Lütfen bana bir fikir verin kızlar :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi f.nur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanlar aylardır yıllardır uğraşıyo bebek sahibi olabilmek için.sen sadece dilinin ucu degdi diye hamile kaldıgınmı düşünüyosun.öyle kolay degil canım bu işler..........

biz kadınların mikroçipine böyle şeylerin bekarken iğrenç olduğu yasak olduğu programlandığı için hissettiklerin normal

Haklısınız belki ama kendimi çok kötü hissediyorum yaa , dün gece hamile falan olabilirmiyim acaba diye düşünürken yakaladım kendimi :mymeka::çok üzgünüm:

lisans mezunu birinin ağız yoluyla hamile kalacağını düşünmesi bence çok anormal
ilkokuldaki çocuklar bile biliyorken,hemde orta okulda lisede bu eğitim biyoloji derslerinde verildiği halde bunu düşünmek ilginç CADIARZU

kimsenin rahatsız olduğu yok be canım ama sanki dalga geçiliyormuş gibi oluyo insan, sen evlenmeden 1ay önce hamile nasıl kalınır bilmiyor muydun çok komik oluyolar bazen hani sırf cinsellik konuşmak için yazmışlar gibi

Arkadaşlar g noktası diye bişey varmış bide.Tam olarak nerdedir.Anlamı nedir?

bu hissettiğinin korkuy-heyecan karışımıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
evlenmeden önce ne yaptığını yargılayacak değilim(ki aslında tasvip etmiyorum.)
ama sanırım hiç bir şey yapmamak üzerine çok programlamışsımki kendini böyle hissediyorsun.
bu kadar takılmana gerek yok.hele nişanlından soğumayı aklına bile getirme.enfeksiyon falan kapacağını yada hamile olduğunu sanmam:delphin:
hoşuna gitmediyse bir daha yapmassın olur biter.
çok büyütme bence...

Ayy çok komiksiniz kızlaryaa ciddiye alın belkide gerçekten bilmiyordur benim çok tanıdığım var 2-3 çocuğu var mesela kadının o sanıyoki idrarını yaptığı yer ve çocuğun çıktığı yer aynııı..
Ama hamile kalmakda bu kadar kolaysa anam biz nie kalamıoz yaaa
Roflol.gif

canım mide öyle bir organdır ki iç zarı olmasa kendi kendini bile sindirebilir ağzına boşalmış sen onu yutmuş bile olsan ordan sağ sperm çıkıp seni döllemesi imkansızz. zaten sindirim sisteminin üreme sistemiyle bağlantısı yok.

konuna gelince, eğer ki yaptığın şeyden rahatsızlık hissediyosan tekrarlamazsın olur biter.

Back
X