Ya başkası girdi aklına ya başkası baska açıklama olamaz. Çok saçma ! Belki de evlilikten korktu. Ay zaten bizde bayılıyordk birileri gelsin de bize nikah kiysin diye. Kendisi teklif etmiş kendisi gidiyor. Bırak canım ya açıklama yapmaya bile gerek duymayan bir adamı dusunup boşuna yorma kafanı.Evet var marketi var
Tabi ki de hak ettiniz. İşte buradan pay biçin. Evlenme teklif ettikten sonra bu ne dengesizlik. Neden diye sormak elbette hakkınız ama arayıp sormayın. İçinize atın daha iyi. Arayıp mesaj atıp cevapsız kalmaktan, kırıcı şeyler duymaktan ya da yalan dinlemektense içinizde kalsın. Çünkü insanlık hali beklentiye girersiniz. Tecrübeyle sabit. Ne kadar değerli olduğunuzu unutmayın ve kimsenin böyle tuhaflıklar yaşatmasına izin vermeyin.En azından bir açıklamayı hak etmiştim diye düşünüyorum
Çok gururun kırıldı bu kadar mı degersizdim bende böyle yaptıIsı de varmış eee sorun ? Allah Allah ya valla aklı dengesi yerinde olan insan böyle yapmaz. Ya başkası girdi aklına ya başkası baska açıklama olamaz. Çok saçma ! Belki de evlilikten korktu. Ay zaten bizde bayılıyordk birileri gelsin de bize nikah kiysin diye. Kendisi teklif etmiş kendisi gidiyor. Bırak canım ya açıklama yapmaya bile gerek duymayan bir adamı dusunup boşuna yorma kafanı.
Beklemiyorum artık arayıp sadece neden diye sormayı çok isterdim ama engellediği için arayıp soramıyorum bileTabi ki de hak ettiniz. İşte buradan pay biçin. Evlenme teklif ettikten sonra bu ne dengesizlik. Neden diye sormak elbette hakkınız ama arayıp sormayın. İçinize atın daha iyi. Arayıp mesaj atıp cevapsız kalmaktan, kırıcı şeyler duymaktan ya da yalan dinlemektense içinizde kalsın. Çünkü insanlık hali beklentiye girersiniz. Tecrübeyle sabit. Ne kadar değerli olduğunuzu unutmayın ve kimsenin böyle tuhaflıklar yaşatmasına izin vermeyin.
Etmeseydi teklif zorla et demedim ya yada deseydi başka kıza aşık oldum daha dürüst olurduGüzel uyutmuş seni hemde bir masalla masal bitti ve artık siz de bittiniz olay bu,yeni biri vardır ya da evlilikten korkuyor.
Erkeklerden dürüstlük bekliyor musun cidden ?Etmeseydi teklif zorla et demedim ya yada deseydi başka kıza aşık oldum daha dürüst olurdu
Kolay değil ama kendinize bakın. Böylelerinden ne köy olur ne kasaba. Bi süre sonea cevabı umursamayacaksınız.Beklemiyorum artık arayıp sadece neden diye sormayı çok isterdim ama engellediği için arayıp soramıyorum bile
İnşallah çıkar kokusuErkeklerden dürüstlük bekliyor musun cidden ?
Ben ikisinden biridir diye düşünüyorum dur bakalım yakında çıkar kokusu ama geri dön derse dönme sen kukla değilsin sonuçta.
vay anasını. okadar şey paylaş sonra adam pat diye ayrılıyor. sanki hiç hayatında olmamış gibi. hangi pikloji ile insan bunu yapar ki akıl alır gibi değil.
en azından bir açıklamaya hakkın vardı. Artık sevmiyorum desin, sıkıldım desin. en azından bir neden verseymiş. pişman olacaktır kendisi ama pişman olsa bile sakın affetme birdaha yapamayacağı ne malum.[/QUOTEzaten çok kırıldım af etmmem böyle birden bire hiç bir şey yokken iki satır mesajla ayrılması çok koydu kendimi değersiz hissettirdi
yaşın kaç bilmiyorum ama kötü deneyim olmuş insaALLAH birdaha böyle bir deneyim yaşamazsınız. herşeyda vardır bir hayır. Her şer görünende bir hayır, her hayır görünende bir şer vardır. Bazen biz üzülürüz hayrını fark etmeyiz ama vardır bir hayır. Evlendikten sonra böyle şerefsizlikte yapabilirdi. nişanlanmadan gerçek yüzünü koymus ortaya.