- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi Ozlemduydugum
-
ama senin yapman gereken bu başka çaren yok sorundan kaçarak kurtulamazsinki tatlim sorunu bi an evvel tespit edip ona göre çözüm araEvet bende yapmamz gerek bilyorm ama risk alamyorm cesaretm yok
Simdii son care kaan hocaya gidib bu konuyu detayli knusmak ve hasar icin tedavi olmak istyorm.eger oda mutlaka karyotip testi yapn derse yapcaz mecbur.zaten bu sorun varsa tedavisi yok diye biliylrm ya pgt tup yada deneme yamilma yoluyla saglikli bebebk olana kadar dene diye bilylrm.onuj icin bu sefer dna duzelsn bende yumurta kalitesi icin vitamin fln kulanym gebe kalincada iyne.bu seferde boyle deniym hic bir gebeliymde azda olsa onlem alarak hamile kalmadm cunki.bu seferde sonu husran olursa artk belki pgt son care karyotipede baktrirm.insallah gerek kalmaz ve bu hamilrlik iyi gecer lutfen bana dua edinama senin yapman gereken bu başka çaren yok sorundan kaçarak kurtulamazsinki tatlim sorunu bi an evvel tespit edip ona göre çözüm ara
Benim merak etdym kafamdaki soru şu spermdeki dna bozuklugu bebekte kromozom bozuklugna yol acarmi?dusuk yaptirir bilyorm.yoksa bebebeklerde kromozom bozuklugu olmasi ilaki anne yada babada sorunmu var demektr?ama senin yapman gereken bu başka çaren yok sorundan kaçarak kurtulamazsinki tatlim sorunu bi an evvel tespit edip ona göre çözüm ara
Canm sen hocaya git çünkü bizim burdaki ablada öleydi düşük oluyordu 3 kere düşük yaptı sonra hocaya gittiler ümmü sübyan varmış bu oldugunda bebegin yaşamasına izin vermyrmş öldürüyormş snra muska yazdı iki tane şimdi çok tatlı erkek evlatları var rabbim meleklerimizi korusun kötü olan herşeydenMerhaba arkadaslar.2yildr evliym 3gebeliym oldu 3de dusukle sonuclandi malesef.ilkine 2ayda kaldm hepde kolay hamile kalirdm denedymz ay. Her sey normal giderken 20 hafta dedayli ultrasonda bebeyin anomalili(dudak ,beyin,odem ) oldugunu oyrendm ve suni sanciyla dogurdm. Ama malesef bebeyi genetk analze gonderemedk hic kimse bize soylemedi.sonra test filan istemediler birnci dusuk yine olacak diye bisey yok yine hamile kal dediler.6ay sonra yine hamile kaldm bu sefer bebek gelismedi beta anormal artdi dis gebelikmi kimyasalmi belli olmadan iyne ile sonladrdk.yine dene dediler 5 ay sonra yine hamile kaldm ve bu sefer bos gebelik kurtajdan sonra bebeye genetk test yaptilar kromozom bozuklugu cikti.dr buyuk ihtimal diyer bebeklerinde kromozom bozuklugundan dusduyunu soyledi.ben pihtilasma esim dna testi verdi bende 1gende homozigot pihtilasma esmde ise 60%hasar cikti.karyotip testi vermedk ama.sizce bu pihtilasma sorunu ve dna duzelirse normal bebegim ola bilirmi pihtilasma dusuye sebep ola bilirde kromozom bozuklugu yapmaz.dna sorunu bebekte kromozom bozuklugu yaratrmi? Bu arada kaan hocaya nisan sonu icin randevu aldk. Bilgisi olan yardm etsn lutfennnn
Ah canim onuda yaptm banada oyle dediler ay nebilym musalat falan filan muska hepsi bos yine dusuk yaptdm sonra.her sey AllahtanCanm sen hocaya git çünkü bizim burdaki ablada öleydi düşük oluyordu 3 kere düşük yaptı sonra hocaya gittiler ümmü sübyan varmış bu oldugunda bebegin yaşamasına izin vermyrmş öldürüyormş snra muska yazdı iki tane şimdi çok tatlı erkek evlatları var rabbim meleklerimizi korusun kötü olan herşeyden
Alla canm muskayı cıkarmıcaktın hep kalıcaktı hamileyken hiç çıkarmıcaktın bizim brdaki abla öle yapmş o şekilde bebekleri doğdu şükür sen çıkardın mıAh canim onuda yaptm banada oyle dediler ay nebilym musalat falan filan muska hepsi bos yine dusuk yaptdm sonra.her sey Allahtan
evet cnm eşinin spermindeki dna bozuklugu bebekte de sorun yapar düşüge sebep olur ama bir de şöyle düşün ya ya ciddi bir genetik hastaligin taşıyıcısi iseniz ve bebegin de bu hastalik çıkar hasta doğarsa ilerde pisman olmaz misin? sen genetikleri de yaptir için rahat olsun zaten ucretsiz yapiliyor devletteBen
Benim merak etdym kafamdaki soru şu spermdeki dna bozuklugu bebekte kromozom bozuklugna yol acarmi?dusuk yaptirir bilyorm.yoksa bebebeklerde kromozom bozuklugu olmasi ilaki anne yada babada sorunmu var demektr?
