Bide sevgilisiyse bende bunu anlamam istegececek mi?
zamanla dayak aliskanligi mi gececekmis? sen canini seviyorsan gorusme bu herifle, tokat ne demek ya?
bir insan bir baska insana nasil tokat atabilir?
Cevabınız çok manidar belki kız kardeşimiz belki çocuğunuz yasinizdsyim cevap yazarken iki kere dusunun sadece kisnamayin peygamber efendimiz kınadığını başınıza gelmeden olmezsonis derdolapta hep buz bulundur dayak yedikten sonra basarsin
kınamıyoruz lütfen yanlış anlamayın bu doğru değil insan sevdiğine vurur mu yaCevabınız çok manidar belki kız kardeşimiz belki çocuğunuz yasinizdsyim cevap yazarken iki kere dusunun sadece kisnamayin peygamber efendimiz kınadığını başınıza gelmeden olmezsonis der
Tam olarak bu beni korkutuyor onunla bisey düşünemiyorum artık bu konuğu açmanın sebebi o kadar bambaşka biriydiki şimdi gerçek o hangisi bilrmiyorumSizi geleceğe hazırlamaya başlamış.
Burda insanlar evliliklerini bitiriyor bu yüzden siz hala ne yapacağımı bilmiyorum yazmışsınız.
Arkanıza bakmadan kaçın daha ne yapmasını bekliyorsunuz size!
Biliyorum farkındayım o kadar ağlıyorum ki sürekli dua ediyorum ya cikmazdaym korkuyorum birazkınamıyoruz lütfen yanlış anlamayın bu doğru değil insan sevdiğine vurur mu ya
ayrıl bak nasıl köpek oluyor pesinde kimse seni böyle bir ilişkiye zorlayamazBiliyorum farkındayım o kadar ağlıyorum ki sürekli dua ediyorum ya cikmazdaym korkuyorum biraz
Cevabınız çok manidar belki kız kardeşimiz belki çocuğunuz yasinizdsyim cevap yazarken iki kere dusunun sadece kisnamayin peygamber efendimiz kınadığını başınıza gelmeden olmezsonis der
Sessiz kalmanizi istemedim asla kimseyi yargılayamam düşüncelerinizi yanlış belirttiğinizi söylüyorum sadece ben biliyorum zaten onun yanlış kişi olduğunu ama korkuyorumçok yanlış anlamışsıniz mevzuyu çoğunluk gibi
dayakcıyı darpçıyı başıma gelmesin diye tebrik mi edeyim ?
peygamberimiz ne zaman demiş zulme sessiz kalın ? İşinize geldiği gibi yorumlarsınız tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?