Lütfen bana akıl verin

Ay ne demek ya öyle iş mi olur. Bence git kontörlü telefondan falan ara ya da iş yerine git. Şu saatten sonra seninle işim olmaz ama bana bir açıklama borçlusun de. Bir yılını bu dengesize ayırmışsın. Birdenbire hadi eyvallah deyince bitiyo mu yani. İnsan gibi sebebini söylesin sen de mantığına oturtur yoluna bakarsın. İnsanın içinde kalır böylesi. Ben konuşturmadan bırakmazdım kafamda sıfırlamak için. Sonra isterse cehenneme direk olsun.

Burda anlatamadığınız bi olay yaşadıysanız bilemem ama anlattığınız gibiyse sizle beraber idare ettiği biri olabilir. O ağır basmıştır. Erkekler tutacak bi dal bulmadan ötekini bırakmaz maymun gibi işte.

yaşın kaç bilmiyorum ama kötü deneyim olmuş insaALLAH birdaha böyle bir deneyim yaşamazsınız. herşeyda vardır bir hayır. Her şer görünende bir hayır, her hayır görünende bir şer vardır. Bazen biz üzülürüz hayrını fark etmeyiz ama vardır bir hayır. Evlendikten sonra böyle şerefsizlikte yapabilirdi. nişanlanmadan gerçek yüzünü koymus ortaya.
26yaşındayım orası öyle ama yinede insan kırılıyor

Ay ne demek ya öyle iş mi olur. Bence git kontörlü telefondan falan ara ya da iş yerine git. Şu saatten sonra seninle işim olmaz ama bana bir açıklama borçlusun de. Bir yılını bu dengesize ayırmışsın. Birdenbire hadi eyvallah deyince bitiyo mu yani. İnsan gibi sebebini söylesin sen de mantığına oturtur yoluna bakarsın. İnsanın içinde kalır böylesi. Ben konuşturmadan bırakmazdım kafamda sıfırlamak için. Sonra isterse cehenneme direk olsun.
Aradım zaten ilk başta hiç birini açmadı bende şimdi yüzüğünü felan aldığı her şeyi kargo ya veri cem

Yrm
Burda anlatamadığınız bi olay yaşadıysanız bilemem ama anlattığınız gibiyse sizle beraber idare ettiği biri olabilir. O ağır basmıştır. Erkekler tutacak bi dal bulmadan ötekini bırakmaz maymun gibi işte.
Yemin ederim anlattığım gibi zaten başka bir şey olsa bu kadar düşünmem üzülmem

Bence aileden veto yediniz
Ani değişiklikler genelde aile kaynaklı oluyor:110:

Au
anladım canım. ALLAH sabır versin. böyle durumda insan hep NEDEN NEDEN? diye soruyor ve bu soruya cevap bulamaması insanın deli ediyor
Aynen kafayı yicem hiç bir şeye odaklanamıyorum çok çabuk sinirlenir oldum oturup saatlerce aglıyorum

Aradım zaten ilk başta hiç birini açmadı bende şimdi yüzüğünü felan aldığı her şeyi kargo ya veri cem

Niye kargoya veriyosun git at kafasına sebebini de sor öğren. Ben hayatta öyle bırakamazdım. Bu vaziyette çok zor kafandan atman.

Au

Aynen kafayı yicem hiç bir şeye odaklanamıyorum çok çabuk sinirlenir oldum oturup saatlerce aglıyorum
insan ister istemez üzülüyor lakin inan değmiyor tabi bunu acımız yatıştığı zaman anlıyoruz. birini sevdiğinde o aklına bile gelmeyecek. kendine kızacaksın neden kendimi harap ettim diye. ama yaşamadanda olmuyor insanin acısı biranda bıcak gibi kesiip atılmıyor

insan ister istemez üzülüyor lakin inan değmiyor tabi bunu acımız yatıştığı zaman anlıyoruz. birini sevdiğinde o aklına bile gelmeyecek. kendine kızacaksın neden kendimi harap ettim diye. ama yaşamadanda olmuyor insanin acısı biranda bıcak gibi kesiip atılmıyor
Duygularımla oynadı ya

Annesiyle atamız iyiydi babası dedimi felan tanıyor

Hiç bilemezsiniz. Yüzünüze güler, arkanızdan konuşurlar, iyi kız ama oğlumuza layık değil derler. Sebep ne olursa olsun böyle 180 derece karakter değiştiren biriyle mutlu olamazsınız zaten. Ya kişiliği oturmamış ya da onun bunun ağzına bakıyor! Büyümüş, ailesinin yörüngesinden çıkmış, olgun biriyle evlenip mutlu olun inşallah.

