Lutfen bana cevap yazin durmadan dusuk yapiyorum

Kesinlikle karyotip verin

Esinize dna hasari ve her ikinize karyotip bakilmasini oneririm

Saglikla kucaginiza alin insallah

Dna hasari nedir? Karyotip periferik ayni sey degil mi zaten?
Erkeklerin sperminde dna hasari var mi diye yapilan bir test.dna hasar orani yuksek cikanlarda da gebelik olmuyor ya dadevam etmeyebiliyor.periferikin ne oldugunu bilmiyorum ama karyotip sizden kan alinmak suretiyle tum kromozomlarinizin incelenmesi.

Erkeklerin sperminde dna hasari var mi diye yapilan bir test.dna hasar orani yuksek cikanlarda da gebelik olmuyor ya dadevam etmeyebiliyor.periferikin ne oldugunu bilmiyorum ama karyotip sizden kan alinmak suretiyle tum kromozomlarinizin incelenmesi.
Sen yazdiktan sonra arastirdim. Dna hasari onemli bir tahlil aslinda ama eminim ki hangidoktora gitsem su asamada hicbiri onermeyecek. Yaptirdigim testleri bile gereksiz buldu kendi kadin dogumcum. Anlamiyorum bu mantigi hic. Periferik karyotip kan analizi ayni sey ztn. Onda bir problem yok ikimizde de.

İyi akşamlar. Bende sürekli olarak kalp atışları duruyor ve maalesef kürtaj olmak zorunda kalıyordum. Çevremdeki kişilerin tavsiyesi üzerine kayseri De bir doktorla görüştüm. Doktora göre bağışıklık sistemimle alakalı bi durum olduğunu söyledi... Aşı yapıldı. Şu an hamileyim. Göremediğim haftaları gördüm. Umarım sağlıkla sonuçlanır. Tüm testlerimiz yapıldı ayrıca. Sadece kanda pıhtılaşma çıktı. Detay isterseniz özelden konuşabiliriz

Benik doktorum da onemsemiyordu.olumsuz ilk tup denememizden sonra dna hasari pihtilasma karyotip yaptirip ikinci tedaviye basladim.pihtilasma cikti...ikinci tedavime test sonuclariyla gittim ne gerek var dediler ama kan sulandiriciya da basladilar dogurana kadar kullandim:))) o yuzden biraz doktorlarla aşık atacak kadar derdinin profesoru olmali insan.oglum 7 aylik.Rabbbim once mucadele edenlere versin insallah

Saglikla kucaginiza alin insallah

4cuyude denemek istiorm nebilym tüp bebeğe hazr deyilm daha.esmde sperm dnasna hasar var ve bu tedaviyle düzelir bişey.ama esm ve ben kendi genlermize baktrmadk

Dna ya bakıtrn rahiminze baktrin ve gebeliynze başlarken her ihtimal kan sulandrci kullanın trobofili paneli miydi pıhtı testinz?

Düşük mu yapmıştınız yoksa negatif miydi

Merhaba.insallah sağlıkla kucagnza alırsınız.bu testi duymusdm.size sorum şu düşükleri genetik teste yolladizmi

Merhaba canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Aşının ismini biliyormusun ? Hamileyken mi yapıldı peki daha önce mi

senin için en iyi yok tür bebek sana benzer problemleri bende yaşadım 5 defa düşük yaşadım. trombofili testleri kromozom testleri derken sonuç tüp bebek tedavisine yönlendirildik. gelişen embriyolardan yurtdışına biyopsi göndferildi ve şuan 25 haftalık hamileyim kısmetse temmuzda kucağıma alıcam oğlumu :)

Sağ salim kucagnza alun oglunuzu.testlerde bişey ciktimi? Yok ben henüz tüp bebeğe hazır değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…