Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

Arkadaşlar burun estetiği olalı tam bir sene oldu ve güncel burnum aşağıdaki şekilde. Memnun musun derseniz sağlık açısından evet biraz daha rahat nefes alıyorum eskisi kadar zorlanmıyorum. Görünüş olarak da tabi ki eski kemerli haline göre çok daha iyi ama yine de yamuk bir burun. Tuhaf görünüyor bence.

Eklentiler

• 6F982034-79C6-4FCA-8894-EB3BD8884984.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 220
  • 44C6B656-110A-4B3D-99E8-58512B07FB67.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 219
  • 69A04CBC-F883-4EB0-BD21-F361383D78A3.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 232
  • F8EE34A3-7008-4EFE-B99A-B4BD0D1BADDF.webp
    19 KB · Görüntüleme: 282
  • 7078B2AB-D121-42E4-8242-293EB90F658C.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 264
  • 36FCBA05-F341-40FE-8EAE-F410B8366889.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 278
Sanki çöküntü var gibi geldi. Nefes olarak rahatlamanıza çok sevindim. Sanırım ilk başlarda nasılsa çok ta değişmiyor burun

Sanki çöküntü var gibi geldi. Nefes olarak rahatlamanıza çok sevindim. Sanırım ilk başlarda nasılsa çok ta değişmiyor burun

evet çöküntü var. 6 ay kontrolüne gittiğimde doktor koyduğu kıkırdakların erimiş olabileceğini söylemişti. İstersen 1 yıl olunca revizyon yapabiliriz demişti. 1 yıl kontrolüne bile gitmedim. bir de kaş aram çok geniş aşağıya doğru daralıyor. Saçma sapan bir burun oldu.

Doktorunuz masaj onermedi mi? Nemlendirici bir kremle kaş ortanizdan asagi cok bastırmadan masaj yapin. Buz uygulayin. Cok yenisiniz. Zamanla düzelecek.

Önceki halini arayacağımı sanmıyorum zaten. Ama o kadar acı çektim para verdim şekil bu. İnsan korkuyor böyle kalacak diye. Teşekkür ederim
Kaç para verdiniz ameliyata. Devlet hastanesi olduğu için çok fazla değildir tahminime göre. Ayrıca fotolara baktim ve gerçekten o kemerli burundan kurtulmussunuz fıstık gibi olmuş.

Kaç para verdiniz ameliyata. Devlet hastanesi olduğu için çok fazla değildir tahminime göre. Ayrıca fotolara baktim ve gerçekten o kemerli burundan kurtulmussunuz fıstık gibi olmuş.

evet her mesajımda aynı şeyi söylüyorum kesinlikle eski haline göre çok daha iyi. Ancak az para da versek eski haline şükretmek için ameliyat olmuyoruz neticede. Yeter ki kemer gitsin de yamuk yumuk olsun sırtı çöksün de demiyoruz. Devlette ameliyat olup memnun olanlar da var. Bana böylesi denk geldi

Estetik ameliyat süreci çok uzun ve yorucu. O yüzden insan yetinmek değil, sonuçtan memnun olmak istiyor, haklısınız.
Biraz şans meselesi galiba bu. Doktor çok iyi de olsa, mükemmel burunlar yapıyor da olsa arada hastayı memnun etmeyen burunlar da olabiliyor.
Benim arkadaşım da devlet hastanesinde ameliyat oldu, onun da burnundaki kıkırdaklar erimiş ve çökmüştü. İkinci kez ameliyat oldu, şimdi daha iyi ama hala yeterince memnun değil.
Siz fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla genel itibariyle çok güzel ve hoş görünüyorsunuz. Eğer psikolojik olarak sizi çok etkilemiyor ve kafaya takmıyorsanız bu şekilde kalabilir bence. Ama sizi kötü yönde etkiliyorsa yeniden deneyebilirsiniz.

Sans meselesi. Bir de deneyim de önemli. Devlette bazı yerdeki doktorlar çok az burun aneliyati yapıyorlar dolayısıyla deneyim az.

Ben de devlette ameliyat oldum benim burun sirtim da biraz kalin kaldi. Onemli olan surekli estetik yapan eli alışık bir hekim secmekmis. Benimki iyi bir hekimdi. Ben kontrollere gidemedim. Bu sebeple sorunlar yaşıyorum

Bir yıl içinde çok güzel olacak hiç endişe etmeyin. Toparlanacaktir kendinizi koruyun bu sürede moralinizi de yüksek tutun. Geçmiş olsun.

Ameliyattan sonra ilk bir kaç hafta burnum o kadar şişti ki temizlemek için kullandığım kulak çubuğu deliklerinden zor giriyordu. Kapkalın hissediyordum. Şuan 1.5 sene oldu, o halinden eser yok. Merak etmeyin bence güzel bir burnunuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…