Bence sadece şiş ki bu haliyle bile güzel geldi bana. Hele profilden fıstık gibi
Burnun o kadar şişmiş ki yuvarlaklaşmış 3 aya asıl hali çıkar ortaya ve önceki halinden çok daha güzel boşuma takiyorsun profilden nasıl güzel olacağı belli oliyor zaten
Aa nesi kotu , gayet odemli yanlarin inicek sabirli ol lokum gibi burun burnun .
Burnunuz gayet güzel. Günden güne sabahtan aksama bile değişiyor. Hiç kaygılanmayın. Daha çok çok erken. Ben 21.Günümdeyim her geçen gün biraz daha iyi oluyor
Hangi hastanede ve kime oldunuz acabaÖyle mi dersinizbandajlar çıkmadan önce burayı okuyordum. Şiş bir burunla karşılaşacağımı biliyordum aslında. Ama bu kadarını beklemiyordum. Gerçek şekli buysa diye çok korkuyorum.
Hangi hastanede ve kime oldunuz acaba
Inanin ki teselli degil gercekten suan sis ve ona ragmen sekli guzel,benim 5.ay daha yeni yeni sisim azaliyo ki yine de odemim var.Yandan genelde iyidir herkesin rino sonrasi on gec iner zaten ozellikle uc ve yanlar.ama sunu bilmelisin eski burnumuzdan bazen bi tik kalin gozukebiliyor koyulan kikirdaklardan bu sizi uzmesin gayet guzelUmarım teselli etmek için değildir bu söylediklerinizyandan o kadar beğendim ki sürekli fotoğrafı çekip bakıyorum. Kemerin gittiğine inanamıyorum resmen. Ama önden görünce çok moralim bozuluyor. Tabi ki şişlik de var o kesin ama sanki normale göre daha geniş bir burun.
Inanin ki teselli degil gercekten suan sis ve ona ragmen sekli guzel,benim 5.ay daha yeni yeni sisim azaliyo ki yine de odemim var.Yandan genelde iyidir herkesin rino sonrasi on gec iner zaten ozellikle uc ve yanlar.ama sunu bilmelisin eski burnumuzdan bazen bi tik kalin gozukebiliyor koyulan kikirdaklardan bu sizi uzmesin gayet guzel
Öyle mi dersinizbandajlar çıkmadan önce burayı okuyordum. Şiş bir burunla karşılaşacağımı biliyordum aslında. Ama bu kadarını beklemiyordum. Gerçek şekli buysa diye çok korkuyorum.
Arkadaşlar söylemiş ama bende yineleyeyim. Kesinlikle çok çok yeni bir burun tabi. Zamanla ödemler indikçe gerçek şekli ortaya çıkacak. Lütfen sabırlı olunDaha önce birçok konuya eklemiştim resim ama belki görmemişsinizdir diye burayada ekleyeyim. Bakın benim burun iyileşme sürecim Eki Görüntüle 2290370 Eki Görüntüle 2290371
Burnun şiş şuanda inecek güven bana.
Kocaeli Derince devlet hastanesinde Sinem Daşlı’ya ameliyat oldum.
Orda oturduğunuz için mi oldunuz, yoksa doktoru araştırıp mı gittiniz?
Bu arada ben beğendim burnunuzu, geçmiş olsun, henüz çok şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?