- 9 Ağustos 2014
- 63
- 12
- 28
- Konu Sahibi monaalisaa
-
Yok reklam ve dizi cekimi dendi bize ama tam olarak bilmiyorum.Ne ajansı bu, fotomodellikmi
Kesinlikle size katiliyorum, basvuru yaparken zaten olmaz dusuncesiyle yaptim ama olumlu sonuc gelince insan neden olmasin ki diye dusunmeden edemiyo.Çocukların psikolojisini kötü yönde etkilediğini düşünüyorum ben çocuğumu böyle bir hengamenin içine sokmazdım
O konuyla ilgili bi bilgi verildi,Ne pozisyonda basvurdunuz? Model, oyuncu?
Evet daha cok kucuk 15 aylikKaç yaşında oğlunuz ? Küçükse eğer hiç tavsiye etmem.
Ayni seyi bende dusunyorum cunku daha cok kucukBana kalirsa bu bi firsat degil.uc kurus para icin gecesi gunduzune karisicak o cocugun.ben kiyamazdim
Ben bunu hic dusunmemistim kesinlikle suclu ben olurum kafam cok karisti simdi cok tesekkur ederimİlerde olumsuz birşey olursa sen yaptı olursun ona göre ısrar et. Birde çocuğunu doktorluk öğretmenik gibi şeylere yönlendirsen daha iyi olmaz mı? Modellik vs gibi şeylerin parası iyi olsa da hayat şartları kötü.
Kesinlikle size katiliyorum, basvuru yaparken zaten olmaz dusuncesiyle yaptim ama olumlu sonuc gelince insan neden olmasin ki diye dusunmeden edemiyo.
Dogru soyluyosunuz benim gercekten kafam cok karisti, dusuncelerim degismeye basladi desem yalan olmaz yani, ben bu bakis acisiyla yaklamamistim hicAnlıyorum lakin çocuğunuzun ileride ünlü fakat psikolojisi bozuk bir yetişkin olmasını mı yoksa sıradan fakat sağlıklı psikolojiye sahip bir yetişkin olmasını mı yeğlersiniz? Kararınızı buna göre verin.
Arkadaslar hepinize iyi geceler. Benim bi sıkıntım var isin icinden cikamiyorum, sizlerden goruslerinizi bekliyorum. Sorunum su ki ben kucuk oglumu cast ajansa internet uzerinden kayit yaptirdim. Ajanstan olumlu sonuclandi kayit icin su gun bekliyoruz diye geri donus yaptilar. ( Ama ben esimi bi turlu ikna edemiyorum gidicez ne olucak bosuna ugrasamam, vakit kaybi vs. vs. daha bi suru sey ben dedim ki rabbim hayatta insanin karsisina boyle firsatlari her zaman cikarmaz ama anlatamiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz bana bi akil verirmisiniz sevinirim, simdiden cok tesekkur ederim.
Gercekten oyle ben esime kiziyodum ama hakli sanirim daha kucuk ben ona kiyip ise bile geri donemedim bu sekilde yavrumu yipratmamaliyim.15 aylık çocuğu sokmayın öyle ortamlara. Anlayacak yaşta olsa tamam ama şu an sadece size ihtiyacı var.
Dogru soyluyosunuz benim gercekten kafam cok karisti, dusuncelerim degismeye basladi desem yalan olmaz yani, ben bu bakis acisiyla yaklamamistim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?