Lütfen bana bir fikir verin kızlar :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi f.nur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

f.nur

Ziyaretçi
Arkadaşlar nasıl soracağımı bilmiyorum ama gerçekten yardımınıza ihtiyacım var, 1 ay sonra evleniyorum, nişanlımla henüz birlikte olmadık fakat hafta sonu biraz fazla aşka gelip birşeyler yaşadık, oral seks denilen şey mi bu bilmiyorum ama dudaklarım ve dilim değdi sadece, ama ben o günden beri kendimi berbat hissediyorum, deli gibi aşıkken soğudum nişanlımdan, ağzıma boşalmadı ama dilim değidi diye kendi kendimi yiyiyorum, o kadar da titizimdir ki, bir enfeksiyon falan kapmış olamam dimi :1no2:

madem bir ay sonra evlenıyorsunuz ne gerek var böyle atraksiyonlara

pişman olacagınız seyler yapmayın kızlarr:1closedeyes:

İlerde belki o da size oral seks yapıcak ve belki hoşunuza gidecek...Bu kadar kasmayın kendinizi.

bencede fazla kasıyorsun kendini

Haklısınız belki ama kendimi çok kötü hissediyorum yaa , dün gece hamile falan olabilirmiyim acaba diye düşünürken yakaladım kendimi :mymeka::çok üzgünüm:

ya anlamıyorum siteye üye olur olmaz cinselliğe damlamaları.:mymeka:
ilk mesajın buraya ve bu kadar açık yazmışsın neden acabaCADIARZU

Haklısınız belki ama kendimi çok kötü hissediyorum yaa , dün gece hamile falan olabilirmiyim acaba diye düşünürken yakaladım kendimi :mymeka::çok üzgünüm:

Çokmu film izledin canım sen:teselli:, ne hamilesi ya

ya arkadaşım dalgamı geçiyorsun sen... Dilimin ucu değdi enfeksiyon kapmam dimi diye sordun buradakilerde iyi niyetle cevap verdi şimdi de dün gece hamile falan olabilirmiyim acaba diye düşünürken yakaladım kendimi gibi abuk bir cümleyle olaya son noktayı koyuyorsun lisans mezunusun dimi sen gerçekten he dikkat et spermi yuttuysan eger midende hamilelik oluşabilir:jeyyar: öyle abes sorular soruyorsunuz ki kim samimi kimin gerçekten derdi var bilemiyoruz sayenizde cevap vermek bile gelmiyor içimden

ne enfeksiyonu kız.))
eğer temizliğinden eminsen olmaz öyle şey...
yok eğer nişanlın pisse dikkatli olmak ve yapmamak lazım

rahat ol bak evli olanların tavisyeleri bu yönde anladın umarım sende evlenceksin madem sorun yok cnm

alışık olmadığın bir durum
zamanla alışırsın neden soğudun anlamadım
sonuçta sen onu sevmiyor musun?
herşeyi miss gibi gelmesi lazım

Beni yargılamanız için yazmamıştım, sadece kafam çok karışıktı ve siz evli arkadaşlarıma fikir danışmak istemiştim Nasıl böyle düşünebilirsiniz Lisans mezunuyum elbetteki, ayrıca dalga falan geçmedim kendimi o kadar kötü hissettimki acaba hamile olabilirmiyim diye abukluklar geçti kafamdan demek istedim özür dilerim herkestensenağlama

madem pişman olacaksın neden birşeyler yaşıyorsun..
hamile olabilirsin belkide spermler mideni geçip aşağıya doğru kaymış olabilirler :)))
bu bilgisizlikle birde evlenip cinsel hayat yaşayacaksınız..
sahi gerçekten lisans mezunumusunuz ???

bilmem sana sormak lazım...
yaşayan sensin...laelaelaelaelae

Lisans mezunu birinin bunu bilmemesi çok garip

akıl vermek bana düşmez canım ama madem miden kaldırmadı bir daha yapmazsın olur biter.evham yapma yeter ki insanın içini yer bitirir çünkü.
Arkadaşlar ayrıca diploma kontrol yapmıyoruz burda kimse kimsenin düşüncelerini yargılayamaz bunu yaparken de diplomayla kıyaslamada bulunamaz.Hayat okulu denen birşey var!!!Belki hayatında hiç karşılaşmadı böyle bir olayla belki bu konuda biraz bilgisi yetersiz olabilir,bilmesi de gerekebilir ama hiç kimse konuyla ilgili bilgi sahibi değil diye bir insana lisans mezunu musunuz gerçekten diye sormamalı diye düşünüyorum.

canım bu hissetiğin şey aslında evlenmeden yaşadığın için bu olayı kendine kızman....nişanlından felan soğumak değil....sengözlerimebaksanab
yargılamak asla bize düşmez kendi tercihin ama demekki herşey zamanında yaşanınca güzel oluyormuş buradan çıkan sonuç bu.....

alışık olmadığın bir durum
zamanla alışırsın neden soğudun anlamadım
sonuçta sen onu sevmiyor musun?
herşeyi miss gibi gelmesi lazım

Bu isin sevgi ile bir alakasi yok, esini cok seven fakat bu yöntemi istemeyen bir sürü kadin var....Oral seks her kadina cazip gelmeyebilir özlemcim...

Ayirca konu sahibi arkadasimiz bence bunu kendi istegi ile yapmadi nisanlisini tatmin etmek icin yapti ve gördüki ona göre degilmis bu yöntem...

Bir daha yapmasin olur biter canim, yapmak zorunda degilsin, nisanlin talepte bulunursada bana göre degil ben yapmak istemiyorum de acik acik...

böyle saçma sapan olaylarla yazık etmeyin bence birbirinize
yok dilim degdi şeyine yok elim degdi biyerine falan
saçma şeyler bunlar
bende bi ay sonra evleniyorum ama bana baskı yapmadıgı şiddet uygulamadıgı takdirde (cinsel anlamda) nişanlımdan soguma gibi şeyler olmazki
evlilik bu kadarmı pamuk ipligine baglı
he bu arada sorunada cevap verim
hamile deilsinn
eger nişanlın kişisel temizligini aksatmıyorsada
enfeksiyon kapman imkansız
nacizhane önerimde ; acelecei davranmadan herşeyi hazır oldugumuz zman yaşayalim
evliligide, cinselligide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…