Ecet canim com haklisn((yok canim ucretsz deyil.ben azeriym Azerbaycanda yasyorm.ikimznki 800 900 tl zaten parasnda deyilm Allahm insallah bisey cikmazevet cnm eşinin spermindeki dna bozuklugu bebekte de sorun yapar düşüge sebep olur ama bir de şöyle düşün ya ya ciddi bir genetik hastaligin taşıyıcısi iseniz ve bebegin de bu hastalik çıkar hasta doğarsa ilerde pisman olmaz misin? sen genetikleri de yaptir için rahat olsun zaten ucretsiz yapiliyor devlette
Tesekur ederm canim insallah.yok canim brnim sorunm farkli keske bi dikisle hall edilseKuzum benim bir akrabam vardi kesesimi yirtikti tam hatirlamiyorum ama biryerde cocuk tutunamiyor dusuyordu dikis falan attilar cocugu oldu sonra arastir istersen
basin sagolsun hayirli evlatlarinin haberinizi aliriz insaAllah
Sizde bu hasarla hamilelik oluyomuydu? Hep kafamda bu soru acama kromzom bozuklugna sebeb sperm dnasmi yoksa baska biseymi.canim biliyorm emodeksi aratrdm yenenlerdr var hasari ama sorun Şu ki bazi gerizekali oroloji drlari dna testini gozlerne sokdgm halde esnde bisey yok sperm deyetleri nomal diyp geciyo esmde bunu duyduktan sonra ilac falan kulanmam diyip durdu anlatamiyrm drdan iyimi bilceksn diyo.bende mecbur kaan hocaya randevu aldm gidelmde kedisi anlatsn aydinlatsn bizi.evet mailere gec donmesi menmde canimi cok sıķtıDaha yazini tamamini okumadan bebekte kromozom bozukluğu diyince hemen aklima dna hasari geldi .Canim hasar ilacla duzeliyor .Esimde dna hasari vardi %50ye yakin .Yani dna nin yarisi kirik .Esim tedavi oldu ve sonra hamile kaldim .Bebegim detayli incelendi sorun görülmüyor cok şükür. Siz de iyi bir ürolog ile bu sorunu halledebilirsiniz .Hatta esim Emodex le yendi hasari .Icerigini arastirip dr a sorabilirsiniz .Zora Kaan Hoca ya randevu almak zor .Tedavi surecinde cok zor dönüş yapiyor maillere gec cevap yazıyor.
Hamile kalınca rahim ağzı kapanır spermler rahime ulaşmaz ki vajina kanalından geri döner.Bir yerde duymuştum belki faydasi olur. Hamileyken eşinizle birlikte olduğunuzda esinizin spermleri içinizde kalmamaliymis. Bazen o madde zehirleyebiliyormus ve sonrasında düşük oluyormuş.
Bendr oyle biliyormHamile kalınca rahim ağzı kapanır spermler rahime ulaşmaz ki vajina kanalından geri döner.
Bir kez hamile kaldim kimyasalla sonlandi .Sizde bu hasarla hamilelik oluyomuydu? Hep kafamda bu soru acama kromzom bozuklugna sebeb sperm dnasmi yoksa baska biseymi.canim biliyorm emodeksi aratrdm yenenlerdr var hasari ama sorun Şu ki bazi gerizekali oroloji drlari dna testini gozlerne sokdgm halde esnde bisey yok sperm deyetleri nomal diyp geciyo esmde bunu duyduktan sonra ilac falan kulanmam diyip durdu anlatamiyrm drdan iyimi bilceksn diyo.bende mecbur kaan hocaya randevu aldm gidelmde kedisi anlatsn aydinlatsn bizi.evet mailere gec donmesi menmde canimi cok sıķtı
Simdi kac haftalik bebek? Allah bagislasn.insallah hasar duserde bende saglikli bebeye gebe kalirmBir kez hamile kaldim kimyasalla sonlandi .
24 canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin .Simdi kac haftalik bebek? Allah bagislasn.insallah hasar duserde bende saglikli bebeye gebe kalirm
Insallah amin24 canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin .
hadi yaaa buna üzüldüm bak Turkiyede devlet hastaneleri ucretsiz yapiyor... bi arkadaşım da ayni senin durumunu yaşadı cok şükür genetikleri temiz çıktı ama kan pihtilasmasi çıktı 5. gebeliginde cok şükür saglikli bir bebek dünyaya getirmeyi başardı... insallah seninde artik en yakin zamanda gebeligin saglikli bir gebelik olurEcet canim com haklisn((yok canim ucretsz deyil.ben azeriym Azerbaycanda yasyorm.ikimznki 800 900 tl zaten parasnda deyilm Allahm insallah bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?