Çok yanlış buldum düşüncelerinizi. Bir eski burnunuza bakın bir de buna. Resmen mükemmel olmuş. Boşuna evham yapıyorsunuz. Doktorunuzun ellerine sağlık. Üstelik bu haliyle bile küçücük.
Doktor muayeneden kaç ay sonraya ameliyat tarihi veriyor?
Peki size kaç ay sonraya vermiştiO belli olmuyor. Doktorun ameliyat yoğunluğuna göre değişiyor.
Birde ameliyat ücreti olarak ne kadar ödediniz acaba?O belli olmuyor. Doktorun ameliyat yoğunluğuna göre değişiyor.
Peki size kaç ay sonraya vermişti
Teşekkür ederimBen 7 ay sonraya gün bulabildim. Hatta 1 yılı falan bulabilirdi ama çok ısrar etmiştim Temmuz’da olabilmek için. Eğer temmuzdaki hastalardan biri gelmezse yerine sizi arayabilirim demişti. Şansıma öyle de oldu.
2050₺ ödedim.
Bir sorum daha olacak nefes probleminiz çözüldü mü?Şuan rahat nefes alıyor musunuz?Çok soru sordum kusura bakmayınBen 7 ay sonraya gün bulabildim. Hatta 1 yılı falan bulabilirdi ama çok ısrar etmiştim Temmuz’da olabilmek için. Eğer temmuzdaki hastalardan biri gelmezse yerine sizi arayabilirim demişti. Şansıma öyle de oldu.
2050₺ ödedim.
İlk sayfadaki fotoğraflarınızla şuan ki fotoğraflarınıza baktım, önceki burnunuzdan çok daha iyi bir burun olmuş.yanlız burun delikleri çok küçük göründü benim gözüme.yanılıyorsam düzeltin lütfen.aynaya baktığınızda küçük görünüyor mu size de.birde burun ve dudak mesafesi fazla geldi gözüme yan profilden.ama öyle aşırı derecede göze batan birşey değil.daha iyisi de olabilirmiş ama bu hali de güzel benceArkadaşlar bugün ameliyat olalı 25 gün oldu. Hiçbir değişiklik yok gibi geliyor bana. 1,3 ve 5. Sayfalarda fotoğraflarım var bakabilirsiniz isterseniz. Son halim de bu şekildehala kaş aram çok şiş ve yüzümün ortasında kocaman bir burun.
Evet 25 gün çok erken bir süre daha çok uzun bir zamana ihtiyaç var ama 25 günde hiç mi değişmez bir burun. Yandaki şişlikler bile hiç inmedi. Üstelik burun deliklerim de hala asimetrik.
Bir sorum daha olacak nefes probleminiz çözüldü mü?Şuan rahat nefes alıyor musunuz?Çok soru sordum kusura bakmayın
İlk sayfadaki fotoğraflarınızla şuan ki fotoğraflarınıza baktım, önceki burnunuzdan çok daha iyi bir burun olmuş.yanlız burun delikleri çok küçük göründü benim gözüme.yanılıyorsam düzeltin lütfen.aynaya baktığınızda küçük görünüyor mu size de.birde burun ve dudak mesafesi fazla geldi gözüme yan profilden.ama öyle aşırı derecede göze batan birşey değil.daha iyisi de olabilirmiş ama bu hali de güzel bence
Anladım bende nefes sorunu yaşıyorum ondan sordum.Estağfirullah☺
Tam olarak çözüldü diyemem. Yani günlük hayatta burun tıkanıklığım yok gibi ama gece yine uyurken tıkanıyor galiba. Annem bazen gelip baktığında yine ağzım açık uyuyormuşum bazen. Ama burun içindeki şişlikler henüz tam inmediği için böyle olabiliyormuş.
1 aylık kontrolüm için gittiğimde doktoruma bunu soracaktım araya bayram girdi. Bayramdan sonra artık.
Burun ucunuz gayet güzel. Ancak sırtta hala çok ödem var. O deri fazlalılığı gibi duran kısım bana da ilginç geldi. Doktorunuz ne diyor?
Sizin eski burnunuz çok kemerliydi yanlış hatırlamıyorsam. Eski burnunuzda sonuç olarak daha fazla alan dolayısıyla deri vardı. Burun küçülünce derinin yeni buruna oturması zaman alıyor diye biliyorum. Öyle bir şey mi acaba?
Her yere niye aynı mesajı yapıştırıp duruyorsunuz ki. Boşuna açıp okuyoruz tüm başlıkları. Sakin biraz ya. Cevap veren olacaktır.Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?