Nasıl başlıycam bilmiyorum... Bir sevgilim var ve ilişkimiz ciddi boyutta ama onu tanıdım tanıyalı ne kadar aşık olsamda içimde hep bir güvensizlik vardı. Herhangi bi sosyal hesabı olmaması hayatı herşeyi bana yalan geliyordu bazen kendime kızıyordum günahınımı alıyorum diye ama bişey gördüm çünkü ben onun her zaman benden bişeyler sakladığını bana bişeyleri eksik anlattığını biliyordum bazı fotoğraflar gördüm bir kadınla birlikte ve iki çocuk. Bu adam beni bütün çevresinin içinede soktu ne yani kimsemi bilmiyordu yada bir oyununmu içindeyim aklımı kaybedicem. Telefonlada çok rahat birşekilde konuşuyorduk geziyordukta her yerde evini gösterirmisin demiştim daha önce evini göstermişti başka birgün gizlice emin olmak için gitmiştim ve arabasını kapıda görmüştüm sonra geri gelmiştim aklım almıyor beni neden evine götürmüyosun dediğimde hep reddetti bi şekilde eğer oyleyse o kadınlamı yaşıyorduda yalan soyledi hep reddetti? Birgün bi eve gitmiştik kimin dediğimde arkadaşımın evi demişti ama bugun p kadının fotoğraflarında o pembe koltuktan gördüm dikkatli baktığımda kafayı yemek üzereyim bundan emin olmak istiyorum ne yapmalıyım nolur akıl verin yıkıldımmmm!