Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

tabi ki geçici sakin ol henüz 8 gün olmuş eğer çok kafana takıyorsan doktoruna danış ödem girecisi kremler kullanabilirsin

Çok teşekkür ederim ya rahatladım biraz

Arkadaşlar şimdi de sanki bi taraf daha şiş ve asimetrik görünüyor burnum.

Eklentiler

• B180BDCF-2573-4FB1-86F4-10A2278AEA90.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 128
İlk attığınız fotoğraflara göre inmiş yanlar. Tek sorununuz ödem, onun dışında hiçbir şey yok. O da geçici zaten.

Psikolojim bozuldu artık ameliyat hiçbir şeymiş. Asıl dertler ameliyattan sonra başlıyormuş. Sürekli doktorun verdiği jeli sürüyorum masaj yapıyorum ama ödemler hep aynı

Psikolojim bozuldu artık ameliyat hiçbir şeymiş. Asıl dertler ameliyattan sonra başlıyormuş. Sürekli doktorun verdiği jeli sürüyorum masaj yapıyorum ama ödemler hep aynı
Çok erken sizin daha. Bnm 3.haftadan sonra bir anda gözle görünür bir azalma oldu ödemlerde. Kalına yakınmış derim. Doktor öyle söylemişti. Hala sol tarafımda yoğun ödem var ama. Biraz daha sabredin,kesinlikle inecek.

Ama şu an şiş sanırım. Bence hoş duruyor.

Burun delikleriniz cok kucuk degil mi ya nasil nefes aliyorsunuz onceden mi kucuktu siz mi kuculttunuz

Şuan sis ve kalkık duruyo o zamanla incek ve daha güzel olcak inan bana,bende aynı seyleri yaşadım ve şuan iyki olmuşum diyorum.icini ferah tut cnm

Ya kizlar kalkik olmayan burun kalkar mi sonradan yani odemler inince suan kalkik degil mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…