Lutfen bana bir yol gösterin...

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
İyi akşamlar kızlar. Uygun başka bir başlık bulamadım. Durumu özet geciyorum. Kb yaklaşık 6 ay önce vefat etti. Kv evleri köyde olduğu için evde kalamiyor tek basina. Görümcem de eşinden ayrıldı 3-4 ay önce. Hem KV hem görümcem bizde kalıyorlardı. Onlara bir ev tutulacak ama daha ne zaman olduğu belli değil. Görümcem burada iş imkanı yok diye 1 ay önce diğer gorumceme gitti ise ise girdi. Ama kv bizim başımızdan syrilmiuor. Bir ara görumcem 1 ay orada 1 ayburada kalır annem idare ederiz ev tutulana kadar diye bir şey söylemişti ama kv kızına gitmiyor sırf burada kalmak için . Gorumcemle konuşuyum biraz cagirsin ısrar etsin diyorum. Ama ayıp mı olur yanlış anlar mı diye de düşünüyorum. Eşimle özel hayatım kalmadı. Gorumcemle brliktelerdi o gitti kv sağolsun hiç biraz ben de gidiyim gençler yalnız kalsın diye düşünmüyor. Kucuk çocuğum var kv hep onunla oynuyor .ben evde temizlikten yemek yapmaktan şundan bundan oglumu sevemiyorum doğru düzgün. Eşimle zaten akşam film dizi izlerdik vs artık onlar da yalan oldu .özel hayatımız vs hepsi bitti 5-6 aydır. 1 ay zorlaya zorlaya gitti gorumceme şimdi gitmiyor. Bizde kalan görümcem bile giderken sende gel biraz dedi gitmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık . Ve ciddi anlamda psikolojim bozuldu.

Esin ne diyor?

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, iş eşinize düşüyor, onunla konuştunuz mu sıkıntılarınızı

Kendi anneni, kendi akrabalarini, kendi aileni, kendi arkadaslarini cagirr. yaninizda olsada pek bi muhabbet kurma. Sonra gör bak gidiyormu gitmiyor mu? Sahi anneni cagirsana biraz yatili kalsin sizde ..

Zor bi durum burda eşinin tavrı önemli ama neden bi dizi izlemeniz bile sekteye uğradi sonuçta kv de artik beraber yasiyorsunuz eşinin yaninda otur izle kp olsa tamam da..

Zor bi durum burda eşinin tavrı önemli ama neden bi dizi izlemeniz bile sekteye uğradi sonuçta kv de artik beraber yasiyorsunuz eşinin yaninda otur izle kp olsa tamam da..
İzlediğimiz diziler filmler yabancı. Malum yabancı dizilerde filmlerde büyüklerin yanında pek uygun olmayan sahnelerde çok oluyor.o yüzden. Biz tv falan izlemeyi normalde en büyük keyfimiz int den açıp dizi film izlemekti bir aralar :)

Kendi anneni, kendi akrabalarini, kendi aileni, kendi arkadaslarini cagirr. yaninizda olsada pek bi muhabbet kurma. Sonra gör bak gidiyormu gitmiyor mu? Sahi anneni cagirsana biraz yatili kalsin sizde ..
Annem yuruyemiyor pek fazla. Babam da araba kullanamiyor.senede ,1 gelirler biz farkli şehirde olduğumuz için. Onda da 1 gece kalıp dönerler.:-( teyzemlerle kuzenlerle gelirler.

K
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, iş eşinize düşüyor, onunla konuştunuz mu sıkıntılarınızı
Konuştum hak veriyor ama o da bir şey diyemiyor bugün ben dedim ablana soyleyim biraz cagirsin diye önce ben söylerim dedi sonra tamam şöyle dedi ama yanlış anlarlar diye de cekiniyotum

Bir de inanın benim evim evlendim evleneli hiç boş kalmadı. Gelen hep yatılı geldi. Canı sikilan haber vermeden bile gelir kalmaya. Hepsini severim basım üstünde yerleri var ama o kadar bunaldım ki. Kb hayattayken bile kv kendi misafirini bendeyken bırakıp köye dönmustu bir keresinde Bugün orada kalsin diye . Yani hiç rahatsız ederim düşüncesi olmuyor.sagolsun

Ben de ondan korkuyorum. Daha gorumceme kalsa annem sizinle yaşasın demeye getiriyordu lafı. Ama direk karşı çıktım. Benim özel hayatım kalmadı dedim. Ona rağmen umurlarinda değil.
Çünkü Annesi gelse onunda özgürlüğü kısıtlanacak. Yaşlılarla oturmak zor kendimden biliyorum, istediğin yere gidemiyorsun, sana da çok gelen olmuyor, çekiniyorlar. Ama yaşlılara da bakmak sorumluluğumuz, ama madem başka çocukları da var, bu sorumluluk tek bir kişiye yüklenmemeli.

Yaşlı ve bakıma muhtaç olsa başım üstüne ben de yaslanacagim.kv daha genç ve her şeyini tek başına yapabilecek durumda bayağı genç ve maşallah çok sağlıklı. Öyle olmasa zaten bir şekilde görümcem de bana söyletmez bile diye düşünüyorum.

Kendi ailenden teyzelerin kuzenlerin varmış çağır onları yatılı biraz da uzun kalsınlar. O bahaneyle söylersiniz görümcemlerde kalsın burası kalabalık olacak biraz diye. Veya kendisi huzursuz olur.

Eşiniz ablalarıyla konuscak başka yolu yok. Onlar da kv ile etkili bı sekilde konuscaklar hadi biraz da bize gel diye değil bunların arası bozuluyor genç insanlar vs vs diye. Siz söylerseniz kötü gelin olursunuz.

Eşiniz ablalarıyla konuscak başka yolu yok. Onlar da kv ile etkili bı sekilde konuscaklar hadi biraz da bize gel diye değil bunların arası bozuluyor genç insanlar vs vs diye. Siz söylerseniz kötü gelin olursunuz.
Öyle çok rahatsız oluyorum izlenimi bırakmak da pek istemiyorum. Sadece biraz orada biraz burada kalsin evi tutulana kadar istiyorum. Kırmak üzmek istemiyorumum açıkçası. Ama eşime söyledim. O konuşacak ablasiyla. :)

Kendi ailenden teyzelerin kuzenlerin varmış çağır onları yatılı biraz da uzun kalsınlar. O bahaneyle söylersiniz görümcemlerde kalsın burası kalabalık olacak biraz diye. Veya kendisi huzursuz olur.
onlar da çalışıyor isteyince gelemiyorlar öyle. Ah keşke gelebilseler ama işte.

Bizim insanımız da kıza gitmek ayıptan, el evinden sayılır malum damat var ya işin içinde. Korkarım senin başına kalacak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…