• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bi akıl verin

ferya12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
84
16
3
Öncelikle merhaba degerlı ablalarım. Ben bi ay önce nişanlandım o beınım ilk askım ve ayrıca kuzenım onu cok seviyorum Hersey anıden gelıstı bız ıkımiz ınkansızdık aslında ama kader iste ben cok. Mutluyum aslında fakat beni sevdıgınden tam emin degilim Nasıl desem ona sordum bunu bana karsı ne hıssedıyosun dıe o sevıyorum senı dedı içim rahatladı fakat ben aramadıgım surece aramıyor yada kendılıgınden mesaj atmıyor bılıyorum calışıyor ama. Bende ondan bırazda olsa ılgı beklıyorum ama hep ılk adımı ben atıyorum yüzyuze görüştüğümüzde bana karsı ilgili gozlerımın içine bakıyor. Derın derin sizce ben mi kuruntu yapıyorum artık deli olucam benı gördüğünde farklı telde farklı o dedı benden ılgı beklıyosun ama ben sevgımı bellı etmem felan bu huyu benı sınır edıyor acaba benı sevmıyor mu dıe sürekli dusunuyorum sureklı stres altındayım ilk asık olduğum ve ılk elını tutugum kişi o rabbım nasıp etse evlenıcez ınsallah beınım bı sıkıntım daha var cok cahilim bı erkekle Nasıl konusulur Nasıl davranılır hic bilmiyorum daha dogru düzgün elını tutmayı bılmıyorum onun gözünde cahıl olmak ıstemıyorum bu sure icinde Nasıl davranmalıyım Neden bilmiyorum sureklı nişan bozulacak gıbı hıssedıyorum onu kaybetmek ıstemıyorum icimde sureklı bu vesveseler nolur bı akıl verın bana deli olucam artık

Cnm öncelikle Allah tamamına erdirsin.İçinde vesvese olması normal çünki seviyorsun.Yaşını bilmiyorum ama nişanlına şu şekilde davran bu şekilde davran die akıl verilmez ki bazı şeyler içten gelir su akar yolunu bulur kendini sıkma yanında yeter:olamaz:Her erkek sevdiğini belli edemez bazı kadınlarda öyledir mesela benim eşimde belli etmez aşkım bitnm gibi süslü kelimelerde kullanmaz ama hareketlerinden ve bana bağlılığından beni ne kadar çok sevdiğini anlarım bu tabi nişanlıykende böleydi sonradan değişmez değişir diye bekleme

Cnm öncelikle Allah tamamına erdirsin.İçinde vesvese olması normal çünki seviyorsun.Yaşını bilmiyorum ama nişanlına şu şekilde davran bu şekilde davran die akıl verilmez ki bazı şeyler içten gelir su akar yolunu bulur kendini sıkma yanında yeter:olamaz:Her erkek sevdiğini belli edemez bazı kadınlarda öyledir mesela benim eşimde belli etmez aşkım bitnm gibi süslü kelimelerde kullanmaz ama hareketlerinden ve bana bağlılığından beni ne kadar çok sevdiğini anlarım bu tabi nişanlıykende böleydi sonradan değişmez değişir diye bekleme

19 yasındayım ablacım Allah razı olsun senden Ah ablacım ben öyle degısık duygular yaşıyorum kı bı bılsen pekı Nasıl davranmalıyım Ona karşı dedıgım gıbı ben onun elını bıle tutmayı bılmıyorum bıraz cahılım cogu konuda

Back
X