Hiç bilemezsiniz. Yüzünüze güler, arkanızdan konuşurlar, iyi kız ama oğlumuza layık değil derler. Sebep ne olursa olsun böyle 180 derece karakter değiştiren biriyle mutlu olamazsınız zaten. Ya kişiliği oturmamış ya da onun bunun ağzına bakıyor! Büyümüş, ailesinin yörüngesinden çıkmış, olgun biriyle evlenip mutlu olun inşallah.
İnşallah ya

Yrm

Yemin ederim anlattığım gibi zaten başka bir şey olsa bu kadar düşünmem üzülmem
Öyleyse üzülme canım. Senden değerli değil. Anladığım kadarıyla gençsin daha. İleride kendine kızacaksın üzüldüğün için. Peşindende gitme kendini sakız gibi hissetmene neden olur öyleleri

Arkadaşlar çok güzel giden bir ilişkin vardı birbirimizi çok seviyorduk bana hiç ayrılmıyıcaz diye sözler veriyordu 2 hafta önce bana evlenme teklifi etti hayatımın en güzel günüydü bende kabul ettim ekim gibide isteme olur diye konuşmuştuk aradan 3 gün geçtikten sonra istemeyi biraz erteliyelim dedi bende kabul ettim olurdu işleri uymamıştır diye geçen cuma günü buluştuk her şey çok güzeldi gezdik eglendik cumartesi pazar sanki bir sogukluk var gibiydi her gün günaydın mesajı atardı atmamış bende yogundur diye sesimi çıkarmadım salı gününe kadar hiç sorun yoktu ne olduysa salı günü oldu çok üstüme geliyorsun rahat bırak bir süre dedi çarşamba günü her yerden engellemiş beni whatsappran facebooktan aramamı bile engellemiş perşembe günü ben hayatında yokum diye yazmış yıkıldım tabi ailesiyle bile tanıştırmıştı evlilik hayalleri kuruyorduk çocuklarımızın isimlerini bile konuşmuştuk neden böyle yaptı anlamadım lütfen bir fikir verin

Aslinda yazdiklarindan hersey belli. Guzel bir iliski yasamissiniz. Erkek arkadasin ve senin cok guzel anilariniz paylasimlariniz olmus. Ve bu olay evlilik planlarina kadar gitmis. Ama bu biraz hizli olmus muhtamelen . Erkek arkadasinda bu kararsizlikla bizi seyler yapmaya calismistir. Ailesiyle felan konusmustur. Ama kararsizlikla yapilan aile gorusmeleri bi ise yaramaz. Acaba cokmu erken biz napiyoz bu evlilik te felan demeye baslamistir ailesinin soyledigi seylerle. Sonrada sana gelip ailesi ni tavirlarini anlatmaya cesaret edememistir. Erkekler boyledir. Ve kacmistor senden.

Aslinda yazdiklarindan hersey belli. Guzel bir iliski yasamissiniz. Erkek arkadasin ve senin cok guzel anilariniz paylasimlariniz olmus. Ve bu olay evlilik planlarina kadar gitmis. Ama bu biraz hizli olmus muhtamelen . Erkek arkadasinda bu kararsizlikla bizi seyler yapmaya calismistir. Ailesiyle felan konusmustur. Ama kararsizlikla yapilan aile gorusmeleri bi ise yaramaz. Acaba cokmu erken biz napiyoz bu evlilik te felan demeye baslamistir ailesinin soyledigi seylerle. Sonrada sana gelip ailesi ni tavirlarini anlatmaya cesaret edememistir. Erkekler boyledir. Ve kacmistor senden.

Söyleseydi keşke zorla evlenecek değilim onunla çıkarır yüzüğünü verirdim yazık ama aileme rezil oldum onun yüzünden

Back
X